Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הצבע תוצרת הארץ, תמיד אפשר לרכוש את הצבע בנפרד ולהביא לצבעי.

בכל מקרה אם עושים צבע אצל אחד מהבני דודים חייבים להביא את הצבע "מהבית".

מספיק שהוא שם לך 200 גרם סופרלק וכל העבודה לא שווה כלום.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הרכב מלא חורים ורקבונות אני חושב שאין מנוס מפחחות בשטחים הכבושים כי בארץ זה לא יהיה כלכלי. אני לא מבין למה אתה נעול על פחח ישראלי שעושה לך "טובה".

פורסם

גם אני ממליץ להביא את הצבע לבד ולקנות אותו "מהבית" וזאת במידה ואתה לא מכיר את הפחח,

מניסיון.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

משיקולים אישים כאלה ואחרים שמקומם אינו בפורום זה אני מחפש פחח ישראלי שיעשה לי " טובה "(אבל טובה בזול):-D:-D

אם הרכב מלא חורים ורקבונות אני חושב שאין מנוס מפחחות בשטחים הכבושים כי בארץ זה לא יהיה כלכלי. אני לא מבין למה אתה נעול על פחח ישראלי שעושה לך "טובה".

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הבעיה, שבסופו של דבר "יעשו לך טובה", אם אתה מבין, למה אני מתכוון!:wink:

ובנימה קצת יותר רצינית- גם אני נמצא בדיוק באותה הבעיה, רק הרבה יותר חמורה- לי יש כמה מכוניות כאלה, ואף במצב הרבה יותר גרוע (אינני ראיתי עדיין את הפיאט המדוברת, אך אני די סגור על כך, שמצב יותר גרוע מהאסקורט-סטיישן שלי לא יכול להיות:cry: ), וגם הקאבינה של המשאית פורד במצב גרוע מאד- וכאן זה בכלל אוטו ענק, שלא נכנס לרוב הפחחים ה"רגילים!:x לי, בניגוד לצביקה, לא ממש אכפת, איפה יתקנו לי את האוטו- מצידי, שזה יהיה בירח, כל עוד התוצאה והמחיר יהיו לסביאות הרצוני! אה, וכל עוד האוטו גם יחזור אליי אחרי כל הסיפור!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אל תכניס את הרכב לפחחות וצבע בשטחים.

משתי סיבות:

1. לא חוקי- עבירה פלילית שלאחרונה נאכפת בייתר שאת ומלווה בהרשעה קנס כספי גבוה ואף עלולה להביא להחרמת הרכב.

2. מנסיוני בעבר ,החברה שם, והייתי אצל כמה מהנחשבים ביותר באיזור שכם וחווארה, לא יודעים לעבוד ברמת שחזור איזורי פח.

לדוגמא, אצלי הם חתכו חלקים נרחבים מרצפת הג'יפ שהיה לי בזמנו, יחד עם קורות הרוחב (התושבות) שמחזיקות אותה ולא הצליחו לשחזר אותה אף לא ברמה נמוכה.

יש כאלה שמסוגלים להטלות טלאי פה ושם אך גם אחריהם תצטרך לעבור ולהביא להם חומרים, כגון "מסטיק", למרוח על ההלחמות וצבעי יסוד המותאמים לברזל ולפח החדש שריתכו ולעבור כל פעם אחריהם ולראות שלא הלחימו על החלודה. בקיצור בעבור מחיר זול תקבל עבודה לא חכמה ולא מקצועית, הם טובים בלשפשף למרוח חומר לצבוע ולעשות פוליש וקס.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

ולגבי י' מאלקנה אותם דרקים עובדים אצלו.

ומנסיוני, אם הוא בתקופה טובה (יש עבודה) אז הוא לא מוכן לעשות עבודות קשות מידי .

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

משיקולים אישים כאלה ואחרים שמקומם אינו בפורום זה אני מחפש פחח ישראלי שיעשה לי " טובה "(אבל טובה בזול):-D:-D

איני יודע מה השיקולים שלך, אך לא שווה לך במצבך הכספי [לפחות כפי שנתת לנו להבין],

לזרוק 10000 ש"ח, ולהתחיל להצטער על כך תוך חודשיים מיום שהתחלת עבודה אצל "עושה טובות", אשר לא כדאי לו כלכלית לסיים את האוטו, וימשוך אותך ואת השיפוץ לאין קץ.

