Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי להישתמש עם סנטרה פיוז והיא לא מפסיקה לעשות לי בעיות!

הורדתי את התוכנה RideRunner ואותה אני לא מצליח להתקין...

זו השגיאה שקופצת לי

13032009053.jpg

מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה שתעבוד כמו שצריך סוף סוף??

באמממת???? מה אתה אומר???

:-o:lol::-P

פורסם

בעיה נקודתית אצלך. התקנתי את RR כמה פעמים על מחשבים שונים ומעולם לא היתה בעיה.

נסה ללחוץ על התעלם, כפי שכתב עתיד.

אם אתה מתקין ישירות מה-DOK נסה להעתיק את קובץ ההתקנה לדסקטופ ורק אז להריצו.

במידה ולא עזר, ממליץ לך לבדוק קבצי התקנה ישנים יותר עוד מהתקופה שהתוכנה נקראה RoadRunner. (אם תרצה אשלח לך במייל, שלח אלי פרטית עם כתובת המייל שלך).

מעבר לזה, אתה מציין שחווית בעיות גם עם CF, ייתכן ומשהו במחשב שלך לא עובד כראוי (התקנת מערכת הפעלה שנפגמה או משהו בסגנון).

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

לפי דעתי קיימת בעיה במחשב.

אני לא נתקלתי בשום בעיה עם סנטרה פיוז או RR.

אם המערכת הפעלה או המחשב ישנים ועבר עליהם הרבה, אני ממליץ לך לעשות פרמוט ואז לנסות.

פורסם

אצלי יש בדיוק את אותה בעיה בהתקנה של רואד ראנר

ניסיתי כמה גירסאות אף אחת מהם לא עבדה

אם לוחצים על התעלם התוכנה ממשיכה את ההתקנה

אבל לא נוצר קובץ ההפעלה ואין איך להפעיל את התוכנה

פורסם

תנסה לבטל את האנטיוירוס ואז תתקין,אם יש לךNOD32 הבעיה ידועה,תעשה ALT CTRL DELETE

ותבטל אותה משם ואז זה אמור לעבוד,אם הבעיה בקובץ הEXE תוריד אותו בנפרד מהקישור הזה

מוזר שרשום לך בתוכנה שהתכנת RIDE ולא ROAD תוריד את התוכנה מהקישור שנתתי ותעשה מה שרשמתי

• תוכן חדש...