Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CAR PC עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לבנות CAR PC למטרות ניווט בעיקר ויש לי מס' שאלות לגבי הרכיבים. מה שחשוב לי זה WI FI, קורא CF, חריץ PCMCIA (למודם סלולרי שכבר יש לי)

איזה לוח מומלץ?

איזה מעבד?

זיכרונות, 1 גיגה מספיק או שכדאי יותר?

איך שומעים רדיו במחשב? איזה כרטיס אני צריך?

איזו תוכנת שליטה מומלצת?

בקיצור מחפש כל מידע/ ניסיון שאפשר למצוא

אציין רק שפחות מעניין אותי איכות הסאונד וכמות היציאות למגבר

יוני

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

איזה לוח מומלץ? - היות ואתה צריך חריץ הרחבה של PCMCIA אני ממליץ לייבא מארה"ב לוח יעודי של VIA,

איזה מעבד? הלוחות היעודיים של VIA מגיעים עם מעבד מובנה, לצרכים שלך הדגם עם ה2GHZ יספיק

זיכרונות, 1 גיגה מספיק או שכדאי יותר? מספיק בהחלט

איך שומעים רדיו במחשב? איזה כרטיס אני צריך? אתה צריך מתאם USB לרדיו, יש כמה חברות כתלות בתוכנה שתחליט לעבוד איתה

איזו תוכנת שליטה מומלצת? או ROADRUNNER, אותה תוכל להוריד מmp3car.com או סנטרפיוז אותה תוכל להוריד מהאתר של סנטרפיוז :D, הRR היא בחינם (קוד פתוח) CF היא בתשלום,

שניהן טובות זה עיניין של נוחות שימוש,

אני מציע לך גם להתייעץ באתר ג'יפ טריפ, יש שם הרבה ניסיון עם מחשבים חלשים לניווט נטו, יעלה לך זול מאוד יש שם קומבינות מהסרטים, מחשבי טבלט מחוברים לדש עם ברגי ג'מבו :D, לא בדיוק להיט לפרייבט אבל אולי לדיסקאברי עם שנורקל, וכלוב חיצוני זה יבוא בטוב :)

פורסם

חיכיתי לתגובה שלך

נסעתי בעבר עם טבלטים באמצע הדשבורד ואם להגיד את האמת נמאס לי מהם- מסורבלים, לא נוחים ובדרכ גם חלשים בטירוף.

אני רוצה את הדבר האמיתי אחרי שנים של חלטורות.

אתה יכול לתת לי לינק לכרטיס רדיו?

איך הC7 של VIA?

יוני

פורסם

הC7 הוא לא אטום 330

אבל הוא יעשה את העבודה

הבעיה אצלך זה הPCMCIA אני לא מתלהב מלקחת PCI TO PCMCIA ולשים אותו על לוח MINI ITX

כדוגמאת הלוח מבוסס ATOM 330

אם אתה יכול להחליף את זה בUSB אז פתרת את הבעיה, תלך על MINI ITX מבוסס ATOM 330 תקבל מעבד כפול ליבה, לא פראייר, (אין מה להשוות לקאסטומים כמו של חלק גדול מהחברים פה אבל עדיין),

אם אתה חייב PCMCIA - תלך על C7 וזהו

בקשר לרדיו, אמרתי קודם אתה צריך להחליט איזה תוכנה אתה עובד ואז לרכוש USB RADIO בהתאם

פורסם

מתעלק על השרשור כי אני חושב על משהו דומה : רק ניווט, אימיילים, שליטה על טלפון ושמיעת MP3 ורדיו.

האם אני יכול להסתפק ב http://fit-pc.co.il

AMD Geode LX800 500MHz

512MB RAM

60GB Hard DISK ?

מה שמושך אותי בו זה שהוא לא צריך קירור, עובד על 12 וולט מראש וסובל 9-15 וולט ככה שלא ידפק בהתנעות, קטן מאוד ומגיע עם WIFI מובנה. למעשה רק צריך להוסיף מסך מגע, דונגל BT ואיזה משהו לרדיו שיתחבר ל USB.

אגב, יש RR ללינוקס ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על התשובות

עכשיו נותר רק לבחור חלקים ולרוץ לספר לחב'רה בכדי לשמוע את דעתם (ולמי שלא הבין אתם זה החבר'ה:-o)

יוני

• תוכן חדש...