Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות|ניסאן מציגה- 370Z Roadster

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

gil, התמונות הן "תמונות ריגול" של הRS5 שנמצאת בפיתוח.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לדעתי הS5 היא המכונית הכי יפה שמיוצרת כרגע ו10 שנים אחורה

כל אחד ודעתו אבל העפת פעם מבט על רכב שנקרא "אסטון מרטין"? (לא משנה איזה דגם)

או שמא פרארי אנזו?

או אולי ב מ וו Z8 ?

אם תראה את המדגם המיצג הזה ועדיין תשאר בדעתך, שפו.

פורסם
כל אחד ודעתו אבל העפת פעם מבט על רכב שנקרא "אסטון מרטין"? (לא משנה איזה דגם)

או שמא פרארי אנזו?

או אולי ב מ וו Z8 ?

אם תראה את המדגם המיצג הזה ועדיין תשאר בדעתך, שפו.

תכלס אני מעדיף את המראה של האאודי. :shock:

פורסם

אני שמח שיוצאת גרסא פתוחה לניסן.

מקווה שהיא לא תראה כמו ברווז מכוער כמו שהיה אצל Z350 פתוחה.

מחיר של 300,000 ש"ח בישראל?

נאי לא רואה את זה קורה.... לצערי.....

אם אכן יחליטו ליבא את הרכב לישראל, יוכלו להוציא תחת ידם להיט אדיר במחיר שווה לכל נפש (יחסית).

כרגע מצב הרודסטרים בישראל הוא שנמכרות עשרות רבות של רודסטר אנמית, רזה, וחלושה בשם מיאטה. מדוע? כי החבילה הכוללת מעולה ביחס למחיר- זה רודסטר, השלדה מעולה, מהנה לנהיגה והאבזור נדיב (יחסית). אז מה אם אין כוח (בכלל) ?

המחיר- 190 אלף שח לגג הרך ועד 230 לגג קשיח.

אני לא יודע איך אתה קובע את עיניין האנמיות - אבל ממתי להיות רזה וקלה זה אנטי-תזה לרודסטר?

אם אתה רגיל ל-"רודסטר" ששוקלת כמעט 30% מעל מיאטה זה לא אומר שכך זה באמת צריך להיות.

אפרופו רזון - עם כל התלהבות שלך מכוחות סוס שכחת ש-Z370 הזו תשקול כ-50% מעל מיאטה.

אבל אצלך בטח גם זה יתרון, אה?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אני שמח שיוצאת גרסא פתוחה לניסן.

מקווה שהיא לא תראה כמו ברווז מכוער כמו שהיה אצל Z350 פתוחה.

מחיר של 300,000 ש"ח בישראל?

נאי לא רואה את זה קורה.... לצערי.....

אני לא יודע איך אתה קובע את עיניין האנמיות - אבל ממתי להיות רזה וקלה זה אנטי-תזה לרודסטר?

אם אתה רגיל ל-"רודסטר" ששוקלת כמעט 30% מעל מיאטה זה לא אומר שכך זה באמת צריך להיות.

אפרופו רזון - עם כל התלהבות שלך מכוחות סוס שכחת ש-Z370 הזו תשקול כ-50% מעל מיאטה.

אבל אצלך בטח גם זה יתרון, אה?

דבר ראשון אתה לא צריך להעלב ולתקוף בגלל שיש לך מיאטה ומישהו העליב אותה.

המיאטה שוקלת בדיוק 302 קילו פחות מגרסת הקופה של הZ (אין עדיין מפרט לרודסטר, אבל בדרך כלל דומה) שזה פחות מ25 אחוז יותר משקל, וההספק יותר מכפליים מהמיאטה.

המיאטה חבילה מצוינת במיוחד בישראל הכוללת אמינות, הנאה, סחירות, ומחיר זול יחסית. זה שהיא קלה ומהנה לא אומר שהיא תעמוד מול מכוניות בעלות הספק דמיוני כמו ה370Z גם אם הן קלות בכ22% מהן.

ושאמרתי רזה התכוונתי לחבילה הכוללת, לא למשקל- מפסק גלגלים, צמיגים וכו.

