Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היה אחלה מפגש, מאוד נהניתי,

רוני למרות חוסר הכיוונים, הפוטנציאל של המערכת שלך פשוט ענק,

מה שכן יש לך עוד הרבה, אבל הרבה לשייף לפני שתוסיף חומר:wink:.

גם אצל רוני וגם אצל בוריס (gti1980), ההרצים הפתיעו לטובה, לא כך זכרתי אותם במערכות אחרות.

למה באמת אין מפגש דרום/דרוםרמכז, ישנם הרבה מאוד חברה מהדרום.

אלי

מחזק את אלי בעניין מפגש דרום דרום מרכז .. קו קרית גת אשקלון יכול להיות מצויין בשביל הדרומים :wink:

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רשמתי את זה בהודעה הדביקה של תאריכי המפגשים (סעיף 7), במידה ויתגבש גרעין למפגשי דרום הם יוכנסו לרשימת תאריכי המפגשים, ומי יודע אולי גם יצדיקו קיום מפגש "דרמכז".

לדעתי, הדרך הטובה ביותר להעיר את מפגשי הדרום הוא לגשת למתקינים ולשכנע אותם לשים שלט קטן שמודיע על קיום מפגש, אני בטוח שזה יגביר את המודעות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אנסה לבדוק את העניין הזה לגביי מפגש דרום.. האמת לא מכיר אף אחד מהאיזור פה שנמצא בתחום, אני בטוח שיש .

צריך רק לחפש קצה חוט ומשם להתחיל להניע את הנושא8)

טוב נעבוד על זה נראה מה יצא..

בכול מקרה למפגש הבא באזור המרכז אני אנסה להגיע

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

פורסם

אריק, איפה אתה היית ביום שבת?! רציתי לשמוע קצת האבוקים :-(

נ.ב

אלמוג תמחק את התיבת הודעות שלך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...