Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן קפיץ אקומולטור שבור או חלש יכול לגרום לחבטות בהעברת הילוכים, כמו גם בוכנת אקומולטור או האטמים שלה פגומים, שסתומים במוח לא תקינים ואם מדובר בתיבה מפוקדת מחשב אז גם חיישים שונים במנוע או בתיבה עלולים לגרום לשיבוש בלחץ הקו ולתופעה דומה.

כדאי להתחיל בשלב ראשון בבדיקת סורק לאימות החיישנים ואותותיהם ולאחר מכן לגשת לבדיקת לחצים בתיבה ו/או בדיקות פיזיות של מצב האקומולטור/ים או השסתומים בבלוק ההידראולי.

עכשיו לא ברור לי האם יש או אין כבל קיקדאון ואם אין אך בדיוק שינוי במתיחת כבל המצערת שינית את עיתוי העברת ההילוכים?

פורסם
בקשר לכבל קיק דאון, בדקתי ואכן יש ש רק כבל גז,

אבל כשכיוונתי אותו (מתחתי), הרכב העביר הילוכים יותר מאוחר...

זו אותה התוצאה של כיוון כבל קיק?

ובנוסף אודה לדני אם יוכל לענות על עניין הקפיץ באקומולטור.

נסה להתעמק בקישור ולהבין קודם את מערך הפיקוד

לדעתי יש לך קפיץ לא תקין

תוסף לא עוזר במקרים כאלו,מטרתו של תוסף היא נקיון ושחזור צמיגות הORINGS או הטפלונים.

http://auto.howstuffworks.com/automatic-transmission7.htm

פורסם

שכחתי לציין ואני לא יודע אם זה חשוב, אבל, כשאני מתחיל נסיעה באופן איטי (טורים נמוכים) אני מקבל מכה יותר חזקה מאם אני נותן פתיחה חזקה...

בנוסף כשמתחתי את כבל הגז, הרכב פשוט מושך את ההילוכים בעוד כמה מאות סלדי"ם.

במידה ואעשה בדיקה ממוחשבת בסורק, ואחד החיישנים אכן לא מכוון, אני אמור לראות את העניין בתור תקלה?

ובנוסף יש לכם המלצה למוסך לגירים אוטומטיים באזור המרכז, ושלא יבדוק שניה את התקלה ויגיד לי "צריך שיפוץ גיר/החלפה"...

פורסם

היתה לי בעיה דומה בלנסר עם נסועה גבוהה יותר, שנפתרה ע"י החלפה לשמן גיר ופילטר מקוריים.

אמנם לא זול אבל מומלץ לפני טיפול מורכב יותר.

The US manufactured products are 100% USA made

(מתוך האתר של אמריקן איגל)

פורסם

שלום,

בעל הרכב הקודם אמר שהחליף שמן גיר לפני חודשיים, אני לא יודע אם רוקן את כל השמן או שהחליף רק מהקרטר.

לפי דעתי והכרות עם המוסך שלו, סביר להניח שהחליף רק חלק מהשמן ולא הכל בעזרת משאבה.

שאלתי היא, האם החלפת שמן מלאה בעזרת משאבה והחלפת פילטר אמורה לפתור את בעיית הדפיקה בין ההילוכים..? :roll:

פורסם

שמתי לב למשהו מוזר... כשאני פונה ימינה והרכב עובר הילוך מראשון לשני,

כמעט ואין דפיקה! משהו מזערי..! :-)

לא ממש יצא לי לבדוק את זה בפניה שמאלה.

אבל מה זה אומר??? :shock:

פורסם

אז זהו, רציתי גם לדעת כמה תושבות יש ברכב סה"כ, כולל המנוע והגיר?

כי החלפתי תושבת מנוע אחת לפני שבועיים (נמצאת בפרונט, בערך מתחת לרדיאטור).

ובקשר לתושבות גיר, כשאני מעביר הילוכים בידית, אז אין דפיקות. מה שאומר לפי הבנתי שהתושבות בסדר.

ועוד דבר שאולי מצביע על תושבות מנוע, כשהרכב במהירות גבוה ואני עוזב גז לשתי שניות ואז לוחץ גז שוב,

יש דפיקה מאזור המנוע...

• תוכן חדש...