תמיד יש "קאטצ'" מסוים, המיאטה חבילה מצוינת וזולה, הקאטצ'- מנוע חלש בעל 4 צילינדר.

ה370Z בעלת הספק המתקרב לSLK55AMG הקאטצ'- יש לה את הסמל הלא נכון בחרטום.

פורסם

אני חושב שאם אתה מדבר על מנוע חלש מדיי אז אתה לא מכיר את הדור האחרון.

וגם, וזה הכי הכי הכי חושב ברודסטר, אתה מפחית בערכה של תוספת משקל של 25%.

זה מה שעושה הבדל בין רכב שמרגיש זריז ו-light on its feet לבין רכב שמרגיש כמו ספה תלת מושבית.

פורסם

הNC חלשה מדי (בעיקר אנמית מדי), רכה מדי, צפופה מדי, ואפילו לא סחירה במיוחד (תראו כמה כאלו עומדות למכירה, ובכמה מתחת המחירון). גם קשה להגיד שזולה, בכל קנה מידה נורמלי. זה שאין אלטרנטיבות לא הופך אותה ליותר ממה שהיא. ברקסים טובים, הגה מוצלח, קסנון ונראית לא רע מזוויות מסויימות. ואין גג.

ההשוואה לZ, או כל מכונית ספורט מהקלאס הזה, מגוחכת. הדבר היחידי שאפשר לשים לו מנוע 4 צילינדרים אומלל כלכך ועדיין יספק ריגוש כלשהו מיוצר בבריטניה ונוהגים בו עם קסדה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני חושב שאם אתה מדבר על מנוע חלש מדיי אז אתה לא מכיר את הדור האחרון.

וגם, וזה הכי הכי הכי חושב ברודסטר, אתה מפחית בערכה של תוספת משקל של 25%.

זה מה שעושה הבדל בין רכב שמרגיש זריז ו-light on its feet לבין רכב שמרגיש כמו ספה תלת מושבית.

לגבי המנוע אתה נשמע כמו ילד שלא מוכן לקבל את רוע הגזרה ("תתפלא מה 160 כ"ס יכולים לעשות"). אני מכיר את הדור האחרון, אתה כנראה לא מכיר את ההרגשה של 250 כ"ס וצפונה, שלא לדבר על 300 וצפונה.

אדם צריך לדעת את מגבלות רכבו, המגבלה העיקרית של המיאטה זה הכוח אז כדאי שתדע זאת.

אני מבין שהמיאטה היא ה-רודסטר של העולם עם ככה, כי לידיעתך כל הרודסטרים הטהורות שבנמצא שוקלות בסביבות ה1300-1400 ק"ג. המשקל של ה370Z מדהים ביחס לכוח- פחות מZ4M שמגרדת את הטון וחצי- בבקשה, נסה לטעון שהZ4M אינה רודסטר אמיתית במלוא מובן המילה :shock::-) (אגב יש המלינים על תוספת המשקל לעומת ה3.0SI מדובר בויכוח נוקב, אבל זה עדיין לא מוציא את הZ4M כטרקטור ולא כרודסטר)

פורסם

עזבו את ההשוואה בין המיאטה שכבר 20 שנה מרוויחה את התארים שלה , לבין המכוניות בליגה-שתיים מעלייה כמו ה-Z'דים וה-S'ים (אסיה ואירופה) .

השאלה האמיתית היא , מהם ההבדלים בין ה-Z350 לבין ה-Z370 מלבד העיצוב .

אני רואה שנעשו שינויים מגוונים , לא יודע עד כמה הם מעמיקים מבחינת השלדה-מתלים-גלגלים , אבל היא עברה דיאטה משמעותית של 100 ק"ג וגם ההספק גדל במעט .

כך שאני מניח שקיימת השפעה מורגשת על התנהגות הכביש וביחד עמה ההנאה מנהיגה , מה שמשנה זה עד כמה אוהת ההשפעה תורגש .

