Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי נזילות שמן מכמה אזורים עקב אטימה לקויה של מכסה שסתומים.

רציתי לדעת אם ברכב שלי המכסה עצמו מחזיק את הקמשפטים במקום ואם כן האם ישנה דרך לנעול את כל העסק בלי להוריד רצועת טיימינג.

הרכב הוא קליאו b שנת 2001 מנוע K4j 1.4 16v.

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מצרף קובץ של פירוק והרכבה של חגורת הטיימינג ברכב שלך.

על פניו ניראה שהמכסה לא מחזיק את הקראנקשאפט.

אבל תבדוק לפני הפירוק.

בהצלחה.

Timing clio.jpg

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

בוודאי שיש נעילה אבל אינני יודע להגיד אם צריך להחליף טיימינג בעת נעילת הקאמשאפט.

אם יש נזילות, אתה צריך להחליף את האטם מכסה שסתומים.

אתה מתכוון לבצע את העבודה עצמאית ?

אני אבדוק לך יותר מאוחר מה אומרת הספרות הטכנית של רנו בנושא.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

לא קיים אטם מכסה שסתומים בקליאו b, מורחים לוקטייט 518. (דא"ג חומר יקר מאוד)

העניין הוא שפירקתי את זה בעבר ואני כמעט בטוח שהמכסה עצמו מקבע את הקמשפטים במקום אני פשוט רוצה למצוא פתרון לפתוח הכל בלי שכל הטיימינג, הנדנדים, המרימים, השסתומים או כל דבר אחר שנמצא שם יקפוץ לי פתאום.

פורסם

מכסה השסתומים ברכב זה הוא בית גלי זיזים עליון הפירוק שלו מצריך פירוק טימניג.

מניסיוני במנועים אלו אין נזילה מהמכסה במכסה השסתומים אין אטם יש אר טי וי שמסופק על ידי היצרן.

תבדוק מהיכן הנזילה יתכן שהנזילה מברגי מכסה השסתומים מתחת לסעפת היניקה ולזה יש פתרון.

• תוכן חדש...