Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה באמת? ואני לא שמתי לב בכלל שבזמנו גם פרסמת אותה כאן... ואני גם כ"כ בלונדינית שאני לא מבינה שאפשר גם אחרת...

:D

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה באמת? ואני לא שמתי לב בכלל שבזמנו גם פרסמת אותה כאן... ואני גם כ"כ בלונדינית שאני לא מבינה שאפשר גם אחרת...

:D

אוי לציניות... :?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אני גם נגד הדוגמניות.

באחד מהמועדונים שאני רושם בהם בחו"ל כל שנה הם עושים לוח שנה. הם פשוט מבקשים מכל חברי המועדון לשלוח תמונות עד תאריך מסויים. לאחר מכן מתכנסת ועדה שבוחרת את 12 התמונות הנבחרות (פה אפשר טיפה לשנות ולעשות הצבעה בפורום במקום). לא צריך לשלם לדוגמנית, לא צריך לשלם למאפרת, לא צריך לשלם לצלם. רק צריך לשלם על עריכה וההדפסה. .

אני רוצה לראות לוח שנה שעשוי מתמונות של חברי פורום, במיוחד אלה שמצלמים עם סלולרי. אחלה רעיון, העיקר לא לשלם לאף אחד.

פורסם

יש אנשים שמצלמים טוב ועושים לפעמים טובות ולא גובים.

אני מכיר כמה וכמה כאלו כאן בפורום.

בעל מקצוע טוב יודע מתי לגבות ומתי לעשות את העבודה בחינם למען מטרה משותפת.

מה שהציעו כאן הוא לוח שנה כדי שיהיה לכולנו, לא מטרות רווח של מישהו.

פורסם
אני רוצה לראות לוח שנה שעשוי מתמונות של חברי פורום, במיוחד אלה שמצלמים עם סלולרי. אחלה רעיון, העיקר לא לשלם לאף אחד.

לא צריך טובות של אף אחד. אני חושב שהלוח צריך להיות פרי יצירה של גולשי הפורום. תבין שזה אמור להיות כבוד לתמונה שלך להיות מוצגת בלוח שנה הזה. ככה לפחות הייתה האווירה והרוח בקארספורום של פעם.

ואם אין אנשים שיסכימו להעלות תמונות שלא בתשלום, אני מוכן לעשות יום צילומים ולצלם את כל התמונות בלי לקחת אגורה,כי זה ממש לא מה שמעניין פה (והשתכרתי לא מעט זמן מצילום).

צריך להעמיד דד-ליין, שגולשים יעלו תמונות עד לזמן מסויים. לאחר מכן המנהלים בצירוף מביני צילום מהפורום יבחרו נניח 25 תמונות ראויות, וגולשי הפורום יקבעו אלו 12 תמונות יככבו על לוח השנה.

אבל שוב, החלק היותר בעייתי הוא למצוא ספונסר שיממן את ההדפסה (לא מי יודע מה בעיה), והחלק הכי מורכב הוא דרך ההפצה.

אני מוכן לתרום בכל דרך שהיא (ויש זמן בחופשת סמסטר...).

תומר

172

פורסם

ברור שיש כאלה שיצלמו בחינם. כל עוד זה בשביל הכיף גם אני מחזיק לפעמים מצלמה ביד. אבל אם יהיה מישהו שיעשה על זה אגורה אחת, בחינם יצלם רק פרייר. :wink:

דרך אגב, מכוניות עם דוגמניות זה הרבה יותר מעניין! לראות עוד איביזה, עוד STI או כל דבר אחר שרואים כל יום על הכביש זה לא מעניין! זה יהיה מעניין רק לבעל הרכב. :lol:

פורסם
לא צריך טובות של אף אחד. אני חושב שהלוח צריך להיות פרי יצירה של גולשי הפורום.

תומר

תגידו מה לעזאזל יש לכם? בסך הכל שאלתי מי בעד, תפסיקו להטיף מה טוב ומה לא. כמובן שהרעיון המרכזי הוא המכוניות של חברי הפורום אך כדי להפיק לוח איכותי חייב צילום איכותי ועם כל הכבוד לצלמים בפורום (שרובם נותנים תמונות טובות), לא ניתן להסתמך על בסיס זה.

ולכל האנשים עם קשיי ההבנה אני מתנדב לצלם. לא עושה טובות ולא בטיח,רוצים דוגמניות? תשלמו או שתמצאו בחורה מתנדבת, לא רוצים? עוד יותר טוב חסכתם כסף בהפקת הלוח.

אני חלק מהפורום וזו הדרך שלי לתרום, מי שרוצה לעזור בארגון ובהפקה - שיעזור (אפילו עזרה בצילום תתקבל בברכה) ומי שמחליט להיות נודניק שיחסוך תגובות מיותרות.

שבוע טוב.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
בשביל פרחיות (שזה שילוב קטלני של פרגיות וחתולות) לא צריך לוח שנה, יש את הבלונדה הזו:

אני מצטער לומר שהיה לי הכבוד המפוקפק להיתקל בבנות האלו במפגשים ביד אליהו.

אני מצטער לומר שהיה לי הכבוד המפוקפק לצלם את התמונה המזעזעת... מי שרוצה לוח שנה על טהרת בנצי, חן ודימה- שיפנה אליי :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אם כבר תמונה של בנצי,אני לא יודע אם הוא זוכר,אבל עשיתי לו תמונה מצחיקה בטירוף כשהוא מעוך בבגאז' של הסוויפט TV.

לנצ'יהוליסט- אני, בניגוד אליך, חושב שלוח השנה צריך להיות מורכב מתמונות של גולשי הפורום, ולא רק מתמונות שלך או של כל צלם אחר. זה מה שייחד את הלוח הזה. ראיתי פה לא מעט תמונות טובות מאוד של גולשים!

התגובה שלי הייתה רק מכוונה טובה, לא מנודניקיות יתר.

172

• תוכן חדש...