Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.5.2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני חושב שזו פעם ראשונה בתולדות הפורום שהיה מפגש ללא סיכום מפגש - מרגיש גרוע כמעט באותה מידה כמו מפגש רפאים (היו כמה כאלה בעבר...)

אז... היה מפגש נחמד סה"כ והיו די הרבה רכבים ובלה בלה בלה :-P, סה"כ באמת היה מפגש נחמד.

יצא לי לשמוע מערכת של היי אנרג'י על ביט 1 שעוד לא עברה כוונים וסה"כ אהבתי את ה"יסודות".

יצא לי להיות ברכב עם רכיבים של רוקפורד ואני חייב לציין שאלו היו אולי מבין שלושת המידבאסים הכי טובים שיצא לי לשמוע עד היום.

וסה"כ נחמד לראות ולהפגש.

יאללה - תקנו אותי אם אני טועה - אבל באמת לא ראיתי ת'רד סיכום ואם כן היה - אז נא לנעול בסטלנות :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

היה כיף נהניתי.

http://www.youtube.com/watch?v=gspixxnupIk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מפגש נחמד מאוד. נהנתי.

מפגש הבא בנתניה הבנוייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מפגש מאוד נחמד, פגשתי אנשים שהכרתי אותם רק בכינויי הפורום שלהם.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן התפלאתי מדוע לא נפתח תר'ד שכזה..?!

אני מחפש ומחפש ולא מוצא...

אכן היה מפגש מעניין ופורה במיוחד (עבורי, הצגתי את פרי מלאכתי הלא גמורה... ההוא עם הביט 1 וההי אנרג'י)

שמעתי והשמעתי למרות שהמערכת הינה בוסר, לא מכוונת ונשמעת ממש פשוטה.

אני מקווה שכל השאר נהנו.

היה אחלה

רוני נ.

נ.ב

תודה לדני שתרם לי מידע בקשר לחתימה :lol::wink:

AUDI A3 2.0t FSI DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה מפגש נחמד מאוד. נהנתי.

מפגש הבא בנתניה הבנוייה.

איתמר.

שלום איתמר

מאד רציתי לבוא למפגש אבל רק נסיעה הלוך חזור זה 3 שעות בשבילי ..[באר שבע :-( ]ולא מצאתי מי שיבוא איתי.

אין משהוא דרום מרכז אולי משהוא חד פעמי שתהיה אופציה לבוא לפגוש את האנשים מאחורי המקלדת

ולשמוע כמה מערכות טובות..:-)

:-)SUB-JBL 275W

:-)AMP- HERTZ EP-4 380W

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכום שלי:

1. רוני - הVRX שלך פשוט מדהים, בחיים שלי לא שמעתי היי אנרג'י מנגן כל כך צלול!

2. אלי - הפתעתי אותי עם הסקנספיק בנפח של דלת - אחלה מידוופר שבעולם עפילו בדלת של 35 ליטר, גם הL3 לא רעים בכלל (בלשון המעטה), נו וכמובן הבילט - פצצה של מ"ע.

3. וציטוט של יוסי "בואי נא ז...נת את הדלתות, אחי, יש לך אומץ.." - אחרי שראה את העבודה שלי עם דיסק חיתוך על הדיפון של הדלתות :twisted:.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה... כמה פעמים אני צריך להגיד...

VRXים!!!!! זה שניים ברבים!:wink:

ותודה על הפירגון, מקווה שבהמשך נשמע את המערכת מכוונת ואז גם אני אחייך.

תודה על העצות של כל הח'ברה המנוסים

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תגידו באמת, למה אין מפגשים דרום מרכז? :)

יאללה... מפגש דרום מרכז בלוד. :)

לוד?אתה רוצה שהנוכחים יגידו שלום למערכות שלהם אחרי המפגש?:-)

אגב,מה השיר שמתנגן בסירטון?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Baby Bash ft. Sean Kingston - What Is It

היה מפגש נחמד (למרות שבאתי ב-4 :lol:).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...