אני אמנם לא כתב רכב שהתנסה באינספור רכבים שונים והשוואות בינהם , אבל עבורי ה-Z350 לא הייתה "זה" (למרות שהקלות שבנהיגה עלייה עם ההספק הבריא יוצרים התעניינות לגביה) , ולהשוות אותה ל-S2000 מבחינת ה-"ייחודיות" היא פשוט עניין של האחת כן והשנייה לא (ולא אני ממש לא "נעול" על ה-S2000 , אם נגלוש דקה מקטגוריית הרודסטרים , אני בדיוק בשלבי הכרה עם ה-Evo וכבר מנסיעה ראשונה במושב הנוסע ונהיגה עלייה - אהבתי את המכונית ברמה שאולי תגרום לי להסיר מבט מה-S) .

אני בכוונה מנסה לשמור על מילים כלליות , באופן ספציפי יותר הכוונה היא שה-S2000 מרגישה הרבה יותר חדה מה-Z350 , וכך היא גם מעניקה יותר תחושה של "מכונית מסלול" .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לגבי השינויים, כנראה שיהיו מורגשים, קיצרו את בסיס הגלגלים, הרחיבו את מפשקם, הורידו את המשקל במאה קילו והגבירו את ההספק.

אני בכלל לא נעול על ה370Z וגם לא חושק באחת, הטיעון העיקרי היה שאם מזדה מצליחים למכור פה במחיר של 200K שח רכב בעל מגבלות של כוח וסמל, ניסן יצליחו למכור פה את ה370Z שבעלת כוח מטורף גם במושגים מהליגה הגבוהה ביותר (בוקסטר S SLK55 Z4M), אפילו במחיר של כ300K שח יראה שפוי ביותר.

לגבי הS2000 יצא לי לנהוג יותר מפעם אחת. הרכב חד מאוד בעיקר בגלל תיבה מעולם המירוצים (העברת הילוך כמוהה כלחיצה על מתג) אבל המנוע שמעלתו בקריעת המסלול ב9000 סלד כמו אופנוע, סובל מחוסר כוח בסלד נמוך (בעל 20 קג"מ בלבד), ובתור רכב לעיר כמובן שאתה לא הולך לקרוע את הרחוב ב9000 סלד רק בשביל לקבל את 240 כוחות הסוס המובטחים (שגם הם כבר לא נתון מטורף בימנו).

מלבד זאת אתם תופתעו כמה הS2000 ספרטנית, אין שם כלום, פשוטו כמשמעו. תמיד אומרים שהS2000 ייחודים בגלל המנוע, זה נכון .. אבל לא מתאים לכולם להיות מיוחדים עם מנוע 4 צילינדר שצריך להגיע לסל"ד מטורף כדי לספק את הסחורה, בעוד הסטנדרט בשוק הינו מנועי 6 צילינדר בשרניים וליניארים.

פורסם

הבנתי - אתם עדיין בקטע של כוח ולא מצליחים לרדת לקטע של משקל קל.....

Z4M ליגה אחרת אין מה לדבר.

אבל אצלה טיפלו כמו שצריך הבכל - מתלים, קשיחות מרכב, בלמים מטורפים, צמיגים וכו'.

וגם לא נשקח לרגע שכמות כוח באורווה שלה היא די מטורפת.

לא יודע למה אתם קורים אנמי - מנוע של NC למעלה בכיף.

אבל ב-3K הוא מתחיל לדחוף - ובזה אני רואה יתרון גדול שלו ומעניק רצועת כוח רחבה.

בשבעות אחרונים נהגתי קצת על אוטו ספרט שהוא אייקון ומעורר בלוטות ריר של רובינו אבל גיליתי חלום ב-10% מהמזן ומנוע חנוק ואנמי בשאר 90%.

מיאטה היא אוטו כיף.

מהירות רצינית וכוח מנוע רציני זה לא בדיוק בשבילה כי אחיזה שלה תגמר הרבה לפני זה.

ד"א מיתלים סטנדרטיים שלה אכן מזעזעים במונחים ספורטיביים ודורשים החלפה.

וכדי שתבינו את עיניין המשקל - תראו איזה בית ספר עושים כמעט לכולם בג'ימיקנות פז'ו GTI ו-106 ראלי.

מיאטות ד"א מפגרים רק במעט.

אבל לנורברגרינג גם אני הייתי מעדיף לקחת Z4M :)

• תוכן חדש...