Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני תושב חוזר שמביא איתי לארץ (ביבוא אישי) שברולט אפלנדר. אני יודע שפנסי החזית על פי התקינה האמריקאית אינם מתאימים לארץ ויש להחליפם, או אולי רק לכוונם?!. אודה מאוד למי שיוכל לתת לי פרטים בנוגע למקום בו יש מידע ספציפי בנוגע לפנסי החזית של שברולט אפלנדר מיובא. האם צריך להחליפם, או רק לכוונם? מה העלות של להחליף פנסים אלו? אני עדיין בקנדה, ואולי אני יכול לעשות זאת כאן....

תודה רבה

יוסי

פורסם

בעבר מכר שלי התייצע בנוגע לייבוא של פנסים (בנפרד את הרכב קנה בישראל) בתקינה אמריקאית לפורד F-350 עם בחור שעשה זאת ולדבריו הוא פשוט החליף פנסים והדבר לא הפריע לו לעבור טסט.

שים לב: זה לא חוקי.

אינני ממליץ לך לעשות כך אך דע שישנם כאלו שעשו זאת.

לגבי יתר השאלות - חכה לתשובה ממשתמשים מלומדים ממני.

פורסם

ההבדל בין הפנסים האירופאיים לפנסים האמריקאים הוא באלומת האור אותם הם מפזרים.

קרא את השרשור הזה, יתכן ולא תדרש להחליף את הפנסים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...