Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירון, מנוע 1000 או 1300 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום נכבד

יש לי שאלה שעסקו בה בעבר אולם לא כל כך הבנתי עדיין את נטיית רוב חברי הפורום.

אני מחפש לקנות סיריון (שנתון 01-03), אולם ההתלבטות שלי היא בין מנוע 1000 לבין 1300

אני נוסע כל יום לגלילות מחולון שזה 20 קילומטר לכל כיוון (מתוכם בערך 15 בכביש מהיר)

ואני מחפש אוטו חסכוני, האם באמת מנוע 1000 הוא "זולל" יותר דלק בכביש מהיר כמו שאומר המיתוס ?

אני חייב לציין שהדבר שהכי חשוב לי זה אוטו חסכוני, (ולכן קיבלתי המלצות על הסיריון )

אולם, נשאלת השאלה האם בכלל ה 1300 נחשב אוטו חסכוני ?

או שאולי ישנם אחרים בשוק באותו סגנון שחסכונים יותר(רנו קליאו, פיזו 206 , סוזוקי סוויפט וכו' ) ?

אני נסעתי בסיריון מנוע 1300 והוא אוטו ממש מהיר , לא השאיר עלי רושם של אוטו חסכוני

האמנם ?

פורסם

אני לא יודע על אילו רכבים נהגת, אבל סיריון 1300 היא לא מכונית ממש מהירה. גם לא סתם מהירה.

לגבי תצרוכת דלק, האם קראת את ההודעה הדביקה בראש הפורום?

אגב, הדרך מחולון לגלילות וחזרה פקוקה במשך לא מעט שעות במהלך היום, כך שהנסיעה שלך אמנם תיהיה על כביש מהיר אבל כנראה תתנהל בקצב איטי להחריד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ובכל זאת, לך על ה 1300, אם התקציב שלך מאפשר.

אתה נוסע יחסית מעט, ובכביש פקוק מאוד, כך שגם אם יש יתרון תאיורתי בצריכת דלק למנוע הקטן, הוא יהיה זניח ממש.

מצד שני, למנוע 1000 סמ"ק יש 3 צילינדרים, הוא רועד יותר מטבעו בעמידה במקום בדרייב, ואורך חיים שלו קצר יותר.

אולי גירסת 1300 לא מהירה, אבל יש לה 103 כ"ס מוצהרים, הייתה בזמנו מכונית ה 1300 החזקה בארץ :roll:.

יש גם משוטים מצחיקים מאחורי ההגה, להחלפת הילוכים.

לא רשמת, אם אתה רוצה גיר ידני או אוטומטי.

גיר ידני יש רק עם מנוע 1000.

פורסם

אני מחפש גיר אוטומטי, כך שלא תהיה בעיה לבחור בין מנוע 1000 למנוע 1300, אולי דווקא בגלל שהכבישים מאוד פקוקים

אין צורך במנוע 1300 ?

השאלה היא עוד פעם , מה הפערים בצריכת דלק ביניהם ? האם היא זניחה , יחסית לחסרונות שציינתם ?

פורסם

הסיריון 1300 סמ"ק עדיפה על פני ה1000 סמ"ק. הן מבחינת אבזור פנימי (בדגמים המאוחרים יותר המשוטים המצחיקים הפכו לכפתורים על ההגה), הן מבחינת עמידות המנוע וכמובן מבחינת הביצועים.

אין לי נתונים מדויקים על תצרוכת הדלק, אבל אני מהמר שההפרש לא יהיה גדול במיוחד

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקי, תודה רבה

כנראה אני יוותר על ה 1000 ויקח את ה1300

עכשיו השאלה, האם הרכב הזה עמיד בקילומטרצ' גבוהה ?

בוא נגיד 180000 בתוך 7 שנים ?

• תוכן חדש...