Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בימים אלו מזמין טויוטה קאמרי היבריד והרכב יהיה מצוייד במסך מגע שבעצם שולט על כל הפונקציות ברכב כולל DVD GPS שליטה על אודיו וכל שאר הבקרות של הרכב. בקיצור לשאלה, דיברתי עם כמה אנשים שמייבאים את הרכב חלק אמרו לי שאפשרי לשנות את כל המערכת לעברית באמצעות איזשהו צ'יפ או משהו כזה חלק אמרו שזה בלתי אפשרי. הדגש הוא דווקא על הGPS על שאר התוכנות במערכת עוד איכשהו אפשר להסתדר באנגלית למישהו יש מושג איך אפשר לשנות את זה לעברית?

תודה מראש

נ.ב אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון

פורסם

תנסה לפנות לגיל-קאר

הם מתקיני הבית של טויוטה בארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה תוכנה הולכת להיות שם של GPS ? אין הרבה אפשרויות תאחלס,

זה או משהו שמבוסס IGO

או משהו שמבוסס DESTINATOR,

בכל מקרה תוכל להחליף קבצים רלוונטיים בתוכנת הניווט ולגייר אותה, באשר לשאר המערכת הכל תלוי מה הקונספט התפעולי של המערכת, אם היא כולה מבוססת WIN CE, אז אולי אפשר לפרוץ אליה ולגייר גם אותה. אם לא - אז צריך מודול יעודי אשר צרוב בתוכו FIRMWARE מתאים (כנראה שלא תצליח להשיג - כי זה דורש פיתוח, והחברה היתה מציעה לך בתשלום)

• תוכן חדש...