Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי איביזה טורבו + חמוצים קטנים קלים. האוטו נוסע נהדר. כשקיבלתי אותו ישר הלגתי לצמפיון לעשות לו ישור קו. הוחלפו רפידות קדמיות ונאמר לי שהצלחות במצב מעולה.ולא צריך לעשות כיוון פרונט או משהו..

במהירויות גבוהות כאשר אני בולם אני מרגיש את ההגה רועד. לא משהו רציני במיוחד אבל בלנציה למשל אין רעידות, למרות שאני לא מגיע לאותה מהירות, בסובארו יש..

רציתי לשאול אם זה טבעי\ הגיוני.. או שצריכה להדלק לי נורה אדומה.(אצלי לא באוטו.. :p)

תודה רבה וחג שמח :)

עכשיו נזכרתי:

בבדיקה נאמר לי שהבולמים הקדמיים קצת חלשים. תקינים לגמרי.. אבל לא כמו שהם יצאו

סיבה טובה להביא סט הנמכה 35 ממ? :D

הצמיגים חדשים.. 2000 קמ

וזהו אין משהו שאני עוד יכול לחשוב עליו.

[B][I][U]איביזה טורבו + חמוצים:-)[/U][/I][/B] [B][I][U][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2087368#post2087368"][/URL][/U][/I][/B]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...