Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אחד או שניים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי חגי. אני עוסק בתחום עבודות אינסטלציה, ברשותי GMC וונדורה 1994 הרכב אצלי כבר 5 שנים. (כשקניתי עשיתי מנוע חדש ,בנוסף מוסב לגז) הרכב מפוצץ כלים, מרגיש ומריח עבודה 24שעות.

ההתלבטות שלי היא: האם לעבור ל סוואנה 2006 -2008 או, לרכוש רכב נוסף, למשל פ'גו 206 לנסיעות פרטיות, אחרי יום העבודה. פשוט נמאס לי אחרי יום קשה כשאני רוצה להתאורר או סתם, להיכנס שוב לGMC ולהרגיש שאני נמצא בנגמש!!

רוצה לציין שהרכב לעבודה מתאים ועושה את שלו נאמנה, גם לא כואב הלב על סריטה ,מכה, וחלפים גם ישנם ובמחירים סבירים.

אשמח לשמוע תגובות

פורסם

אם הסוואנה שלך במצב מכאני טוב אז אין טעם לשדרג לסוואנה חדשה יותר.

כפי שאתה מתאר את זה רוב הסיכויים שמהר מאוד הוואנה החדשה תקבל את כל הריחות כמו בסוואנה הישנה.

בנוסף רכבים חדשים עם שלל מערכות חדשות נוטים יותר להתקלקל ועולים הרבה יותר במוסך לתקן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

צודק אכן מבאס.

אולי שווה לנסוע במונית? אם זה על בסיס יומי ונסיעות פרטיות לא קצרות קנה רכב פרטי.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...