Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות עם וינקרים חוקיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מהי החוקיות לגביי מראות עם וינקרים .

האם זה חוקי לבטל את הוינקרים שנמצאים בכנפיים עם יש לי מראות עם וינקרים?

פורסם

בגולף שבסמלון יש לי וינקרים על הטמבון וגם בכנף עם אני מבטל ושם במקומו מראות עם וינקרים מה ההבדל?

פורסם

הוינקר שיש לך על הטמבון הקדמי, זה הוינקר שיש לכל רכב בפנס הקדמי. פשוט בגולף הפרידו את זה, VW אוהבים שיטה זו.

זה כך גם בפאסאט החדשה כמו שראיתי.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אתם לא מבינים מה הוא רוצה לעשות.

הוא רוצה להחליף את המראת צד לאחת כזו עם וינקרים, כמו שיש בפאסאט החדשה, במרצדסים החדשות, באודי החדשות, בBMW החדשות וכו'...

לדוגמא:

112_0510_13z+2006_volkswagen_passat_36+side_mirror_light_view.jpg

לפותח השרשור - צריך לבדוק האם הדבר לא נחשב כשינוי מבנה ו/או הוספת תאורה חיצונית אשר אינה מאושרת יצרן ולכן אינה חוקית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני בספק שהזזת מיקום נורת האיתות יחשב כשינוי מבנה.

לפי השכל הישר, הרכבת מראות כאלו לא אמורה להוות בעיה.

חבל רק שהשכל הישר הוא לא השכל של המדינה.

בדוק זאת במכון רישוי או משהו בסגנון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ההיגיון אומר שלא צריכה להיות בעיה ואין מדובר בשינוי מבנה,

אבל היות וחי במדינתנו אנוכי, ייעצתי לבחור לבדוק האם הדבר לא נחשב כשינוי מבנה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חוקי לגמרי!

אני סגרתי את הוינקרים שהיו לי בכנפיים (עשיתי החלקה) וכשבאתי לטסט הוא אמר לי שאני חייב שיהיה וינקרים בכנפיים או במראות צד. בכל מקרה בסוף הסתדרתי איתו בלי להחליף מראות:wink:

פורסם

כמה ישראלי.

בכלל, תופעות השוחד במכונים צוברת תאוצה לאחרונה, אני כבר הספקתי לשמוע על בחור דתי שהביא את הרישיון רכב שלו לטסט במקום את הרכב (!) ועל עוד אחד עם פיאט אונו אוטומטית, כשכל ה- 4 הצמיגים גמורים ומחוסלים- ממש סכנת נפשות לנסוע איתם- אין חריצים, ועל הסרן הקדמי מורכבים צמיגים של יצרנים שונים, ש"הסתדר" עם הבוחן על העברת הטסט תמורת החלפת לוחית רישוי אחורית+ מסגרת לוחית עם הפרסומת של המכון. מדהים.

הבחור עם האונו היה נשוי+ 3 ילדים קטנים שהוא מסיע ברכב, אחרי הרצאה קטנה (ומבהילה) ממני, שהוא עומד לעשות תאונה עם הצמיגים האלה, הוא החליף את כל הצמיגים יום אחרי.

פורסם
על הסרן הקדמי מורכבים צמיגים של יצרנים שונים.

אצלי על הסרן האחורי מורכבים יצרנים שונים, ואני עובר טסט בלי שום קומבינה.

פעם אחרונה הכשילו אותי אבל לא על זה.

ואני עושה במכון טסטים מאוד מוכר ומאוד קפדן.

פורסם

חבל מאוד שהנהג הישראלי חושב איך לעבור את הטסט בשלום (או איך לשחד את הטסטר), מאשר לחשוב על החיים שלו.

אולי עברת את הטסט, אבל אני בספק אם תעבור את מבחן השליטה רכב, במקרה של איבוד שליטה בכביש רטוב.

נסיעה עם צמיגים מיצרנים שונים ובעיקר מתאריכי ייצור שונים על אותו סרן- מסוכנת.

לידיעתך- החל מהערב צפוייה סערה רצינית מצפון הארץ ועד צפון הנגב, בצפון יירדו למעלה מ- 100 מ"מ גשם, אז סע בזהירות.

פורסם
ועכשיו אתה נוסע ללא וינקרים בצד בכלל? (מראות או כנפיים) מצויין.

כן מצויין! תן לי להזכיר לך שבארצות הברית למשל אין חובה בכלל שיהיה וינקר בכנפיים או במראות. להמון רכבים שמגיעים מחול קודחים חור בכנף ושמים וינקר רק בארץ. לא אשאל לא אותך ולא אף אחד אחר מה לשים אצלי ברכב ומה להוריד..בטח ובטח כשבכל העולם זה א ובארץ הכל ב...

ולstio ...

אתה יודע מזה ישראלי? לסבול את כל ה*** שמאכילים אותך פה ולא לעשות כלום בנדון. לפחות אני נוסע ברכב שלי כמו שבא לי (כמו בחו"ל!). עם הנמכה שבא לי, קסנון, אגזוז שבא לי, גאנט בגודל שבא לי ועובר טסט כמו גדול כל שנה...

ותאמין לי מכאנית הרכב שלי מתוחזק יותר מרוב האנשים שאתה מכיר. אני מחליף דברים שאפילו המוסכניק שלי אומר שאין צורך להחליף.

פורסם

יש סיבה שזה לא חוקי בארץ.

הפנסי איתות על הכנפיים מאוד עוזרים בתוך הולך רגל.

הקסנון מאוד מסנוור, רק אתמול הגיע מולי רכב עם קסנון ולא ראיתי כלום, אז הפעלתי את האור הגבוה ואת האורות ערפל קדמיים, לא כדי "להראות לו מה זה", אלא כדי לראות משהו קדימה.

בנושא סוגיית האגזוזים- זה מאוד מרעיש! בעיקר בימי שישי בערב עוברות ברחוב מכוניות עם אגזוזי לחץ וזה יכול להוציא בן אדם משלוותו. אני לא מבין איך אפשר לנהוג ברכב שמוציא רעש כמו של מסוק.

בנושא שינוי גודל צמיג אני באמת לא מבין למה עושים כ"כ בעיות עם סוגיית האישורים, זה דווקא מוסיף לאחיזה.

פורסם

יבואנים של מכוניות אמריקאיות קיבלו אישור לפני כמה שנים למכור מכוניות עם 4 ווינקרים, במקום 6.

למכוניות אמריקאיות חדשות אין יותר פנסי איתות בכנף.

למה להם מותר ולאחרים לא ?

בארץ יש עוד כמה הנחות לתקינה אמריקאית, למשל ווינקרים מאחורה בצבע אדום ולא כתום, שגם משולבים בייחד עם אורות בלימה.

• תוכן חדש...