Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המערכת שמורכבת על הרכב (HONDA CIVIC 2005) היא כפי שרשום למטה בחתימה... בגדול- מגבר 4 ערוצים שמתחברים אליו זוג קומפוננטים וסאב).

ביצעתי חיפוש באתר, ועדיין יש לי מספר שאלות שמטרידות אותי לגבי בחירת הHU המושלם למערכת שלי... חשוב לציין שאני מעוניין במקסימום איכות

*אני רוצה לקנות DVD Double DIN או DVD 1 DIN עם מסך מובנה נשלף (זה ל ממש משנה לי). השאלה אם בגלל שאני קונה דיוידי זה לא סתם מקפיץ לי את המחיר מעצם העובדה שזה בעל מסך וכו... וכתוצאה מכך הדגש יהיה פחות על איכות, ולכן עדיף אולי לקנות HU רגיל?

*בצורה שאני מחבר את המערכת-מגבר 4 ערוצים שמתחברים אליו זוג קומפוננטים וסאב, כמה יציאות RCA אני צריך בשביל שתהיה לי שליטה מלאה על הסאב? הכוונה האם מספיק לי 2 (קדמי+אחורי), או שצריך 3?

*עד כמה חשוב שהיציאות למגבר יהיו 4V ולא 2V ואם באמת יש לזה הבדל או השפעה? ואם כן על מה?

*מדוע במערכות הפשוטות יש שליטה על כל דבר אפשרי כמו USB, BlueTooth, שלט, חיבור לIPOD, יציאות AUX וכו... ובמערכות הבאמת טובות ויקרות אין אפילו חיבור לUSB? משהו שממש אני לא מבין את הסיבה...

*יש מערכות שתומכות בUSB אך יש צורך במתאם... כמה עולה מתאם כזה? ולפי מה שידוע לי USB זה הדבר הכי נוח שיש, אפשר להתעדכן כל הזמן בשירים/סרטים מבלי לצרוב דיסקים, אלא פשוט להעביר לדיסקונקי. אז מדוע זה לא משהו שקיים ברוב מערכות ה-High end?

*איזה דגשים חשוב לי לבדוק כשאני בודק מפרט?

*למה הכוונה במילה אקולייזר? למה זה טוב ומה זה עושה?

*איזה חברות ממולצות ברמה הזו?

בנוגע לתקציב... התקציב נע בסביבות ה3000 שכן אני מביא את המערכת מארצות הברית אז ככה שהמחיר שאני ישלם בסוף הוא נמוך יותר.

תודה מראששש לעוזרים

דאבל דין-Pioneer AVHX2750BT

מגבר- Hertz HDP4 150RMSX4

קומפוננטים- Focal 165K2 POWER 100RMS

סאב- Morel Primo 124 350RMS

פורסם

מישהו בבקשה יכול לעזור לי? אני באמת לא יודע מה מתאים לי למערכת וייתן לי את המקסימום

תודה מראש לעוזרים

פורסם

יש סיבה מיוחדת שלא מגיבים? אני באמת רוצה להיות חלק מהפורום הזה ולהשתפשף יותר בתחום ואתם לא מאפשרים לי... ואני יודע שבשביל להפיק את המקסימום מהמערכת שלי, אני צריך את החוות דעת וההמצלות שלכם.

זו כבר פעם שלישית שאני פותח שרשור ואין שום תגובה...

פורסם

איציק,אף אחד לא מגיב,כי לענות לך זה לכתוב מגילה,ובכלל השאלות שלך נשאלו בעבר רק בניסוח שונה.

התשובה היא : חיפוש,תתחיל מהFAQ ומשם ,תקבל הרבה מידע וכך תהיה יוצק ממקוד בשאלות שלך.

בהצלחה.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...