Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את התחושה הזו הוא כן קיבל מהFR!

האיביזה הנ"ל פסיכית לחלוטין, מרגשת ומושכת כאילו אין מחר.

את הדחיפה שאתה מקבל שם בגב בהילוך שני ושלישי אתה תקבל במאזדה רק שהאיביזה תפגע בה מאחור.

להגיד שה3 משעממת ליד האיביזה זה בהגזמה לשון המעטה.

חדל קשקשת...

עידן

אין מה להשוות אוטו עם טורבו לבין אוטו בלי טורבו.

אותו הדבר אני יכול להגיד כי FR תרגיש דחיפה מאחורה רק כאשר MPS תכנס בה מאחור.

אתם משווים מכוניות מעולמות שונים. FR יותר ספורטיבים מ3 (לא MPS), זה ברור על מה הויכוך?

אבל באות צורה אפשר להגיד ש FR לא ספורטיבית בעליל מול מכוניות אחרות כמו פורשה.

עוד דבר, מישהו כתב שאוטו ספורטיבי עם אוטומט זה בדיחה כביכול, עובדה שהיום גם סופרקארס הם אוטומטיות (אומנם מתקדמות... בהרבה).

• תגובות 213
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Spirit3, אנא ממך, קרא את כל השרשור לפני שאתה רושם דברים לא נכונים בפורום ומטעה אנשים אחרים.

תודה.

אני קראתי את השרשור, אני יודע בידיוק על מה אתם מדברים. אני לא הטעתי פשוט אמרתי את דעתי.

מאזדה 3 2.0 לא מוגרד כרכב ספורט, יש לו יכולות, יש לו ביצועים לא רעים איביזה לא הרבה יותר טובה ממנה בכל מה שקשור למהירות, אני דיי בטוח שמבחינת היגוי מאזדה 3 יותר טובה מניסיון אחד אחיזות הטובות בכביש מכל המכוניות שיצא לי לנהוג (ויצא לי) בעיקר עם צמיגי פוטנזה שגם ניסאן GTR לובשת. אבל כמו שיש איביזה ואיביזה FR שהיא ספורטיבית ככה יש MPS שהיא ספורטיבית.

זה שמאזדה עם התנהגות ספורטיבית ולא כזו רחוקה מבחינת ביצועים מFR עדיין לא עושה אותה ספורטיבים כי מהתחלה זה אמור להיות רכב למשפחה קודם כל ורק אז רכב לנהג, לעומת הFR.

פורסם

Spirit3, אנא קרא את מבחן הדרכים הזה ואחר כך את זה ותגיד לי אילו מבין המכוניות ספורטיבית ואיזה רק נראית ככה.

ובנוגע לקטגוריה בה ה-3 2L מתחרה:

"אין ספק שכפי שנרמז בפתיחה, ובשל אופי מותג מאזדה בישראל, מעטים הנהגים שבאמת ידעו ליהנות ולהעריך את האופי הספורטיבי והיכולת הגבוהה של מאזדה3 החזקה. מצד שני, קצת קשה לראות לקוחות פוטנציאליים של קטנות ספורטיביות, משדרגים עצמם למשפחתית-כה-נפוצה.

בהחלט נמליץ לחובבי ההגה לבדוק את גרסת ההאצ'בק המגיעה עם כיול מתלים ספורטיבי צמיגי ''17 ואף יותר"

יום טוב.

פורסם

לכל מצטטי מבחני הדרכים למיניהם - נהגתם על הרכבים? אחד מהם? ישבתם בתוכם? אם לא, תצטטו עד מחר. זה לא בית משפט ואלה לא תקדימים מחייבים. אין כאן פסיקה, אלא חוויה אישית של כל נהג ונהג ומה לעשות ובוחן הוא קודם כל בן אדם ובוודאי שהוא לא מנסה או אפילו צריך לא לתת ביטוי לתחושותיו והעדפותיו בקביעות שלו. אתם טוחנים מים ומבזבזים הרבה אנרגיה בלהראות למי מהגורואים שלהם (לדעתי, אנשים עם דעה משלהם, או מסוגלות להביע דעה משלהם, לא זקוקים לגורו) יש יותר גדול.

