Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין I30 לB3 1.5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות בין הגרסאות הזולות של השתיים

אם יש לכם רעיונות יותר טובים למכונית עד 110 אלף פחות או יותר, תרגישו חופשי (לא כולל רכבי משפחה, רק האצ'בק 5 דלתות)

תודה מראש

פורסם

בין מה שציינת, אין מה להשוות את הB3 ליונדאי.

היונאי זריזה וחזקה יותר, מרווחת יותר, תא המטען בסובארו (האצ'בק) הוא בדיחה עצובה על חשבון המשתמש.

פוקוס 5 דלתות, פיז'ו נמכרת עכשיו בקבוצה 2 (114,000).

לשיקולך.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

B3

סיפור קצר-להורים של חבר טוב שלי הייתה מהעבודה B3 1.5 בסיסית כמו זאת שעליה

אתה מדבר , ואחרי זה הם קיבלו I30.

ללא ספק הוא העדיף את הB3 ודי התאכזב לקבל את היונדאי.

חוץ מזה שהוא דיי מתלונן שלI30 יש רעידות מוזרות מאחורה (מדובר באוטו חדש)

אבל יכול להיות שזה רק תקלה אצלו ולא משהו כללי.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ואיך צריכת הדלק של המכוניות הנ"ל?

אני שמעתי דברים רעים על הI30 שהיא זוללת דלק בטירוף

פורסם
ואיך צריכת הדלק של המכוניות הנ"ל?

אני שמעתי דברים רעים על הI30 שהיא זוללת דלק בטירוף

אממ אני לא יודע לגבי הI30 אבל הגטס והטוסון זוללים ברמות

לחבר שלי יש גטס 1.4 2004 והוא מתלונן כל הזמן שהיא שותה

כמו מונדאו חחח אז תחשוב אותו דבר רק 1.6 ....

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

הגטס לאומת הI30 מיושנת, המנוע ישן ודיי מאכזב לפי צריכת הדלק שלו לאומת נפחו הקטן, אבל אני בטוח שיונדאי הבינו את הטעויות שלהם ושיפרו לטובה.

נ.ב. לפי מה שהבנתי מחבר שיש לוגם כזאת, צריכתה היא רגילה כמו בכל מישפחטומתית, 1:11 בערך. אבל הרבה תלוי באופי הנהיגה, תיקחו את זה בחשבון.

פורסם

מנסיון בנהיגה משולבת ויחסית אגרסיבית האי 30 צורכת 1:11 וזה בדוק.

המנועים מהדור החדש של יונדאי הם לא דומים כלל למנועים שהיו עד היום גם מבחינת ההספק וזמינות הכח

וגם מבחינת תצרוכת הדלק.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
אממ אני לא יודע לגבי הI30 אבל הגטס והטוסון זוללים ברמות

לחבר שלי יש גטס 1.4 2004 והוא מתלונן כל הזמן שהיא שותה

כמו מונדאו חחח אז תחשוב אותו דבר רק 1.6 ....

התחלנו עם ההגזמות לגבי הצריכה של הגטס. הגטס לא שותה דלק בכמויות ,היא סבירה לחלוטין. פשוט היא אינה חסכוניות כפי שהיית מצפה מרכב אוטומטי קטן בהשוואה לחברות לקבוצה. אבל מכאן ועד לאגדות שממצאים.... עשיתם ממנה GMC יוקון 8 צילינדר!!

ומה הקשר לטוסון? עם מנוע 3 ליטר V6 מה רצית שיצרוך? כמו קליאו דיזל?

לזה שהעלה את השאלה, אני מציע שתקרא קצת מבחני דרכים, ואולי אף תבצע נסיעת מבחן, ותחליט.

עפ"י כל פרמטר יבש, היונדאי טובה יותר.אבל זה עניין של העדפה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

I30 איכותית יותר, שימושית יותר, חזקה יותר וזוללת בדיוק כמו הB3 (נחשבת זללנית בפני עצמה).

מכלולי הB3 הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד, היא הרכב הנוח ביותר בקט', ונראית טוב יותר לטעמי מהיונדאי.

מבחינת הבטיחות שתיהן בטוחות באופן דומה, 6 כ"א בשתיהן, ESP בשתיהן (למיטב זכרוני דווקא בB3 בגרסאת 1500 אין ESP אלא רק ב2000, כדאי לבדוק) ושתיהן 5 כוכבים בENCAP (הסובארו קיבלה גם 5 כוכבים בANCAP וציון "מצוין" במבחן IIHS האמריקאי, היונדאי גבולית מבחינת כוכבי ריסוק, בהתחלה היא קיבלה 4 כוכבים ולאחר שהסיד, אותו רכב בדיוק, רוסק וקיבל 5 כוכבים הI30 נבדקה שוב וקיבלה 5 כוכבים גבוליים).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
I30 איכותית יותר, שימושית יותר, חזקה יותר וזוללת בדיוק כמו הB3 (נחשבת זללנית בפני עצמה).

מכלולי הB3 הוכיחו את עצמם כאמינים מאוד, היא הרכב הנוח ביותר בקט', ונראית טוב יותר לטעמי מהיונדאי.

מבחינת הבטיחות שתיהן בטוחות באופן דומה, 6 כ"א בשתיהן, ESP בשתיהן (למיטב זכרוני דווקא בB3 בגרסאת 1500 אין ESP אלא רק ב2000, כדאי לבדוק) ושתיהן 5 כוכבים בENCAP (הסובארו קיבלה גם 5 כוכבים בANCAP וציון "מצוין" במבחן IIHS האמריקאי, היונדאי גבולית מבחינת כוכבי ריסוק, בהתחלה היא קיבלה 4 כוכבים ולאחר שהסיד, אותו רכב בדיוק, רוסק וקיבל 5 כוכבים הI30 נבדקה שוב וקיבלה 5 כוכבים גבוליים).

אתה טועה! הסובארו קיבלה רק 4 כוכבים!

http://cars.walla.co.il/?w=/4703/1438588

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

ה"עוד 15 סוסים..." כמו שאתה קורא להם יכולים לעשות הבדל בין רכב זריז יותר לרכב כבד יותר בביצועים.

לא הבנתי מה הקשר למנוע בוקסר שנותן יציבות טובה יותר - אתה יכול לפרט בבקשה מדוע?

הסובארו נוחה מאד - יכול להיות אבל לא כל מה שאתה קורה לו נוח, נוח גם לאחרים.

שלא תבין לא נכון, הסובארו נראית נחמד מאד לדעתי, ואני בטוח שתהיה גם אמינה וטובה, פשוט השאלה היתה לתת חוות דעת

ובכל הפרמטרים היונדאי טובה יותר, כולל במבחנים שנעשו לרכבים והבוחנים אהבו אותה.

יכול להיות ששואל השאלה יעדיף B3 זה מצויין - רק שיקרא מבחנים השוואתיים, יערוך נסיעת מבחן ויחליט.

אם יש רק דבר אחד שאני פוסל את הסובארו זה מה שאמרתי בהתחלה - תא מטען לא קיים פשוט! עגלת ילד סטנדרתית לא נכנסת שם לדעתי, אולי כמה שקיות של קניות וגם זה בספק. אל תזלזל אפילו אם אתה רווק או לא צריך תא מטען גדול.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...