אני יודע "שלא בוער לך, ויש לך את כל הזמן שבעולם וממש לא אכפת לך שהשיפוץ ייקח כמה חודשים, וכו'."

אז אם כך, ולמעשה זה ייקח כמה שנים, חכה את אותן שנים, ואז יהיה לך אולי יותר/פחות כסף,

אולי תמצא אוטו יותר סביר, או אולי יימאס לך מהתחביב...

שמע לי - במצב הנוכחי, עשה כעת אצל מישהו מהיר יחסית ובמחיר זול, ואל תתפתה "ליהודי יקר" תרתי משמע...

אגב, קלאנסווה, טירה, טייבה ועוד יישובים רבים בדרום במרכז ובצפון אינם "שטחים". ניתן לסחור איתם, להכנס ולצאת מהם יום יום ללא חשש יותר מאשר רחובות נתניה וכו' [לדוגמא בלבד ללא שום כוונת זדון].

יישוב ישראלי הוא יישוב ישראלי. אם תושביו יהודים או ערבים זה ממש לא משנה! כולנו אזרחי המדינה.

בהצלחה

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
טוב אתה....:lol:

בדרך כלל הרכבים שניכנסים לשם שווים יותר ביציאה ובתשלום עבור העבודה מאשר יימכר בשטחים לנסיעה.

פורסם
הוא יושב על הכביש הראשי כ קילומטר לערך אחרי שער אפרים

עם מגיעים מכיוון טיבה בנוסף בהמשך יש עוד כמה כאלה שיעשו את אותה עבודה באותו מחיר ואולי פחות

שם אין להם שכירות כוח עבודה זול יחסית

צבע תוצרת הארץ אבל מי שראה את החיפושית שלי

לא האמין מה שאפשר לקבל במחיר כזה

ועבודה באמת בסדר

אשמח אם תשלח לי בפרטי את הטלפון של הפחח ,אני צריך לעשות פחחות וצבע למרצדס.

אם יש לך כמה פחחים עוד יותר טוב.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

את הרצפה של המרצדס שלי עשיתי אצל פחח הנמצא בין טייבה לקלנסואה. שמו שהאר - SHA-E'R . יכול להיות שיש פחחים יותר מקצועים ממנו אבל העבודה שלו סבירה פלוס ומחיריו ניתנים לעיכול. ראיתי עבודות שהוא עשה, ראיתי פורד קפרי שנראתה כגוש חלודה רקובה שהדבר היחידי שהחזיק אותה מלהתפורר היו קורי העכביש והוא שיחזר אותה בצורה מופלאה, פורשה 914 אדומה, מיני מיינור שפורקה עד ליסוד, טרנספורטר מדהימה עם חלון קדמי מפוצל אחרי ניקוי חול, אני מכיר גי,אמ,סי ספיריט שאמורה להכנס אליו בהמלצתי אוטוטו לעבודת פחחות ועוד כמה וכמה מכוניות אספנות ורגילות.

למרות שיש לי את מספר הטלפון שלו אני נמנע מלפרסם אותו בגלל ההרגל המגונה שלנו להרים טלפון ולשאול כמה "עקרונית" זה אמור לעלות. אני מוכן להסביר במדוייק איך להגיע אליו למי שמעוניין בה"פ או במידה וכמה חברים ירצו אני מוכן לפנות בוקר שבת אחד לטובת העניין ולהוביל את המעוניינים בשיירה עד לפחחיתו.

ארז רונן

פורסם

אשמח אם גם אתה תשלח לי את הטלפון שלו ואיפה הוא נמצא בפרטי...

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זה לא בושה לעשות פחחות ברמה סבירה,

את הקפרי שלי עשיתי בכפר קסם עם עבודת פחחות טובה ועבודת צבע לא משהו, מה שהיה חשוב לי זה שעד שיהיה לי כסף לפחחות טובה מאוד אני אצבע את האוטו אצל פחח זול כדי שיהיה לי נעים ליסוע עם האוטו ללא "בושה" ממצבו החיצוני,

הפחח רצה בזמנו 3000 וקיבל רק 2500 על הצבע הגרוע, עוד כמה שנים שיהיו מזומנים אכניס אותה לפחח טוב.

אותו הדבר אני מתכוון לעשות לקורטינה שלי.

אחרי.jpg

לפני.JPG

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...