Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה פריוס 2009, הייתי רוצה לדעת באיזה דרכים ניתן לחבר את ה iPhone אליו.

בעקרון יש לי את הדגם הכי פשוט של הפריוס, כלומר הרדיו דיסק הוא לא קורא MP3, אין AUX.

ראיתי שיש מתאמים בשוק לרכב הזה שעולים באזור ה 500 שקל, לא מקוריים..

המתאמים האלה יש להם גם כניסת USB כך שהוא יכול לקרוא MP3 וגם AUX..

המתאמים המקוריים, ישירות מהיבואן, עולים כ 1500 שקל.

דרך כל מיני חברות אפשר להשיג באזור ה 1200 שקל... והם נותנים בדרך כלל RCA (כשאני מעדיף 3.5mm)

במחיר של 1500 שקל עדיף לי לקנות רדיו דיסק עם MP3 ו AUX, USB , עם כל מה שאני צריך וגם לא צריך...

אפילו לחלקם יש ממש מתאמם לאייפון, אייפוד וכו'.. ראיתי גם אחד שניתן לחבר את השליטה של ההגה ואת המסך אליו... האם זה אפשרי? המחשב של הפריוס מאפשר לחבר אליו התקנים חיצוניים לוידאו ושליטה?..

רציתי את דעתכם בנושא.. האם כדאי להסתבך עם מתאמים לא מקוריים? זה שולל את האחריות על המחשב ברכב??

בסה"כ אני מאוד מרוצה מהמערכת הנוכחית (המובנית מקורית) שיש לי ברכב ולכן אין סיבה מספיק טובה לקנות רדיו דיסק..

הייתי יכול להסתפק בכבל פשוט של AUX למערכת המובנית, אך לא מצאתי שוב דבר כזה עד כה...

אשמח לתגובות!

פורסם
המתאם הנ"ל יכול לעזור לך:

http://www.cheaper.co.il/Product.asp?ProID=1347

כן ראיתי את האופציה הזאת, אבל במחיר של 800 ש"ח לא עדיף להתקין רדיו דיסק?

עדכון: ביררתי עם החנות אמרו לי שזה לא עובד עם דגם 2009 וגם ספציפית אותו בחור טען שהוא לא הצליח להרכיב את זה על 2007!...

פורסם

ברור שיותר טוב להחליף לרדיודיסק ,אבל החלפת הרדיודיסק +מסגרת רדיו תואמת יעלה לך מאות שקלים

ללא העלות של הרדיודיסק עצמו קח את זה בחשבון,כך שההוצאה היא הרבה יותר מ-800 שח.

פורסם
ברור שיותר טוב להחליף לרדיודיסק ,אבל החלפת הרדיודיסק +מסגרת רדיו תואמת יעלה לך מאות שקלים

ללא העלות של הרדיודיסק עצמו קח את זה בחשבון,כך שההוצאה היא הרבה יותר מ-800 שח.

כן.. אבל עדיין יש הטוענים שזה לא עובד עם הרדיו בפריוס..... יש מישהו שניסה והצליח?

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...