Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערכת טיפול 10000 [פיג'ו 106 95']

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האתר של חלפים למכוניות

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422

האם הם אמינים? והאם כדאי לקנות שמה? אני מעוניין לעשות לאוטו טיפול 10000 וראיתי בקישור הבא חלפים בשבילי

http://www.yaam.co.il/scripts/Shop.dll?language=Heb&shop=1422&kind=ViewShop&idprod=35_10

מה אתם אומרים על זה? עצות והצעות מחיר גם אשמח לשמוע...

תודה..

peugeot 106 95' 1400

פורסם

אני הכרתי את האתר הזה דרך מישהו שפגשתי במוסך שאני מטפל הוא המליץ לי בחום גם בזמנים וגם במחיר (לגבי האיכות לא זוכר מה אמר לי) היום הייתי בחברה והמחירים שהציעו לי בשביל טיפול 10000 רק החלקים הם יותר מכפול מהמחירים של האתר הזה....

peugeot 106 95' 1400

פורסם

סבבה , אז אני אתחיל לקנות משם .

תגידו מצמד של VALEO ל 205 במחיר 400 ש"ח זה טוב ? כי ראיתי באתר הזה שכך המחיר שלו.

כמה עולה מצמד כזה בד"כ ?

HONDA CIVIC LS

פורסם
סבבה , אז אני אתחיל לקנות משם .

תגידו מצמד של VALEO ל 205 במחיר 400 ש"ח זה טוב ? כי ראיתי באתר הזה שכך המחיר שלו.

כמה עולה מצמד כזה בד"כ ?

למה לשאול אלף פעם? תקשר לחנות חלקי חילוף תשאל כמה עולה מצמד מאותה חברה לרכב שלך

ואז תעשה 1 + 1

ובכל זאת מישהו שכן מכיר את האתר הזה??

את זה אתה גם יכול לבדוק לבד, זה לא משהו שבישביל זה אתה צריך מומחים. תקשר תשאל איזה חלקים באים בסט

חלקים מקורים או חילופי, איזה שמן, איזה פלגים, ואחרי זה תברר עם כל החלקים והשמנים הנ"ל מומלצים בישביל הרכב שלך

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

השאלה אם החלקים מקוריים (לי נראה שלא) ואז המחיר לא זול ולא יקר סטנדרטי. לדעתי כן כדאי להשקיעה ולקנות חלקים מקוריים כגון פילטרים וכן למלא שמן איכותי ממותג ידוע .

באתר השמן שיש בתמונה כתוב B FORCE מינרלי גם החברה אנונימית וגם זה השמן מינרלי זה לא טוב אתה צריך חצי סינטטי.

אני לא הייתי קונה מהם.

• תוכן חדש...