Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושבת שלום עלינו ועל כל עם ישראל.

ישנה סופר לנסר, שנת 96 יד ראשונה, (הבעלים הוציא אותה מהחברה) גיר רגיל, עם משהו כמו 170 אלף קילומטר. הכל מקורי באוטו מנוע שמור מאוד. זה רכב של אדם מבוגר אני מכיר את הבעלים בעקיפין.

השאלה שלי היא, כמה אמור להעלות אוטו כזה בערך? כי המחירון שלו 18,000 והבן אדם רוצה מעל המחירון. כמה הייתם משלמים על האוטו?

תודה מראש שיימן

פורסם

הרכב שלנו מכרנו לפני שנה וחצי יד2 עם 97,000 ק"מ ב5,000 מתחת.

אל תשלם מעל המחירון, רכב של 13 שנה על הכביש אין חשיבות כבר לק"מ אם עשה 170 או 220 , רכב של 13 שנה יש לו בלאי טבעי ובכל מקרה תהיה לך הוצאה,

לשני האחים שלי יש סופר לנסר וגם לבן דוד שלי,ככה שמה שאני אומר לך בלאי זה מניסיון,

לאחי יש אחת שנת 94 יד 2 עם 146,000 ק"מ בשלוש שנים האחרונות חלק אחרי חלק קרס באוטו, כל מיני גומיות שנסדקו כבר, צינורות רדיאטור,צינורות דלק,אלטרנטור,תרמוסטט לרדיאטור, שכמובן גרם לחימום המנוע והאוטו עבר ראש מנוע, ורק לדרך אגב האוטו הזה נקנה בשנת 98 עם 40,000 ק"מ מאישה שהיא סבתא ואחי חיכה חודשיים עד שהיא תחליף את האוטו,

אני מקווה שהבנתי אותי,

פורסם

אני הייתי משלם על רכב עם נתונים כאלה מקסימום מחירון לא שקל אחד מעל כי גם ככה המחירים שלהם בשוק איזה 3 פחות

אז שיגיד תודה למחירון על תילחץ הוא לא ימכור כל כך מהר

חתימתי עברה על הכללים ולכן נערכה

פורסם

לחמותי יש כזאת 94. 150K ק"מ. המוסכניק שלה מחכה ליום שתמכור והציע לה מעל המחירון.

כנראה שזה אומר משהוא כי הוא מכיר את האוטו יותר טוב מכולם. הכל תלוי במצב האוטו.

פורסם
אז אחד אומר לקנות, ואחד אומר לא לשלם מעל המחירון. אם אפשר יותר תגובות בבקשה.

מחירון לא קדוש והוא בגדר המלצה בלבד. אם מצאת רכב במצב יוצא דופן, בהחלט יש טעם לשלם אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבן אדם כנראה נקשר לרכב (היות והוא יד 1) ומה גם כנראה שהוא לא לחוץ למכור - וזו לא סיבה לרוץ לכספת ולהוציא משהו כמו 20 k על רכב בן 13. בבדיקה קצרה שעשיתי ביד2 יש מבחר גדול מהרכב הזה ובינהם יש גם כמה מציאות ב4-5 מתחת למחירון.

הערה: אני בעד לשלם קצת יותר על משהו שנראה שמור וכדומה ( ועשיתי זאת בעבר), אך יש לבדוק את ההיצע בשוק לפני כן.

Gn'f'R

פורסם
לחמותי יש כזאת 94. 150K ק"מ. המוסכניק שלה מחכה ליום שתמכור והציע לה מעל המחירון.

כנראה שזה אומר משהוא כי הוא מכיר את האוטו יותר טוב מכולם. הכל תלוי במצב האוטו.

כן,רק שהעלויות למוסכניק לגבי כזה אוטו זה גרושים, והעלויות שיהיו לו הם שונות,

לכן זה שהמוסכניק רוצה את הרכב לא אומר כלום.

פורסם

תראה, זה לא רכב נדיר או יוצא דופן, גם הנתונים שלו לא יוצאי דופן. יד ראשונה זה בסדר גמור, ואם היה יד שלישית או רביעית שנת 96 ובמצב מצויין, לא היית קונה? בשנתון הזה לדעתי זה כבר לא רלוונטי.

בכל מקרה בטח לאור מצב השוק ולאור שכעחות הדגם הספציפי הזה, הייתי מוכן לשלם בלחץ את המחירון רק כדי לא להיות מטורטר וכי אתה כבר מכיר את האוטו והבן אדם. מעל המחירון, אין מצב.

אם הוא לא לחוץ, אל תהיה גם אתה. אני לא מאמין שמישהו יתן לו מעל המחירון.

בכל מקרה יש לך תמיד השקעה של אלפיים- שלושת אלפים ליישור קו (טיפול טוב, צמיגים,חופשים, גומיות יבשות וכו').

אין פה כן או לא, תלוי ברמת הלחץ שלך ושל המוכר. תשמע פה דעות שונות כי כל אחד חושב אחרת.

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

כן , זו הכוונה. הרכב לא נדיר,קיימים הרבה בשוק פלוס מינוס נתונים זהים, הזמן עושה את שלו - גם אם צחצח את המנוע כל יום שישי עם מברשת שיניים, יהיו לך הוצאות עליו. במינימום שירד לתחום המחירון המכובד גם ככה.

Gn'f'R

פורסם

אין מה לשלם לבן אדם מחירון, השוק קשה וגם רכב שמור מזקן שנסע רק יום בשבוע למכולת וגם זה רק ללחם וחלב ימכר מקסימום 15 אחוז מתחת למחירון.

הרכב ישן, שכיח ולא מיוחד (וגם לא מוערך מספיק לטעמיי:?) אם אתה רוצה את זה ספציפי, חכה בסבלנות, הוא ישתכנע. תן לו את המחיר שאתה מוכן לשלם כבר עכשיו במזומן והוא ישתכנע. אל תשכח, שעם כל הכבוד, לכל רכב יש צורך לעשות יישור קו וביטוח, ואתה בטח תרצה להוסיף כל מיני דברים, אז ככה שהעסק לא נגמר במחיר הקניה.

מילה אישית, אני מאוד אהבתי את הרכב הזה, היה ברשותי 3 שנים ולמרות שהיה זקן ונסע המון, לא נתקעתי איתו ולו פעם אחתף, ולא התחמם לי אף פעם - תתחזק אותו נכון ולא תתקמצן והוא יחזיר לך. בעיות טיפוסיות יש לכל רכב.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
כן,רק שהעלויות למוסכניק לגבי כזה אוטו זה גרושים, והעלויות שיהיו לו הם שונות,

לכן זה שהמוסכניק רוצה את הרכב לא אומר כלום.

אם זה כך למה הוא מוכן לתת מעל המחירון?

הרי אין לו בעיה לקנות גרוטאה וליישר קו.

פורסם

דבר ראשון תודה לכל העוזרים אני קראתי הפנמתי ואני מעריך את זה אז תודה. ולעינייננו.

אחרי סקירה ביד2 של הרכב המדובר. אנשים חושבים שזה רכב ספורט או משהו כי ראיתי מכוניות שאשכרה "יצאו ממהיר ועצבני" וכולן עם קילומטרז' גבוה ורובן שחוטות. אז מה אתם אומרים, לשבת על המוכר שיוריד במחיר? ואם כן אז עד כמה אני יהיה לי שווה לשלם? או להמשיך לחפש?

• תוכן חדש...