Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בואו נעשה את זה מעניין, איפה הייתם מאחלים לפגיעה הבאה להיות?

בירח יומיים אחרי תחילת הרמאדן. ככה הם לא ידעו מתי אפשר להפסיק לצום.

אני מופתע מהתגובה הלגלגנית שלך falou.. :-o אם מה שכתוב בכתבה שקישור אליה צירף פותח השרשור נכון, האוביקט הזה עבר במרחק של כ-75,000 ק"מ מכדור הארץ שהם שקולים לכרבע מהמרחק של כדור הארץ מהירח וכמעט שתי הקפות של כדור הארץ סביב קו המשווה. כעת נסה באמצעות הנתונים האלה לבנות "מודל יחסים" בראש; לא צריך להיות מבריק במיוחד כדי להבין שהאירוע כמוהו ככדור אקדח העובר קצת מעל לראש...

זה אומר שקורולה מודל 2003 בקושי היתה מצליחה להגיע אליו לפני שהמנוע היה נסתם בבוצה.

אני לא יודע איפה אתה גר אבל בעוטף עזה עוברים הרבה מאוד דברים קצת יותר גדולים מכדור אקדח מעל לראש ואף אחד לא מתרגש מזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הרגשתי את משב הרוח.

פעם אחרונה שבאמת פגע משהו משמעותי היה בתחילת המאה בסיביר. חתיכת פוקס. חוצמי כמה עצים וסנאי לא קרה כלום.

אז בואו נעשה את זה מעניין, איפה הייתם מאחלים לפגיעה הבאה להיות?

בזמנו מאוד התעניינתי בכול תופעות הטבע האלה,ולגבי אותו אירוע שקרא ב1908 ,יש לא מעט מדענים שמיחסים את זה לא למטאור אלא למדען בשם ניקולה טסלה.

ראיתי כמה תחקירים בנושא,זה נראה הגיוני אבל כנראה שאף פעם אנחנו לא נדע.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
לגבי אותו אירוע שקרא ב1908 ,יש לא מעט מדענים שמיחסים את זה לא למטאור אלא למדען בשם ניקולה טסלה.

מה זאת אומרת? :shock:

הוא הפליץ?:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לגבי אותו אירוע שקרא ב1908 ,יש לא מעט מדענים שמיחסים את זה לא למטאור אלא למדען בשם ניקולה טסלה.

באמת?!

מדענים?!

הרבה...?!

תן לי שם אחד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו... אתה לא עוקב.

מי שלח את איינשטיין לאחור בזמן כדי להרוג את היטלר? מי לחץ על הכפתור?

כן, כן, זה עם הגלימה. מה אתה חושב שהוא עשה

אחרי שאיינשטיין נשלח? זאת הייתה טעות בשיגור.

אחנולדג'!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

נראה לי שיש כאן ערבוב בין הסטוריה לREDALERT

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני חושב שהיהודים בעולם אשמים בזה! ביגלל כל התפילות שלהם בקשר "להשמיד את כל העולם ורק הם ישארו" כדור הארץ נהייה כמו מגנט למטאורים. למזלינו, יש את כל המוסלמים (והנוצרים) הקדושים שכל יום מתפללים כדי לגרש את הרוע היהודי (הזה עם האף הגדול) מהעולם וכך העולם ניצל כל יום מחדש!

או שפשוט אין מספיק מקום בגן העדן ל70 בטולות פר 7 מיליארד איש ולכן אללה עדיין לא משמיד אותנו :lol:

וכדי להטמיעה עוד קצת מהרוע היהודי בעולם אני מקווה שהמטאור הבא ייפול במדינה שהכי הכי שוחרת שלום בעולם - איראן :twisted:

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...