Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ייעוץ בקנייה,מחפש רכב בין 30K-45K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מעדיף לשאול כדי לשמוע ממי שיש לו נסיון.

 

כי אני מחפש כבר יומיים ולא מוצא משהו נורמלי.

 

אני מחפש רכב אמין וחסכוני,רק גיר ידני,שלא יהיה עגלה, בין 1400 - 1800 סמ"ק(ה1.4 אני מעדיף שיהיה ממכוניות ה16v)

 

במחיר של 30 - 35,אם יש משהו באמת מעניין ויחסית חדש,מוכן לשלם עד 45,עדיף אוטו משנת 2000,לא יותר מדי ישן.

 

פעם היתה לי מיצובישי קולט ידנית שנת 97,היתה אמינה חסכונית וחזקה,אני מחפש אוטו בדיוק כזה אך יותר בסגנון 5 או 4 דלתות,עדיף 5 דלתות,גיר ידני בלבד.

 

אני צריך את האוטו לנסיעות של משהו כמו 1300 - 1400 ק"מ בחודש +-,בגלל זה אני צריך אוטו חסכוני ואמין,והכי חשבו שלא יהיה עגלה.

 

כן כן לצערי הרב מכרתי את האודי שלי עם דמעות.:cry:

פורסם

אם אין לך צורך במשהו שווה גודל לאודי, תשקול סופר מיני: 206/פולו/קליאו. 2001-2002 יכנסו בתקציב בכיף. (אולי אפילו 2003).

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני מעדיף אוטו טיפה יותר גדול,עניין של נוחות,פשוט לא נוח לי במכוניות סופר-מיני.

 

ואני אישית מפחד מתדמית האמינות של הצרפתיות בכלל.

 

אני מעדיף אוטו יפני או גרמני כולל סיאט סקודה.

 

אלפא 147 ידנית,אני יודע שהיו הרבה דיונים על הרכב הזה,אך רציתי לשאול האם הוא חסכוני בדלק בכלל,וגם שמעתי שיש לו אחזקה די יקרה.

×
×
  • תוכן חדש...