Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אתלה אותו עם על כל מכונית תישכב איזה פוסטמה סתומה שבקושי גמרה יסודי והישיגה הגדול בחיים הוא שיש לה צורה סבירה והיא מוכנה להצטלם בלבוש מינימלי.

אני מתפלא עליך לא ממך ציפיתי ליציאה כזאת, אתה שידוע כאחד שמקפיד על כללי כתיבה נאותים בפורום כותב תגובה כל-כך נמוכה ומכלילה.

תתפלא לגלות שה"פוסטמה"עם הסרבל לומדת מנהל עסקים שנה שנייה והיא מנהלת סניף של חברת ביגוד ידועה,

וה"פוסטמה" בשחור בעלת תואר ראשון בכלכלה,מנהלת צוות תפ"י בHP ובנוסף היא האקסית שלי (אני לא אחד שיצא עם "פוסטמה").

ונכון, לא חייב דוגמנית ("פוסטמה") חשופה ליד כל רכב היא יכולה גם להיות לבושה (תמונה עם הקורבט) וזה יתן את אותו האפקט.

לגבי תאריך היציאה של הלוח, זה לא כל-כך משנה מכיוון שנותנים בדרך-כלל שנה קדימה מיום ההדפסה (גם ככה לוקח זמן להפיק אותו).

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם נגד הדוגמניות.

באחד מהמועדונים שאני רושם בהם בחו"ל כל שנה הם עושים לוח שנה. הם פשוט מבקשים מכל חברי המועדון לשלוח תמונות עד תאריך מסויים. לאחר מכן מתכנסת ועדה שבוחרת את 12 התמונות הנבחרות (פה אפשר טיפה לשנות ולעשות הצבעה בפורום במקום). לא צריך לשלם לדוגמנית, לא צריך לשלם למאפרת, לא צריך לשלם לצלם. רק צריך לשלם על עריכה וההדפסה. לפי דעתי מחיר של כ-20 ש"ח על כל לוח שנה יהיה מחיר הוגן, אני בטוח שאפילו יהיה אפשר לעשות רווח יפה מזה.

ד"א, אחות של חברה שלי היא מעצבת גרפית (כרגע חיה בארה"ב), אני יכול לנסות לדבר איתה שתעשה לנו מחיר טוב על העריכה במידה וההנהלה תקח את זה ברצינות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

And why the hell would the women in this forum be looking at chicks on cars?

Lets just stick to the cars instead of trying to sell by sex.

You guys really lost your mind lately

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

למה לא ללכת על קונספט של Readers' wives?

אז לא תהיה תמונה של מיאטה, לא נורא...

+1

:-D

אפשר גם להקדיש חודש אחד לבחורות בפורום (או לבעלי המיאטות) ולצלם את פרנקוס בפוזות מגרות.

פורסם

אני בעד לוח שנה, אבל של מכוניות נטו.

ואם כבר גבר על לוח שנה, אז רק B-TON... :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בדיוק!

למה לא ללכת על קונספט של Readers' wives?

אז לא תהיה תמונה של מיאטה, לא נורא...

חזק ביותר! צחקתי בקול רם איזה 5 דקות רצוף :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
And why the hell would the women in this forum be looking at chicks on cars?

Lets just stick to the cars instead of trying to sell by sex.

You guys really lost your mind lately

אפשר לחשוב שחצי מהפורום בחורות :roll:

אפשר אבל להתפשר ולשים באחד החודשים דוגמן להנאת נשות הפורום :-P

ומה קרה לך? סקס מוכר, תשאלי את יאשה! :lol:

בכל מקרה באמת רעיון נחמד. לפי דעתי זה לא ממש משנה אם הלוח יהיה עם תמונות של מכוניות נטו, או שילוב של מכוניות ובחורות (כמו שמישהו הציע, זה לא חייב להיות בעירום, אלא יכול להיות כמו בתמונות בתחילת השרשור). מה שכן צריך רק אחידות, או שכל הלוח יהיה משולב או שכולו יהיה נטו מכוניות.

פורסם

דמוקרטיה זה שירות ההמון תוך שמירה על זכויות המיעוט.

אז מה שלא חצי פורום נשים - זה אומר שאוטומטית זה בסדר? יש כאן אפילו גברים שמסכימים איתי ואין סיבה להתעלם מהדיעה המשותפת שלנו

חוץ מזה, אני גם ממש לא רוצה לראות תמונות של גברים בלוח השנה הזה - נטו מכוניות :)

תכלס - התמונות בתחילת השרשור - רק זו עם הקורבט עוד איכשהו מתאימה לטעם שלי אבל שם הבעיה היא בכך שהתמונה ממוקדת בבחורה ולא ברכב והשאר - אני לא אוהבת את המראה ה"ערסי" של גוונים בצבעי הקשת בשיער, ציפרניים מלאכותיות ואיפור שנועד לכסות פגמים ולא להראות את היופי של הבחורה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
תתפלא לגלות שה"פוסטמה"עם הסרבל לומדת מנהל עסקים שנה שנייה והיא מנהלת סניף של חברת ביגוד ידועה,

וה"פוסטמה" בשחור בעלת תואר ראשון בכלכלה,מנהלת צוות תפ"י בHP ובנוסף היא האקסית שלי (אני לא אחד שיצא עם "פוסטמה").

אם הן לומדות במכללה הן פוסטמות. :-P

סתם, סתם, בדיחה; לא לקחת ברצינות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

והמבין יבין...

ron-jeremy-2004-wb-winter-press-tour-party-KnYZif.jpg

בכל אופן, אני מתנגד ללוח שנה עם בחורות.

אם יהיה כזה, אני לא אשים אותו בחדר שלי למשל, כי החברה שלי (החברה ההיפוטתית) לא תאהב את זה ותתעצבן.

אני מעדיף לשים לוח שנה עם רכבים נחמדים וקווים נקיים ופשוטים. זה יותר אסתטי ויותר מתאים להרבה אנשים.

פורסם

אמת שמר, אתה אכן הוגה הרעיון.

ובאמת שלא חייב בחורות בלוח, זו היתה בסך הכל הצעה...

ו BLUE JAY התמונה בתחילת השירשור לקוחה מתוך קטלוג של בית אופנה שם הרכב הוא רק תפאורה, אפשר לצלם גם אחרת את יודעת...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...