Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בקרוב אולי קונה רכב. הכנסתי אותו כבר לבדיקה פתחתי עליו שירשור בייעוץ לפני קניה.

אני רוצה מראש לדעת שאם אני קונה לאיזה חברת ביטוח ללכת, או לפחות איזה אופציות עומדות לפני (חוץ מהרשימה הארוכה של חברות הביטוח) שידוע שהן אמינות וזולות וטובות ונוחות יותר מהאחרות בשביל התנאים שלי ואוכל להתקשר אליהם.

הרכב הוא סוזוקי סוויפט שנת 92. מנוע 1300. סדאן.

יש לציין שאני נהג חדש וצעיר. נגמר לי בקרוב הנהג חדש ככה שאז המחיר לביטוח יהיה זול יותר לא? אז איך הפרוצדורה אפשר לחלק את זה? או שהם לבד יורידו מהמחיר? או לשלם לפי חודשים? בקיצור צריך הסבר על זה.

בכל אופן אני אתן פרטים על מתי שהוצאתי רישיון ומתי נגמר לי הנהג חדש.

ביוני אני אהיה בן 20. ככה שנהג צעיר אני גם ככה אהיה בזמן הקרוב.

תאריך הפקת הרישיון 5.9.07

תאריך תפוגת הרישיון 15.07.09

זה אומר שמיולי אני לא אהיה נהג חדש יותר? ולמה זה פחות משנתיים? בגלל תקופת המלווה אולי? (הייתה 3 חודש)

בקיצור מה עושים עם הביטוח כי מיולי זה יהיה לי יותר זול כנראה לא ? (גם בן 20 וגם לא נהג חדש). ולאיזה חברות כדאי להתקשר? ומהו המחיר המשוערך? תודה

נצל"שים- 1) איך ואיפה אני מוודא שהרכב אינו משועבד? ברשם המשכונות, בדואר? כמה עולה? אני מעדיף בדואר כי גם ככה שם עושים העברת בעלות אז במקום לטרטר אותנו יותר מדי.

שאלה שניה) אפשר הסבר על העברת הבעלות? שמעתי על מקרים שהכסף הועבר למוכר והבעלות עוד לא הועברה ואז הוא ברח לו אז אם אפשר הסבר.

שאלה שלישית)-אני אוכל להתחיל ביטוח כבר באותו יום שאני קונה את הרכב?

שאלה רביעית) ולא קשורה- איפה אני משיג מנעול הילוכים במחיר טוב כולל התקנה ומה המחיר? יש ברכב כבר את הריבוע הזה שהיה שם פעם מנעול הילוכים אבל אין את הבריח או את המפתח אז צריך לפרק ולעשות חדש. וכמה עולה אזעקה?

תודה.

פורסם

במקרה שלך סביר להניח שתבטח את הרכב בחובה+צד ג' ללא מקיף ולכן לנושא הנהג חדש יש חשיבות פחותה עבורך.

מה עושים? אומרים לסוכן שמבטח אותך שהנהג חדש שלך נגמר ביולי, משלמים פרמיה מלאה ומקבלים זיכוי בהמשך השנה כשיגמר הנהג חדש.

לגבי מחירים - תעשה סקר. רצוי טלפוני, אבל אפשר גם דרך כל מיני אתרים ברשת כדוגמת b2bit וגם zap. צפה למשהו באזור ה3000-4000 ש"ח לשנה בעבור חובה וצד ג'.

שעבודים בודקים ברשם המשכונות. אפשר גם באינטרנט, חפש בגוגל.

אם אתה חושש שהמוכר יברח לך עם הכסף כדאי שתשלם לו רק אחרי שהעברת הבעלות הסתיימה בהצלחה וקיבלת את השובר מהפקידה בדואר.

אתה חייב ביטוח חובה מהיום בו רכשת את הרכב, אחרת עלולה להיות לך בעיה לחזור איתו הביתה.

אני לא חושב שמישהו מתעסק עם מנעולי הילוכים היום ולכן יהיה קצת קשה להשיג. בכל אופן גם מנעול כזה וגם אזעקה אפשר למצוא אצל מתקיני אזעקות. יש לא מעט כאלו בכל אזור תעשייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ד"א, לגבי האתרים שהזכרת b2bit וזאפ.

עשיתי חיפוש בשניהם ועלו לי מחירים מפתיעים (לטובה), כאשר התקשרתי לאחת החברות בטלפון שצוין באתר, הסוכנת נתנה לי הצעה שגבוהה ב250 ש"ח ממה שהי מצויין באתר כאשר כל הפרמטרים זהים, שאלתי אותה איך זה יתכן והיא אמרה שאין לה מושג על איזה אתר אני מדבר (זאפ), ניסיתי חברה אחרת, אין טלפון אין אימייל ויש כתובת לאתר שלהם שלא מובילה לשום מקום.

שלחתי תלונה לזאפ איך יכולה להיות ההטעייה הזאת, ענו לי שיבדקו את זה.

בb2bit כאשר ניסיתי להירשם לקבל הצעות, נכתב שהת"ז שלי לא נכונה:x, ניסיתי עוד איזה 10 ת"ז ובכולן הוא כתב לי שהת"ז לא נכונה, התקשרתי לשירות לקוחות, הנציגה אמרה לי לנסות שוב ושמה אותי על המתנה לאיזה 5 דקות עד שנמאס לי וניתקתי.

מוסר השכל, קח את כל מה שכתוב בשני האתרים האלה בעירבון מוגבל, עדיף להתקשר טלפונית לסוכני ביטוח.

אם סוכן אומר לך שתתקשר אליו אחר כך כי הוא צריך לבדוק את מחירים אצל החברות אז תגיד לו שלום, אם הוא מבקש ממך ת"ז (כמו חברות הביטוח הישיר) אז תגיד שלום.

סוכן שרוצה אותך, יברר לך מחיר על המקום או שמקסימום יחזור אליך עם תשובה, מי שלא עושה את זה אל תבטח אצלו.

• תוכן חדש...