Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw 530 d

DORON_YARIS-TS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ראשית אציג את עצמי משום שאני מהחברים הקוראים או מה שנקרא הרדומים :-) משום שאני לא משתתף הרבה בפורום, אך אין ספק שישנם נושאים שאני מאוד נהנה לקרוא, בכל אופן שמי הוא דורון ואני חיפאי.

ועכשיו לעניינים... קיבלתי הצעה מעניינת ביותר לרכישת bmw 530 d שנת 2004 דהיינו הצורה החדשה,

אך לא מדובר בדגם הרגיל אלא בדגם הידני, ובנוסף הרכב צבר לרשותו כ170 אלף ק"מ דבר אשר לא מטריד אותי במיוחד,

מחירון הרכב עומד על איזור ה200k ואני אוכל לרכוש את הרכב באיזור ה120k.

האם ידוע לכם פרטים על הדגם הספציפי?

האם לדעתכם העסקה כדאית?

עלויות אחזקה ידועות?

חשוב לציין כי הרכב שיך לבן דודי שהוא מנכ"ל החברה ובעקבות כך אני מקבל את ההנחה הזו וכמובן שהרכב ירשם ביד הראשונה כרכב חברה עם נהג פרטי 1.

אשמח לעזרתכם,

בתודה מראש,

דורון.

פורסם

נשמע כמו קנייה מצוינת אם זה מה שאתה מחפש - מכונית סאלון מצוינת במחיר של משפחתית חדשה. דע שעלויות התחזוקה תהיינה גבוהות (בטח אתה כבר יודע - הרכב של בן דודך).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הרכב עבר תאונה כלשהי או משהו בסגנון? זה הבדל עצום בין המחירון לבין המחיר שאתה יכול לרכוש אותה.

אם לא, הייתי קופץ עליו מיד.(כמובן אם הרכב במצב טוב)

פורסם

שלום חברים,

ראשית, רב תודות על התגובות המהירות,

שנית, הרכב לא עבר תאונה כלל וכלל והסיבה למחיר הנמוך ידידי הוא משום שרכבים שרשומים בתור חברה ירידת הערך שלהם גבוהה יותר וחברות מורידות סכומים מפתיעים לצורך מכירה מהירה,

התקשרתי היום למוסך מורשה של bmw לא רחוק מביתי שגם קיבלתי עליו המלצות חמות מבעלי bmw בגדול שאלתי את השאלות הסטנדרטיות כגון טיפול גדול וטיפול קטן ברקסים וכו והמחירים סבירים לחלוטין אני חייב לציין,

הנושא שכרגע הכי מרתיע אותי הוא נושא הביטוח והוא בבירור, ככל הנראה מחר אני אקח את הרכב ל"סיבוב" ואראה האם הוא מתאים לי, במידה וכן ועלויות הביטוח תהיינה סבירות אקח את הרכב למוסך ל"הבתכלות מקדימה" ובמידה ואקבל את ה-א' ממנהל המוסך אקח את הרכב לבדיקה,

תודה שוב,

דורון.

נ.ב.

1.במידה ותהיינה לכן עצות נוספות אשמח לשמוע ולהשכיל.

2.ידידי לגביי קניית רכב מחברה- קנינו לאחי הקטן פולו sdi 2003 שהייתה מאותה חברה בשעה שהמחירון היה באזור ה-45k אנו רכשנו אותה ב-19k ואחי מאושר מהרכב "עד השמיים" לפעמים ניתן למצוא "מציאות טובות" אך יש כמובן לשים תמיד לב.

פורסם

בהחלט רכב מעניין, אבל המחיר לא מפליא.

רוכשי BMW (וודאי יד 2) לא קונים ידני, ובטח לא דיזל. תוסיף לזה שהרכב מחברה, והנחת ה"משפחה" פה היא שולית לדעתי.

אפילו בררה מוכרים ב- 100K מתחת למחירון.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אם אתה מרוצה מעלויות האחזקה הצפויות אז אין כאן בכלל דיון - קנה ותהנה. מדובר באחת המכוניות הטובות ביותר על הכביש, ועם גיר ידני זה בכלל מגניב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נשמע מצויין, במיוחד אם אתה מכיר את ההיסטוריה של הרכב.

אם היו לי 120K פנויים הייתי בהחלט הולך על זה, המנוע בדגם הזה פשוט מצויין ועצם העובדה שזה ידני לי לא היה מפריע.

פורסם

רכב מצויין עם מומנט אדיר בדיזל. המחיר שקיבלת מאוד אטרקטיבי, אבל:

1. אל תצפה שמוסכניק יגיד לך שהטיפולים יקרים. וגם אם הם סבירים, תמיד ימצאו לך משהו ואז החלקים המקוריים מגיעים מקמור - אין מה להוסיף.

2. זה רכב מאוד מיוחד, גם דיזל וגם ידני, אין כמעט כאלו מסידרה-5 ( מסידרה 3 יש קצת יותר) זה אומר שלא יהיה לך קל למכור, אבל אם אתה קונה בזול, תפסיד פחות במכירה.

3. ביטוח - הביטוח הוא לפי מחירון לוי יצחק ולא לפי מחיר הקניה. אם אתה לא נהג חדש ובעל עבר נקי / סביר, צפה ל 7000-8000 למקיף + חובה, לא נורא כל כך.

אם אתה לא באמת חושב לקנות את הרכב, אל תעשה עליו סיבוב בדיקה. אתה לא תרצה להחזיר אותו !!!

בתור בעלים של ב.מ.וו (לא דיזל ולא ידני), זה קצת כמו בשש-בש - נגעת נסעת, אי אפשר לחזור אחורה.

פורסם

מצטרף לתומכים. נהגתי באחד כזה בטיוואן דווקא וזו פשוט חוויה. תביא בחשבון רק שיהיה קשה יחסית למוכרו לשוק הבימר הישראלי, אם כי תמיד תוכל להציע לי :)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...