Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מישהו יכול לעזור..האוטו נוסעה בסדר אבל לא נהנה מהנסיעה, הכוונה:אוטו רועד כזה(לא הגה)גלגלים ,אתם מקירים את הרגשה כשתחת רועד לכם בנסעיה. החלפתי תושבת.שמתי צמיגים חדשים(הוי לי צמיגים לפני זה בני שנה)לא עזר.כיוון פרונט בסדר

לבדוק ציריה אולי?אולי מגנזיום עקום?זה משפיע?בקוצור אני שבוז.לפני חודשיים קניתי אוטו ואני לא מרוצה. תודה

פורסם

היה לי את זה בשני המאזדות שלי ובסוף אחרי כל הסיבוב הסתבר שזה איזון גלגלים

תתפלא כמה אנשים עושים איזון גרוע . את ההאיזון תבקש שיעשו לך עם המשקולות ממתכת ולא עם המדבקות ששמים בד"כ . וזה יהיה פיקס .

פורסם

תודה על התגובות חברה.אז כך:כיוון פרונט בסדר-בדקתי אצל מומחה-גלגל אחורי מראה -0.8 אבל הוא אמר לי שזה בסדר עדיף לא לגעת כל גלגלגלים אחרים פיקס.החלפתי 4 צמיגיםGOOD YEAR "EAGLE NGT 5" ל DUNLOP "89V" עשיתי האיזון כבר פעמיים(גם על רזרבי) עם משקולות גם לא זה...נכון שמשקולות האלה דופקים את העגה?עוד דבר כשה במהירות אני נותן ברקס העגה רועד לי חזק זה כניראה ברקסים? וכמובן אני מרגיש שאוטו רועד לי יותר בהאצה.תודה

פורסם
תודה על התגובות חברה.אז כך:כיוון פרונט בסדר-בדקתי אצל מומחה-גלגל אחורי מראה -0.8 אבל הוא אמר לי שזה בסדר עדיף לא לגעת כל גלגלגלים אחרים פיקס.החלפתי 4 צמיגיםGOOD YEAR "EAGLE NGT 5" ל DUNLOP "89V" עשיתי האיזון כבר פעמיים(גם על רזרבי) עם משקולות גם לא זה...נכון שמשקולות האלה דופקים את העגה?עוד דבר כשה במהירות אני נותן ברקס העגה רועד לי חזק זה כניראה ברקסים? וכמובן אני מרגיש שאוטו רועד לי יותר בהאצה.תודה

יש לך חופש בפרונט!!!! תבדוק גם בולמים קדמיים....

גיל בדיחי - שמאי רכב

052-3300805

[email protected]

פורסם

חופש בפרנוט זה לא כיוון פרונט. וכן גם מגנזיום עקום יכול לעושת בעיות. אבל כשעשו לי איזון היו צריכים לגלות את זה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

הבעיה היא איזון גלגלים אחורים ,הם מרעידים את המרכב של הרכב ואז מרגישים זאת בריצפת הרכב ובמושב (מרעיד את הישבן).

היה לי את זה במאזדה 3 ,בוצעו שני איזונים לכל ארבעת הגלגלים במקומות שונים כולל ישור ג'אנט ולבסוף נימצא צמיג אחורי אובלי מה גם שהצמיג היה די חדש ,הצמיג הוחלף בחדש הגלגל אוזן וניגמרה הבעיה.

גם לצמיג חדש יכול להיות פאק ביצור.

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

מה כוונה בוצעו 2 איזונים?האם גם מגנזיום אפשר לאשר?אני עשיתי איזון ל5 גלגלים ועדיין לא זה.אפילו אישה מרגישה את הרעידות בכיסה:-P

פורסם

בוצעו איזונים לארבע גלגלים , הג'אנטים ממגנזיום , האיזונים בוצעו כל פעם בפנצ'ריה אחרת סה"כ בשתי פנצריות , בסוף הגעתי למקום שלישי בוצע ישור לג'אנט ובאיזון שלישי ואחרון הוחלט שיש צמיג אובלי הוחלף הצמיג בחדש מאותו סוג וחברה כמו הקודם שהיה וניפתרה הבעיה .

כן גם אני אכלתי סרטים בנושא ולא ויתרתי עד שניפתרה הבעיה .

יש לציין שהמקום שפתר את הבעיה הוא מומחה לפרונטים ופנצ'ריה כמו כן יש לו מכונת איזון מיוחדת לגלגלים כולל משקולת לחץ של 500 ק"ג במהלך האיזון שיכולה לקבוע ע"פ דוח מחשב עם הג'אנט בעיתי או הצמיג (אין כמעט מכונות כאלה בארץ ), ומומחה לישור ג'אנטים במקום .

המקום בכפר סבא אם אתה גר באזור המרכז אתן לך טלפון .

פורסם

בשמחה מה מספר?כי באיזון אמרו לי שכנראה מגנזיום עקום ואין מה לעשות

כמה זה עולה?והמוסך הזה אמין?כבר מרוב הדעות של כל מינה מוסכניקים שונים בעצמי נהייתי דוקטור מאזדה:-P

ונכון אני לא רוצה לוותר לא קניתי מאזדה 6 כדי לנסוע בה כמו דייהו נובירה,ןכל מינה רכבים בסגנון(ויסלחו לי בעליי נובירה)

פורסם

צמיגי כחלון, טלפון 097670883 . עלות יישור ג'אנט מגנזיום יחיד, בערך 200 ש"ח אחרי מע"מ.

אני שולח לך בפרטית את הטלפון שלי, תיצור איתי קשר לפני שאתה פונה אליו.

ניצן

• תוכן חדש...