Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדן ביניהם הוא מעבל להספק.

שניהם גודל 10 אינטש.

הראשון 10W3V3 הוא דגם W3. גרסה V3

השני 10W1V2. הוא דגם W1 גרסה V2.

מה זה אומר. הראשון דגם גבוה יותר ומן הסתם איכותי יותר.

והשני דגם נמון יותר

אני הייתי הולך על הW3.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בהחלט w3

הרבה יותר מדוייק ובכלל אחד הסאבים הטובים למי שרוצה SQ בלי מכות בגב (אם זה מה שאתה רוצה כמובן).

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אהלן!

כיום בגולף יש לי את ה w3 והוא סאב מצויין,אם אתה מחפש איכות.

משתלב יפה עם המוזיקה ולא "בולע" אותה עם באס מטורף.

הרכב הקודם שלי היה 206 xs ואני יכול להגיד לך שהוא היה לא פחות ממצויין בפיג'ו,עקב זה שהרכב קטן.

ו10 אינצ' ישבו בול על האוטו.

בגולף הוא קצת "חלש" יחסית.

אם יש לך את האפשרות אני הייתי ממליץ על w6 ,שמאופיין בדברים הטובים של אחיו הקטן(W3) ויותר עצמתי.

בהצלחה!

פורסם

אני יכול להגיד אך ורק דברים טובים על ה- 10w3v3. אבל אני משוחד. יש לי שניים כאלו בבגאז'...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...