Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

בשנתיים האחרונות בתחילת הקיץ מזגן הרכב אינו מקרר ואני נאלץ לבצע מילוי גז. מילוי הגז נדרש סדר גודל של פעם פעמיים בקיץ.

האם מחיר של 150 ש"ח הוא סביר למוילוי גז?

האם אתם מכירים מוסך בבית שאן או סמוך לעיר שמבצע מילוי גז ותיקון תקלות במערכת ?

 

ושאלה אחרונה מוסכניק הציע לי לשים חומר בתוספת של 100 ש"ח שבעוד יומיים אפשר יהיה לזהות באמצעות משקפיים מיוחדים את מקור הדליפה (החומר הוא זרחני..) מה דעתכם?

 

יום טוב.

פורסם

כאשר המערכת תקינה לא יהיה לך יותר צורך בהוצאות וזמן וכניסה למוסך.

שמן זרחני משאיר עקבות ממקור הנזילה מומלץ להוסיף לצורך פתרוך של התקלה.

150 ש'ח לווקום ומילוי גז זה מחיר זול וטוב.

פורסם

אם מדובר ברדיאטור הפנימי, לדעתי לא משתלם לתקן. פירוק הדשבורד והחלפת הרדיאטור תעלה הרבה כסף, וגם אז אתה לא יכול להיות ערב שבעוד X זמן לא תהיה תקלה אחרת במיזוג.

למלא פעם בקייץ גז ב150 שקל זה לא נורא ולדעתי עדיף ומלשלם 2000+ שקל.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

תמלא גז +שמן זרחני, שהמוסכניק יזהה את מקור הדליפה,

ורק אחר כך תחליט האם שווה לתקן או לא (לפי הצעת מחיר לתיקון).

אם לא תטפל בדליפה, המצב לא ישתפר (אלא להפך).

בקיץ תתחיל להוסיף גז כל חודש?

בנוסף, מצב של דליפה, במיוחד בחורף, כאשר כמעט ולא נשאר גז במערכת (הרי ברור שבחורף אתה לא ממלא גז מטעמי החיסכון), לא בריא למדחס.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...