Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות עם וינקרים חוקיות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן מצויין! תן לי להזכיר לך שבארצות הברית למשל אין חובה בכלל שיהיה וינקר בכנפיים או במראות. להמון רכבים שמגיעים מחול קודחים חור בכנף ושמים וינקר רק בארץ. לא אשאל לא אותך ולא אף אחד אחר מה לשים אצלי ברכב ומה להוריד..בטח ובטח כשבכל העולם זה א ובארץ הכל ב...

וינקרים בצידי הרכב (לאו דווקא בכנפיים, פשוט בצד הרכב) הינם חובה של תקינה אירופאית. לא סתם איזו "המצאה" ישראלית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ועל עוד אחד עם פיאט אונו אוטומטית

יש חיה כזו?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
כן מצויין! תן לי להזכיר לך שבארצות הברית למשל אין חובה בכלל שיהיה וינקר בכנפיים או במראות. להמון רכבים שמגיעים מחול קודחים חור בכנף ושמים וינקר רק בארץ. לא אשאל לא אותך ולא אף אחד אחר מה לשים אצלי ברכב ומה להוריד..בטח ובטח כשבכל העולם זה א ובארץ הכל ב...

יופי, נרגעתי ואני יכול לישון בשקט.

מזל שאתה חושב שאתה חיי במדינה אחרת לפי סט אחר של חוקים.

יבואנים של מכוניות אמריקאיות קיבלו אישור לפני כמה שנים למכור מכוניות עם 4 ווינקרים, במקום 6.

למכוניות אמריקאיות חדשות אין יותר פנסי איתות בכנף.

למה להם מותר ולאחרים לא ?

בארץ יש עוד כמה הנחות לתקינה אמריקאית, למשל ווינקרים מאחורה בצבע אדום ולא כתום, שגם משולבים בייחד עם אורות בלימה.

ייתכן והאיתותים אצלהם מורכבים על הפנסים הקדמיים אם נורות המופנות הצידה. ראיתי את זה לא פעם.

!AWDSOME

פורסם
יבואנים של מכוניות אמריקאיות קיבלו אישור לפני כמה שנים למכור מכוניות עם 4 ווינקרים, במקום 6.

למכוניות אמריקאיות חדשות אין יותר פנסי איתות בכנף.

למה להם מותר ולאחרים לא ?

בארץ יש עוד כמה הנחות לתקינה אמריקאית, למשל ווינקרים מאחורה בצבע אדום ולא כתום, שגם משולבים בייחד עם אורות בלימה.

בוקי, אם אני מבין נכון את הבדלי התקינה האמריקאית/אירופית אז תכליתם העיקרית היא ליצור מחסומים והגנה לתוצרת המקומית ופחות מצורך ענייני כלשהו.

כשצריך לעשות לרכב הרבה שינויים, אז ישנו סיכוי לא רע שהיצרן יוותר על החדרת הרכב שלו לשוק המתחרה.

לקטגוריה הזו נופלים: פנסים ראשיים (סימטריים ולא סימטריים), פנסי איתות, פגושים ומה לא - העיקר שהיצרן ידרש למספר רב של שינויים.

כמובן שלכל הדרישות האלה יש הצדקות ענייניות שמסבירות מדוע התקן השני פרימיטיבי, אל תצפה שיספרו לך את האמת שהכל כסף.

פורסם

ולstio ...

אתה יודע מזה ישראלי? לסבול את כל ה*** שמאכילים אותך פה ולא לעשות כלום בנדון. לפחות אני נוסע ברכב שלי כמו שבא לי (כמו בחו"ל!). עם הנמכה שבא לי, קסנון, אגזוז שבא לי, גאנט בגודל שבא לי ועובר טסט כמו גדול כל שנה...

ותאמין לי מכאנית הרכב שלי מתוחזק יותר מרוב האנשים שאתה מכיר. אני מחליף דברים שאפילו המוסכניק שלי אומר שאין צורך להחליף.

בארה"ב בד"כ מותר לפנות ימינה כאשר הרמזור אדום.

יש בעולם מקומות שהרמזור לפניה שמאלה לא קיים בכלל ואתה יכול לפנות שמאלה רק אם אתה לא מפריע לאחרים בתנועה. לאחרים זה אומר לא רק את אלה שאתה חוצה, אלה גם את אלה מאחריך אתה לא יכול לעכב כדי למצוא הזדמנות לפנות.

אם זה היה קיים בישראל, היינו גומרים שנה עם 4,000 הרוגי תאונות ולא עם 400.