מי שקורא מבחן דרכים לא יודע איזו מכונית ספורטיבית יותר (או נוחה יותר וכו') אלא מה חושב עליה אותו בוחן ספציפי. לא חסרים מקרים בהם שני מגזינים שונים נתנו חוות דעת שונות בתכלית על אותו רכב. למי להאמין? למי שמלכלך יותר? צועק יותר? איך אדע, אבוי לי? מה אם אציע קונספט חדשני של לנסות בעצמך? יש מצב?

לעניין הפלטפורמה - המגאן הראשונה ישבה על פלטפורמת ה-19 עם שינויים מינוריים, הבראבה/בראבו על הטיפו, כמו גם הדדרה, הדלתא 2 וה-145/6, ראבכום, אפילו הטיגואן היא גולף + מוגבהת עוד יותר והפורסטר היא אימפרזה. גולף 5/6 כבר אמרו לפני. הקאוואליר יושבת על שלדת האסקונה ובטח שכחתי עוד עשרות דוגמאות דומות. ככה עובד עולם הרכב ואין בכך שום קונספירציה או כל פשע נורא אחר. גם הפורשה 356 הייתה חיפושית מוסווית היטב. הוצאתם את זה מכל פרופורציה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לכל מצטטי מבחני הדרכים למיניהם - נהגתם על הרכבים? אחד מהם? ישבתם בתוכם? אם לא, תצטטו עד מחר. זה לא בית משפט ואלה לא תקדימים מחייבים. אין כאן פסיקה, אלא חוויה אישית של כל נהג ונהג ומה לעשות ובוחן הוא קודם כל בן אדם ובוודאי שהוא לא מנסה או אפילו צריך לא לתת ביטוי לתחושותיו והעדפותיו בקביעות שלו. אתם טוחנים מים ומבזבזים הרבה אנרגיה בלהראות למי מהגורואים שלהם (לדעתי, אנשים עם דעה משלהם, או מסוגלות להביע דעה משלהם, לא זקוקים לגורו) יש יותר גדול.

לא יאומן שזה חוזר וחוזר מפי מס' אנשים פה ורק אני מרגיש כאילו אמרתי זאת 40 פעם מבלי שזה ישמע,

TOX ושמוליק, אני מצטער באמת, אך דבריכם פשוט מופרכים, לא ניסיתי לצייר פה שום פרופיל לאיביזה FR ולא התייחסתי אליה עד שטוקסיק העלה זאת, מבחינתי צאו מאיזו נק' הנחה שתרצו, דבר אחד מאוד ברור עולה פה מכל מה שרשמתם ושימו לב שמאז התגובה האחרונה שלי זה עלה מס' פעמים, אין לכם שום נסיון על הרכב המדובר למעט אולי נסיעה אחת וכל מה שאתם נאחזים בו זה מבחן שלא קיים וגזרי כתבות כאלו ואחרים כאילו הם תנ"ך,זו בריחה מאוד נעימה מהמציאות ואני מציע לכם ללמוד חזק את המשפט הבא:"אין חכם כבעל נסיון", ויתרה מזו לא כל מבקר מסעדות יודע מה טעים לי(אנלוגיה)

בכל מקרה שמוליק אל תהיה מתנשא, זה לא יפה וטוקסיק תפסיק לשער השערות ולהפוך אותן לעובדות.

אגב הגורו שלי הוא מאסטר ספלינטר- איזה עכבר מורעל

שאיפת חיי: מזדה 3 החדשה 150 כ"ס של עוצמה ,19 קג"מ של מומנט אדיר ואחיזה ללא גבולות, מכונת הנהיגה המושלמת

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן - אני ממש לא מבין את ההתנהגות שלך .

בסך הכל שמוליק נתן פה עובדות בשטח , שכתבים "מקצועים" בחנו.

זה שאתה יורד לפסים איישים , לא מוסיף לך .

אולי נפגעת מהתגובה בקשר ל FR שלך שהוא "אחלה אוטו" , במיוחד לקו ישר ויש ההמון דרמות ברכב זה .

שאולי זה מה שעושה לך את "החוויה" של הנהיגה .

ואם אנשים מתחילים לצטט מקורות אחרים , אז כנראה שהם לא מבינים הרבה .

