Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רנו קליאו ידנית משנת 95

לצערי הלך המנוע לאחר שנסע 200K ק"מ

קודם כל מה עדיף לעשות אוברול למנוע או לחפש מנוע מיבוא?

לפי מה שהבנתי מכמה אנשים עדיף את האופציה השניה,מה אתם אומרים?

בבדיקה פשוטה בגוגל מצאתי את זה http://www.daniparts.co.il/index.php?id=1

התקשרתי אליהם ודיברתי עם אדם מאוד נחמד שאמר שיש לו מנוע כזה מיבוא שעשה רק כ50K ק"מ הוא ביקש על המנוע בלבד 2700 לפני מע"מ ואם אני רוצה פרוק הישן והרכבה ב1200 לפני מע"מ

האם משהוא מכיר אותו ויכול להמליץ עליו לטוב או לרע?

האם המחירים שהוא נתן סבירים?

כמו כן האם אפשר לדעת בברור שהמנוע אכן מיבוא ושהוא באמת עשה רק 50K?

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

הייתי במקומך הולך על אוברול.

בתור אחד שהתעסק עם החלפת מנוע ב 306 זאת היתה סאגה שהסתיימה אחרי 4 חודשים - הרגשתי כמו בעלים של רכב אספנות כל היום החליפו לי מנועים.

אל תקנה את הבולשיט הזה מנוע שעשה 50,000ק"מ.

הגיונית המנוע שאתה צריך כבר לא משווק ולא מיוצרים כאלה חדשים נגיד 10 שנים? אז מה? 5000קמ בשנה?

אף אחד לא יודע את הפרטים האלה וכולם מבטיחים ...קישקוש.

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל אני כשהחלפתי מנוע ל306 שלי, קיבלתי מנוע שנראה במצב מצויין.

ובדיקות קומפרסיה הוכיחו את זה.

עד היום כבר שנה +- שאני נוסע עם המנוע הזה, לא אוכל טיפת שמן ולא שותה מים.

לא מעשן ולא כלום.

הכל תלוי על מה אתה נופל, תעשה בדיקות למנוע לפני שאתה מכניס אותו לרכב ואז תהיה בראש שקט

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

or לא ניתן לבצע בדיקה שתגיד לך את המצב של המנוע לפני שהוא מורכב ועובד.ואף אחד לא יודע כמה קילומטרז' הרכב עבר

אפשר לומרבערך איזה מנוע נראה יותר טוב אולי בהבדל גדול מאוד של קילומטרז' ,אבל זה לא משהו מדעי.ומי שאומר לך שהוא עבר 50000 מבלבל את המוח באותו מידה יכול להיותר שעבר 80 או 100 אלף .

פורסם
לא יודע מה איתך, אבל אני כשהחלפתי מנוע ל306 שלי, קיבלתי מנוע שנראה במצב מצויין.

ובדיקות קומפרסיה הוכיחו את זה.

אפשר לעשות בדיקת קומפרסיה כשהמנוע בחוץ?

פורסם

במנועים שפורקו בארץ לא ניתן לדעת כמה ק"מ . במנועים שהובאו מחו"ל ניתן לדעת כמה ק"מ עבר ע"י אישור שמגיע עם המנוע מחו"ל .

ממליץ להחליף מנוע , גם אוברול לא תמיד מצליח לאורך זמן במנוע שעבר 200 K .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
אפשר לעשות בדיקת קומפרסיה כשהמנוע בחוץ?

לא ממש, אולי אם תחבר את המנוע לתיבת ההילוכים כדי לחבר את המתנע.

אפשר לעשות בדיקת נפילות לחץ אך לרוב, במנועים מפירוק, מסתפקים במבט על מעברי מערכת הקירור, על איזור השסתומים למשקעים, מצב כללי חיצוני (לסמני נזילות או טראמות ישנות) מסובבים מנוע עם כלי מתאים, מפרקים מצתים לבדיקה ועוד כמה בדיקות חזותיות שבטח כבר שכחתי ולמרות הכול וגם אם לא נמצאו שום סמנים חשודים, אין אפשרות להיות בטוח כי המנוע תקין.

• תוכן חדש...