Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת מכונית ישנה, לגיטימי שהפנים שלה לא יהיה משהו..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה הבעיה עם כמה כאלה?

בואנ'ה, בת כמה היא? (הדוגמנית לא המכונית) :shock:

נראית יחסית מבוגרת. MILFית כזו...:lol:

טוב, יאללה, אתה יודע מה?

נזרום.

שגם הבנות בפורום לא ירגישו מקופחות ויראו שאנחנו תומכים גם בזכותן של נשים מבוגרות (מעל גיל 25) להרגיש נשיות (רק אם הן נראות ככה). :-D

פורסם

אם כבר בחורות בלוח שנה- אני אומר ניקח את זה עד הסוף, ובנות הפורום ישמשו כדוגמניות. לא משנה איך הן נראות, העיקר שיהיה אותנטי :-D

זה כבר עמוד חמישי של השרשור, ועדיין לא רואים מעשה בין כל הדיבורים... רק שהרעיון הזה לא ירד לטמיון...:|

172

פורסם

זה כבר עמוד חמישי של השרשור, ועדיין לא רואים מעשה בין כל הדיבורים... רק שהרעיון הזה לא ירד לטמיון...:|

היי הייי! אני העלתי את הרעיון (בעזרתו של שמר כמובן) ונידבתי את עצמי לצילומים, מי שצריך להיות רציני זו ההנהלה 8)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אתה מצפה להחלטה של הנהלה שכבר 5 שנים, ו-(לפחות) 3 שרשורים של עשרות עמודים, דנה בשאלה - "מה יהיה הלוגו החדש של הפורום" ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
היי הייי! אני העלתי את הרעיון ( בעזרתו של שמר כמובן ) ונידבתי את עצמי לצילומים' date=' מי שצריך להיות רציני זו ההנהלה 8)[/quote']

של מי הרעיון הזה - של ההנהלה - יחרב ביתם .

מי בהנהלה - אתה - שתיפול עליי ברזי'ט בורדו ( אז אני מבין שכן רוצים בחורות ובעלי חיים בלוח )

אפשר גם רכבים . ( אני יכול לארגן מדיון קודם עז , או תיש , אני תמיד מתבלבל :grin:)

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...