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם

בן, אני מאוכזב. לזה הגענו? לשימוש בסארקזם בשביל לחפות על היעדר עובדות או טענות עם משקל אמיתי? לא שמת לב שעד עכשיו התעלמת באופן שיטתי מכל עובדה שהצגתי בפניך עד כה ובחרת להשתמש בהתגוננות עצמית ורגשות מהבטן במקום שיח אמיתי?

איפה הגבת באמת למשהו שכתבתי? תראה לי POST אחד.

לחזור על אותם משפטים שלא כוללים תוכן אמיתי זה קל, אבל לא ממש משכנע.

אמרת חכם כבעל הניסיון ? הלא תסכים איתי שעיתונאי הרכב שכתב את מבחן הדרכים על ה-3 (שכולנו מכירים ומעריכים מאוד) בעל ניסיון רב יותר ממני וממך יחדיו? אני סומך על דעתו קצת יותר משלך. מצטער, אבל זו האמת.

פורסם

תגיד, מה אתה רוצה בדיוק?

טרם הצלחתי להבין. אתה גורס ששלדתה של מאזדה 3 באופן כללי עדיפה על זו של איביזה ועל כן מאזדה 3 MPS ידנית עדיפה על איביזה FR?

או שאתה מרחיב את הטענה וגורס (על סמך דבריו של העיתונאי שכולנו -חוץ ממני- מכירים) שלנהג חובב נהיגה עדיפה מאזדה 3 אוטומטית על איביזה FR ידנית?

פורסם

על סמך מה אתה מניח שלא קראתי?

כי זה מה שרוב המשתתפים בדיון הזה עושים?

קראתי גם קראתי, וכדי שלא אחטא למסר שאתה מנסה להעביר אפילו הטרחתי עצמי לאתר "אוטו" כדי לקרוא את המבחן ממנו אתה מצטט בהתרגשות כה רבה.

אחרי שעשיתי כל זאת עדיין איני מצליח להבין אם יש לך טענה עקרונית או ספציפית, אם היא מבוססת נסיון או מסתמכת על דברים שקראת וכיוב'.

פורסם

טוקסיק, אתה לא כתבת דבר. אמנם המביא דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם, אך בכל זאת, אתה לא כתבת דבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ארנון,

מבלי להישמע מתנשא (כי זו באמת לא כוונתי), מה אנחנו יכולים ללמוד מהמבחנים הנ"ל על שתי המכוניות ?

יש לי טענה עקרונית בכך שצורם לי לקרוא תגובות של אנשים שמדברים מהבטן, בפורום חובבי נהיגה, על מכונית. כלשהי. במקום לנמק, לפרט, לנסח. לגבות את הטענה בעובדות, משהו. לא, כלום. הרבה יותר קל לכתוב משפטים שנשמעים טוב ואין מאחוריהם שום משמעות אמיתית או טענה עם משקל. לא משנה לי עם זו מאזדה 3 או BMW סדרה 3.

יש לי גם טענה ספציפית לחבר פורום מכובד שעושה את הרשום למעלה ובמקום להגיב באופן ענייני ורלוונטי למה שאני רושם, מתעלם. כי זה נוח יותר וקל יותר. רושם טענה, מקבל תגובה מפורטת ופשוט בוחר להתעלם ממנה אחר כך ולרשום טענה נוספת חסרת כל בסיס עובדתי והאמת, גם חסרת תוכן.

פורסם

במקרה של מבחני הדרכים ממגזין אוטו, הרשה לי לחלוק עליך. ניתן להשוות באופן ישיר בין המבחנים. מדובר בגרסאות ספורטיביות בסיסיות לשתי מכוניות. המאזדה 3 2.0 ליטר היא הגרסה הספורטיבית הבסיסית של היצרן לפני ה-MPS (ובגלל זה מגיעה עם צמיגי פוטנזה דביקים ומאוד יקרים על חישוקי ה-17" וכיול מתלים אגרסיבי אף יותר מגרסת ה-1.6 - דברים שאינם הכרחיים במכונית שאינה ממותגת כספורטיבית, בעיקר מכיוון הצמיגים) בעוד האיביזה FR היא הגרסה הספורטיבית הבסיסית לפני הקופרה לאיביזה.

ה-3 עם מנוע 2.3 ליטר היא הגרסה הספורטיבית הבסיסית של היצרן לפני ה-MPS. באמת יהיה מעניין להשוות אחת כזאת ידנית, לקופרה נניח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...