Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שוב אני :)

אני אפילו לא יודע אם זה בעיה בהילוכים תאמת.

לפעמים כשאני נוסע בעומסים כגון עליה.

אז אני נותן גז ומה שקורה שהטורים לא עולים הם נופלים ואז כשהם נופלים הם פתאום מתחילים לעלות שוב. הרגשה כאילו שהרכב עובר לניוטרל לבד .

הגיר עבר שיפוץ לפני כשנה+.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורד פוקוס 2004 1600 סמ"ק

180 אלף ק"מ

פורסם

אם זה בסביבות 100 קמ"ש, והנפילה היא מ-4000 סל"ד לאיזור 3600, ואז טיפוס חזרה לאיזור 4000, זו ההתנהגות של הגיר הזה. לא תקלה.

פורסם

לא זה לא ב 100 זה בסביבות ה 70 קמ"ש כשאני לוחץ גז אז הסל"ד נופל והרכב לא מקבל את הכוח סיבוב לגלגלים ואז אחרי שניה או שתים הסלד חוסר ושומעים שוב את המנוע עובד.

פורסם

אוקי.

בנסיעה בעליה (כביש כרמיאל עכו למשל) בזמן האצה בסביבות ה 70-80 קמ"ש , הסל"ד מפסיק לעלות ואני מרגיש שהמנוע מפסיק להתאמצ לכמה שניות ורואים במד הסל"ד שהסל"ד נופל ואז כשהוא מגיע 2000 סיבובים בערך הוא מתחיל שוב לתת תאוצה לרכב ושוב המנוע חוזר לעבוד.

הגיר שופץ במוסך רספקט בכרמיאל עקב מכות שהגיר היה יוצר בין העברת הילוכים .

הבעיה שאני כותב עליה עכשיו התחילה להראות עצמה רק בחודש האחרון.

פורסם

אוקי אז מה הבעיה?.

שחכתי לציין שהרכב מונע על גז. ככה שמשאבת דלק זה לא יכול להיות כי הרכב עובד על גז.

מה יכולה להיות הבעיה?

וכן החלפתי פלאגים ושמן לפני זמן מה...

יכול להיות שזה המפלג? או כבלי מפלג?

פורסם

לא, במכוניות הישנות, סליל הצתה היה ממוקם לפני המפלג, והאחרון היה מחלק את הניצוץ בצורה מכנית לכל פלאג (באמצעות חוטים). היום נהוג לשים סליל לכל פלאג או זוג פלאגים, שמבוקר באמצעות המחשב. בעיקרון זו מערכת יותר אמינה (לפחות מבחינת תחזוקה שוטפת, כי אין מערכות מכניות).

פורסם

אז שניה ומזה יכול להיות בעיה ? כי אם נגיד סליל הצתה אחד דפוק אז הוא לא עובד בכלל ואצלי הכל עובד בסדר עד לאותו מצב שתיארתי לפני זה.

שגם אם זה היה קורה אז היה לי הודעה MISSFIREE במחשב של הרכב

• תוכן חדש...