Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף את המגבר שלי (רוקפור 501X ),למגבר עם יותר

עוצמה ובמיוחד עם סאונד יותר איכותי.

הקומפוננט שלי הם 165VR של פוקל RMS 75W .

האם אפשר להשיג מגבר SQ לסט הזה ,בסכום של עד 2500 ש"ח ?

מה דעתכם על ה-PHASE EVOLUTION RS4 ?

האם הוא נחשב ל-SQ ?

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסכום הזה הייתי הולך על הגנסיס st100 מגבר איכותי וטוב לכול קומפוננט. אני רק עם הגנסיס ואני יכול להגיד מנסיון איתו, שהוא מגבר מעולה. ואם אני לא טועה יש מישהו שמוכר אותו ביד שנייה במחיר טוב.

פורסם

אם כבר יש ברשותך כזה תקציב בומבסטי הייתי מותח אותו עוד קצת ומביא ג'נסיס דואל מונו. אם זה לקנות את ה RS4 (שהוא מגבר טוב ונחמד, עםזאת רחוק מהיי-אנד או משהו בסגנון) או להוסיף כמה זוזים ולהביא ג'נסיס דואל מונו מיד שנייה - התשובה ברורה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

חוץ מהעובדה שהדואל מונו הוא מגבר היי אנד הוא לא קשור לא לדרישות ולא לתקציב.

לבן אדם יש מגבר 4X65 של רוקפורד הוא מעוניין במגבר 4 ערוצים איכותי יותר

שיגביר בין היתר סט של 75RMS של פוקאל.

פורסם

לפי "הדרישות" שלו הוא רוצה להגביר 165VR של פוקל, לא יותר מזה, לפי מה שצוין.

עצם העובדה שיש לו כרגע 4 ערוצים לא אומרת כהוא זה על מה שהוא רוצה. לפי זה

גם ג'נסיס 2 ערוצים לסוגיו יהיה אידאלי, גם מבחינת התקציב +- וגם מבחינת האיכות

(מגבר SQ להזכירך)

נ.ב איפה ראית את המילים בין היתר בהודעת הפתיחה?

אלי

פורסם

eli_i לבן אדם יש עכשיו מגבר 4 ערוצים לכן לא הגיוני שיש לו שני ערוצים שלא מחוברים לכלום

דבר שני הוא ביקש מגבר SQ ולא מגבר היי אנד.

המגבר פיניקס גולד הוא מגבר SQ ברמה גבוהה {מי כמוך יודע},ובמחיר שלו הוא אחד הטובים

ולא אני לא משווה אותו לגנסיס דואל מונו.

פורסם

יש קיקר 850.4 למכירה ביד 2.

הוא חזק. ואיכותי.

או אופציה למגבר חזק. ברמת HI END.

XETEC P4.

SQ. ג'נסיס פרופייל 4.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

במחיר כזה רק יד- 2,הxetec הוא מגבר טוב.

פורסם
eli_i לבן אדם יש עכשיו מגבר 4 ערוצים לכן לא הגיוני שיש לו שני ערוצים שלא מחוברים לכלום

דבר שני הוא ביקש מגבר SQ ולא מגבר היי אנד.

המגבר פיניקס גולד הוא מגבר SQ ברמה גבוהה {מי כמוך יודע},ובמחיר שלו הוא אחד הטובים

ולא אני לא משווה אותו לגנסיס דואל מונו.

לפי השאלה זה באמת לא מובן.

בוא ניתן לפותח השרשור להתבטא.

בקשר לפניקס גולד צודק למרות שיש מס' חברי פורום שיחלקו אלינו...

אלי

פורסם

מצטרף להמלצה על הזטק פרסטיג', מגברים מצויינים (בטח ברמה אחת או שתיים מעל ה RS4).

אם ה P4 נכנס לך בתקציב ואתה זקוק ל 4 ערוצים - בחירה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
הפאס אבולושן RS4 מגבר מעולה

ממליץ לך לחסוך ולקנות את הפיניקס גולד הנ"ל הוא מוציא 75RMS לערוץ והוא אחד המגברים היותר איכותיים

שניתן לקנות במחירו,אתה לא צריך יותר מזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711651

תשמע, אתה הורג אותי כל פעם מחדש.

איך אתה קובע שהאוקטן R8.0.4 הוא "המגבר הכי איכותי שניתן לקנות במחירו".

על סמך מה?, אתה בכלל מכיר את המוצרים שאתה מפנה אליהם לזאפ?

תסביר לי מה הסיבה?, בגלל שכתוב עליו פיניקס גולד?

כל קשר בין פיניקס גולד וגדולתה לבין המגבר הזה הוא מקרי בהחלט, באותה תקופה היו לפיניקס גולד את סדרת הקסנון,הטנטרום והטיטניום.

כולם מגברים מעולים.

האוקטן, היא סדרה שיועדה להתחרות בליין הנמוך וקטגוריה של מגברים זולים מאוד ולכן, מדובר על מגבר פשוט שגם לא עומד בהצהרות שלו -רק שהוא מגיע מבית שפעם היה ידוע באיכותו.

זה מגבר פשוט, בינוני ביותר ונמכר בגרוש וחצי בחו"ל.

הRS4 הרבה יותר איכותי ממנו עם רכיבים איכותיים יותר ואיכות בנייה אחרת לחלוטין, ובתקציב של פותח השרשור אפשר לקנות מגברים הרבה יותר איכותיים מהR8.0.4.

אני אגב הייתי ממליץ על מגברים תוצרת DLS,אודיסון,טרו-טק,גנסיס וכו', אלו מגברים המייעדים עצמם לSQ איכותי.

למרות, שמגבר יקר זה לא העיקר ומה שבאמת חשוב זה ההתקנה והכיווניפ, ועובדה שראיתו גם התקנות שמשתמשות בסאן-דאון 100.4 שלא מתיימר להיות מגבר SQ היי-אנד-ולוקחות מקומות ראשונים בתחרויות SQ.

אבל כעקרון, מגבר טוב זה דבר שתמיד מחזיר את ההשקעה שלו.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...