לא כל מה שקיים בתרבות אחת, ישים גם לתרבות אחרת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

80 אחוז מהאוכלוסיה כאן גם אם כל ה6 איתותים שלהם לא מאותתים. אני עם ה4 שלי מאותת תמיד באוטו. בכל מקרה אין כאן ויכוח, ישראל בישבילי היא לא דוגמא לכלום.

איך כל תרד בזמן האחרון מתפתח לויכוחים האלה?:|

שיהיה לכולם אחלה סוף שבוע!:-)

פורסם

בתור מישהו שגר בישראל וכפוף לחוקיה ותקנותיה, מה שקורה בישראל בהחלט צריך להיות דוגמא בשבילך.

ובכל זאת, אל תסמוך על ישראל. תסמוך על גרמניה, צרפת, בריטניה, ספרד ושאר מדינות אירופה אשר קבעו שאיתותיי צד הינם חובה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

השאלה למה מתלהבים מאור איתות במראות - יופי או שימושי :?:

אותי בלילה - הוא מעצבן - מנצנץ לי בעיניים , במקומות חשוכים כאשר אני פונה שמאלה מסנוור קצת .

נו טוב זה אני - כבר אמרו , לא חכם ולא מבין :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ולstio ...

אתה יודע מזה ישראלי? לסבול את כל ה*** שמאכילים אותך פה ולא לעשות כלום בנדון. לפחות אני נוסע ברכב שלי כמו שבא לי (כמו בחו"ל!). עם הנמכה שבא לי, קסנון, אגזוז שבא לי, גאנט בגודל שבא לי ועובר טסט כמו גדול כל שנה...

ותאמין לי מכאנית הרכב שלי מתוחזק יותר מרוב האנשים שאתה מכיר. אני מחליף דברים שאפילו המוסכניק שלי אומר שאין צורך להחליף.

מצטער, אבל דווקא פנסי איתות בכנף או מראת הרכב הם לדעתי בגדר אביזר בטיחות חשוב.

לא יודע אם ברכב שלי לא היו כאלו במקור הייתי הולך ושם כאלו, אבל בטח שלא הייתי מסיר אותם אם הם קיימים משיקולי עיצוב.

פנסי האיתות בצדדים חשובים למשל במקרה שאתה נוסע במקביל לרכב שחושב לצאת לעקיפה, פנסי איתות אלו הם בעצם האינדיקציה היחידה שיש לך שהוא מתכוון לצאת לעקיפה במידה ואתה לא רואה את האיתות האחרים שלו.

לא יודע למה באמריקה אין חובה כזו, אבל זה לא אומר שזה בטוח יותר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבר'ה כנראה שאת הוינקר שנמצא על הכנף אני משאיר, הוא לא ממש מפריע לי,פשוט יש לי הזדמנות לשים מראות M3 במקום שלי המשעממות.

פורסם
בוקי, אם אני מבין נכון את הבדלי התקינה האמריקאית/אירופית אז תכליתם העיקרית היא ליצור מחסומים והגנה לתוצרת המקומית ופחות מצורך ענייני כלשהו.

כשצריך לעשות לרכב הרבה שינויים, אז ישנו סיכוי לא רע שהיצרן יוותר על החדרת הרכב שלו לשוק המתחרה.

לקטגוריה הזו נופלים: פנסים ראשיים (סימטריים ולא סימטריים), פנסי איתות, פגושים ומה לא - העיקר שהיצרן ידרש למספר רב של שינויים.

כמובן שלכל הדרישות האלה יש הצדקות ענייניות שמסבירות מדוע התקן השני פרימיטיבי, אל תצפה שיספרו לך את האמת שהכל כסף.

אצלי יש רק 4 וינקרים בפנסים הקדמיים, 2 בכל פנס, שלר נדבר על עוד 2 וינקרים בכנפיים ו2 אחוריים (אדומים כמובן).

האמריקאים לא קמצנים על וינקרים, מאיפה הבאתם את החוק הזה? שם יש דרישה לוינקרים בכנף, קחו לדוגמא את הקטנוע של HONDA ה CN250 ששווק בארה"ב עם וינקרים ובארץ נמכר עם "הכנה".

פורסם
חבר'ה כנראה שאת הוינקר שנמצא על הכנף אני משאיר, הוא לא ממש מפריע לי,פשוט יש לי הזדמנות לשים מראות M3 במקום שלי המשעממות.

אז תוסיף בלי לבטל את האיתותים בכנפיים.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

מכווני איתות צד על המראות - תיקני.

אך, אליה וקוץ בה, שכחו לעדכן את התקנה :?

"...אחד מכל צד של הרכב שאורם יאיר לאחורי הרכב..."

את תקנה 344(איתות) במלאה, ניתן למצוא כאן.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...