Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ אז ככה יש לי פולקסווגן טרנספורטר שנת 87,המנוע הלך.

עכשיו יש לי שתי אפשרויות :

1.או לחפש ולקנות מנוע ולהחליף,קיבלתי הצעה מנוע שעשו לו אוברול והכל שנת 88 משו כזה ב10 אלף

2.לקנות טרנספורטר ב18 אלף שנת 94

עכשיו ככה אין לי עוד 8 אלף שקל לשים,אני מעדיף לקנות ת'מנוע. רציתי לדעת האם זה חוקי ויאשרו לי את זה ?

והאם המחיר נורמלי ועם יש הצעות אני ישמח ;]

דרך אגב,אפשר לשים מנוע לא של הטרנספורטר? נגיד של מכונית אחרת של פולקסווגן ? תודה.

משתמש יקר,

נא להקפיד להבא על שפה עברית תקנית וראויה.

הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט.

צוות נאמני השפה העברית של CF

פורסם

אם יורשה לי לענות לך בעברית, לא בשפה זרה, אז כמה שאלות:

1. מה נפח המנוע שלך?

2. מקורר אויר או מים?

3. מה נפח המנוע שמציעים לך?

4. מקורר אוויר או מים?

ולגבי שאר הדברים -

1. יאשרו? תלוי אם מדובר באותו דגם מנוע או אחד שמאושר במשרד הרישוי (עמדה 1).

2. לא ניתן לשים מנועים מרכב אחר. בוקסר בנפח כזה יש (אם בכלל) רק בפורשה (בנוסף לטרנספורטר).

3. מודל 94 שונה לגמרי. מנוע והנעה קדמיים.

פורסם

הנפח מנוע 2000,מקורר אוויר,ומציעים לי גם 2000.

אממ זה לא כלכך חשוב עם זה הנעה קידמית והכל,רציתי לדעת עם זה המחיר בערך ?

פורסם

אמממ זה מאוד חשוב, כי מנוע של טרנספורטר חדש יותר שהוא הנעה קדמית פשוט פיזית לא יכול להתאים.

ושווה או לא רק אתה יכול להחליט, לי אישית זה נשמע יקר אבל לך אולי לא.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

87 זה לא קירור אוויר אלא קירור מים בשנת 83 עברו כל הטרנספורטרים למנועי קירור מים.

יש שני מנועים לטרסנפוטר בשנים אלה, 1915 סמ"ק ו2100 סמ"ק. שניהם קיבלו בשלב מסויים הזרקת דלק, תבדוק דגם מנוע אם שני המנועים (שלך והמחליף) הם בעלי אותו דגם אתה יכול להחליף בלי בעיה, אם זהו לא אותו דגם מנוע גש למכון רישוי ותבדוק איתם לאיזה דגמי מנוע אתה יכול להחליף את המנוע שלך רוב הסיכויים שאם מדובר באותו נפח לא תהיה בעיה להחליף ביניהם.

• ספונסר פורום
פורסם
הנפח מנוע 2000,מקורר אוויר,ומציעים לי גם 2000.

אממ זה לא כלכך חשוב עם זה הנעה קידמית והכל,רציתי לדעת עם זה המחיר בערך ?

המנוע אצלך הוא לא 2000 ולא מקורר באויר .

בשנה הזאת 87 היו שני דגמי מנועים בטרנספורטר ,האחד מדגם DG בנפח 1900 סמק עם מאייד

והאחר שהוא פחות פופולרי מנוע 2100 סמק מוזרק מדגם DJ .

אם המנוע שאתה מעוניין לרכוש הוא מאותו הדגם אז אין לך בעיה וההבדל בשנתון הוא לא קובע .

בכל מקרה מנוע 2000 של דגם 94 שהינו מדגם AAC לא מתאים להתקנה אצלך ברכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...