Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני כמה ימים רכשתי וילון, ניסיתי לחבר אותו לבד ולא הצליח.

את החלק התחתתון הצלחתי לחבר למגש האחורי, ואת החלק העליון שאמור להתחבר בלתקרה לא הצלחתי להבריג. הבורג לא מחזיק מעמד, ונופל. כמובן שפנימה אני לא מצליח להבריג כי יש ברזל שלא נותן לחדור דרכו.

לאחר כמה פעמים של ניסיון כושל, הרסתי טיפה את החלק החלק האחורי של התקרה (חורים קטנים שלא אסטטים).

אשמח אם מישהו יעזור לי עם איזה רעיון יצירתי שאפשר לחבר את ההברגה העליונה של המחזיקי וילון. כמו כן אם מישהו יעזור עם רעיון יצירתי לטשטש את החורים הקטנים שנעשו.

כמובן האוטו המדובר הוא מיצובישי קולט 98 אם זה משנה.

תודה, סם.

פורסם

הגג עשוי מחומר כמו קרטון, ברור שלא תצליח להבריג לשם כלום, אתה צריך למצוא מקום קשיח כמו מסגרת החלון או משהו בסגנון, תזבר לא לחדור לפח של הגג ולא לפוצץ שמשה שאתה מבריג

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אצלי ברכב מצאתי פתרון אחר, חיברתי את התפסנים לתקרה כמו שאתה עשית ,אבל מנעתי מהוילון "לרצות" להתגלגל בחזרה על ידי כך ששמתי שני אזיקונים למטה בוילון(עשיתי חור קטן כדי להשחיל את האזיקון) וככה התופסנים בתקרה מחזיקים את הוילון אבל לא נוצר עליהם כח.

פורסם

אני מבין אותך.

גם אני שהתקנתי בקולט זה היה קצת בעיה, תמיד הברגים השתחררו כל פעם שמנו בורג יותר ויותר גדול.

ונגרם נזק לתקרה.

הקטע שאביב עשה נשמע מעניין.

זה מוריד את הלחץ מהברגים למעלה.

פורסם

פרק קצת את התיקרה כדי שתוכל להכניס לשם את היד, חפש בורג קטן ודק עם אום ושיבה.

תשחיל את הבורג עם השייבה מלמעלה ואת האום תסגור מלמטה יחד עם התפס של הוילון.

פורסם

כיצד אפשר לפרק את התקרה ולבדוק את הברגים?

הרי אם אפרק היא לא תהיה דבוקה היטב, ותראה נפולה.

אפשר אולי להדביק איזה חלק עץ דק לתקרה ? 2 ריבועים קטנים של עץ מאחור?

פורסם

העצה שלי טובה, אם תשחרר כמה ברגים שמחזיקים את התקרה ובזהירות בלי להפעיל הרבה כוח תוכל להכניס את היד מעל לתקרה תוכל להשחיל בורג עם אום קטן.

אל תנסה עם מברגה אתה עלול לשפד את התקרה ולצאת מהגג של הרכב...

פורסם

לאן בדיוק אני אמור לחבר את הבורג עם האום?? הרי זה ברזל בלי חורים שם.

יש פה אולי אנשים שחיברו את הוילונות שלהם בדרכים יצירתיות אחרות?

חשבתי להדביק אולי את התופסנים עם דבק חם ישירות לתקרה שם הרכב. או אולי להחדיר חתיכת עץ דקה מתחת לתקרה, ואח"כ עם מברגה להבריג בורג בעץ. השאלה אם התקרה תחזיק את העץ יחד עם הלחץ של הוילון?

פורסם

נתתי לך עצה מעולה,אני לא מבין מה בעיה שלך,עשיתי את זה גם במיצובישי לנסר שהיתה לנו וגם בסופר לנסר שהיתה, עדיף מאשר לפרק את הגג לקדוח חורים ואלוהים יודע אם הגג יחזור כמו שהיה,תתאר לך שרק קליפס אחד בגג שנשבר(ויש הרבה סיכוי עברו כבר כמה שנים טובות) ,

ה"חיסרון" היחיד בעצה שלי שלא תוכל לגלגל את הוילון,אבל אצלי באוטו תמיד הוא היה פתוח.

פורסם

אביב, העצה שלך טובה רק יש בעיה אחת עם זה. התופסנים לא מחזיקים בכלל בתקרה, ישר נופלים. ונוסף על כך, כשהחלון פתוח ויש רוח על הוילון, אז התופסנים ישר יפלו כי הם לא מחזיקים טוב, יווצר לחץ על הוילון.

• תוכן חדש...