Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 147
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראיתי את הסרט "סיפורים לפני השינה", ואני חושב שהנושא הזה היה בחלום - המבין יבין :sleeping:.

ד"א, שבוע הבא יש לי יום הולדת.

פורסם
פעם ראיתי במציאות את ג. יפית.:shock:

(לזה התכוון FALOU בפוטנציאל?)

פעם ראיתי את האוטו של ג.יפית-זה יותר קשור לפורום.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם
נו, ההוא הנוירוטי!

שמוליק לוי.

ד"א, בקצרים אין אף אחד שהיה בפלטפוס.

אני עובד בבניין של ערוץ 10 וראיתי כבר את לונדון וקירשנבאום, יעקב אילון ומיקי, אושרת קוטלר, גיא לרר, גיא זהר, רפי רשף, צבי יחזקאלי, עדן הראל, ההיא שזכתה בהישרדות, ההוא שזכה בלרדת בגדול, אלון בן דוד, אלי אילדיס ומיקי רוזנטל.

מגיע לי פעמיים גבר בתעודת זהות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

פגשתי פעם את אמא של מייקל לואיס בפאב. אמרו לה, "תכירי זה עפר, עפר זאת אולגה". אמרתי "נעים מאוד" ולחצנו ידיים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרכב שלי,בעברו,היה שייך ליורם ארבל,יש לי אפילו צילום של העברת בעלות 8)

נא להוסיף לי קסדה מתחת לשם משתמש.

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

כשעבדתי בתור איש ביטחון סמוי במשביר של קניון רמת אביב ראיתי את המפקד בסיס שלי.

יותר סלבריטי מזה לא יכול

נ.ב. ראיתי גם את ריטה ושני ילדים שגנבו שדכן.

פורסם

1. הייתי גר ברמת גן ברחוב עוזיאל, שזה ממש ליד בית צבי (בית ספר למשחק) והייתי רואה את מיכל ינאי כמעט כל יום (כיתה ג ) והיה לי 4 חתימות שלה.

2. פגשתי את רן דנקר, יהודה לוי, נינט טייב, אניה בוקשטיין (אלילה), ציון ברוך ועוד עשרות מפורסמים בעת שבאו למקום העבודה של חברה שלי (היא מנהלת מרפאה פרטית באיזור המרכז)

3. אני מכיר אישית את אריק (הרופא מהישרדות) מעל 3 שנים, שוב עקב חברתי - הוא עובד במחלקה שהיא עבדה בה שנתיים, ואף קיבל ממני הרבה עצות לגבי חדר כושר (חבל שלא יישם רבע מהן)

4. שיחקתי פוקר לפני שבועיים עם אחד מחברי התוכנית "העוקץ"

ובנימה זו - אגיד שזה לא תרם לי כלום לחיים, ולי יש הכי גדול.

:D

החלמה מלאה לדודו.

פורסם

שתינו קפה. שאלתי את שלי גפני "בן או בת?". אמרה בן. נולד בן. אייטם נטול הפתעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני כמה חודשים הייתי בקאמרי.

יצאנו מהצגה,

ראינו את אסתי גינסבורג.

חבר שלי ביקש תמונה,

אמרה לו לא.

הלכנו הביתה.

אייטם מעפאן.

GS300.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...