Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, יש ברשותי רכב עפ 4 רמקולים של פיוניר, שניים קדימה שניים אחורה (הכי פשוט שאפשר) ורדיו דיסק תואם של פיוניר. קניתי ככה את הרכב. העניין הוא שכשאני עולה מעל ווליום מסויים, בערך 60 אחוז ומעלה, תלוי במוזיקה ובכמות הבאסים, הרדיו פתאופ קוורס, כבה ונדלק אחרי כמה שניות מחדש. כדי שישמעו בלי נפילות אני צריך לשמוע על ווליום נמוך בלבד. ממה שאני מבין כנראה יש קצר באחד הרמקולים (תתקנו אותי אם אני טועה). היו מחוברים שני טוויטרים זולים שחשבתי שעשו את הבעיה אז העפתי אותם, הבעיה נמשכם. איך אני יכול לבודד את הרמקול שמקצר ולטפל בבעיה? אולי זה משהו אחר? תודה מראש.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

נשמע כמו בעיית מתח אבל תבדוק קודם תנתק רמקול רמקול ותראה איך מתפתח העניין

***Alpine 9882ri -- JBL GTO6507 6.5" -- JBL GTO1004 -- ROCKFORD P312D4 ***

פורסם

הבעיה היא ברמקולים, הרדיו דיסק מתכבה כי זאת ההגנה שהרמקולים לא ישרפו.

פעם היה לי רדיודיסק של KENWOOD עם אותה הבעיה בדיוק, כשהחלפתי רקמקולים לחזקים יותר הבעיה נפתרה.

פורסם

2 אופציות לבעיה זו:

1) המערכת לא מסוגלת לספק את הכוח הדרוש לרמקולים לשמיעה בעוצמה שאתה רוצה.

2)כמו שאמרו קודם לכן, ה HU (רדיו דיסק) שלך חזק וכדי לא לשרוף את הרמקולים הוא פשוט מתנתק.

פתרונות:

1) הפעל את המערכת בעוצמה שבה הוא אמור להתנתק אך הפעם רק עם קדמיים או אחוריים (לפי מה שתבחר).

2) במידה ועדיין המערכת מנתקת את זוג הרמקולים המחוברים סימן שבאמת רוב הסיכויים צריך לרכוש רמקוליםם יותר עמידים. (תתחיל בקניית זוג אחד כדי לבדוק את הבעיה וכדי לא להוציא סתם כסף)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אז ככה-כשאני מפעיל רק על אחוריים הרדיו דיסק כבה בווליום הרבה יותר גבוה, הרבה מעל מה שצריך אם אתה לא ערס (ואני לא) . אם אני מפעיל על קדמיים בלבד הוא כבה בווליום נמוך מאוד, במספרים אצלי זה סביב ה- 18-19. ככה שיש בעיה רק עם הקדמיים, שהם דווקא חדשים ונראית טוב, מצורפת תמונה עם נתונים, תגידו לי אם הם מתאימים או לא, ואם כן אז מה יכולה להיות הבעיה בכ זאת. אם הם לא מתאימים אני ישמח אם תמליצו לי על זוג מוצלח שיחליף אותם, באותו גודל כמובן.

הדגם של הרדיו דיסק זה- pioneer mosfet 50w x4.

נ.ב, לגביי הערסים, צחקתי, שמעו באיזה ווליום שאתר רוצים. :-P

ועוד דבר, מדובר בסוזוקי ויטרה שנוסעת הרבה בשטח...הרבה קפיצות ואבק.....

רמקול קדמי ג'יפ.jpg

פורסם

הייתי מציע לשלוף את המכשיר, לבדוק (ולחזק על הדרך) את החיווט היוצא ממנו, כולל מינוס ופיוזים, גם שעל המכשיר וגם את פיוז הרדיו ברכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ביצעתי מה שהצעת, ניקיתי, בדקתי חוזק חיווטים, בדקתי את שני הפיוזים, הכל תקין ומסודר. אם אני רוצה להחליף את הסט רמקולים הקדמי ככה שיתאימו לעוצמה המלאה של הרדיו דיסק (ללא מגבר חיצוני), איזה רמקולים אתם מציעים? (הם 10 ס"מ).

פורסם

לא חשבתי על תקציב בינתיים. אבל אם זה יעלה מעל 300 ש"ח אני מאמין שאני כבר יחליף מערכת קומפלט וילך לעשות התקנה במקום מסודר, שיתקינו הכל לבד מחדש. (יעלה אני מאמין סביב 1000-1200 ש"ח למערכת פשוטה. ככה צריך לעלות פחות או יותר נכון?

פורסם

כן, רק לצערי זה 5 ורבע אינץ', מה שחשבתי שכן יתאים לחללים שיש לי בג'יפ והתברר כלא נכון (זה יתאים רק לאחוריים אצלי ולא לקדמיים), ככה שבכל זאת אני יאלץ לחפש תחליף 4 אינץ'.

עכשיו, וזאת שאלה אחרונה (מבטיח), אני צריך מכם המלצה על מישהו באזור הצפון (קרית שמונה, קצרין) שמתקין מערכות במחירים סבירים ולא בצורה חאפרית לגמריי....יש למישהו המלצה.?

• תוכן חדש...