Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחדשתי במכשיר חדש של אלפיין(יותר נכון במשומש)

קראתי את החוברת הוראות באנגלית.

אבל לא מצאתי דבר חשוב אחד!

איך מכוונים את הסאב?כאשר אני לוחץ על הכפתור ווליום לבפנים יש לי כיוונים של ימין שמאל,אחורה קדימה.

ואז off or on אבל איפה הכיוונים של הבאס?

אשמח באם תוכלו לרשום לי עוד טיפים לגבי הכיוונים היותר עדינים של המערכת

תודה מראש

יוסי

פורסם

אז ככה.לחיצה ארוכה על MENU תגרור אותה לSUB MENU ושם תמצא את כל הקרוסאובר הפנימי של המכשיר ותוכל לכוון דברים שונים כמו תדרים,אלמנטים שונים ועוד (אלה הכיוונים העדינים של כל האלמנטים ולא רק של הסאב ואתה לוחץ על BAND כדי להחליף בניהם,אם אתה לא יודע אז לך למתקין מקצועי שיגע לך בזה כי כל אלמנט מצריך כיוון שונה)

מקווה שעזרתי.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

איך שאתה אומר ניראה כאילו הסאב בכלל לא עובד..

לחץ לחיצה קצרה על MENU -SETUP-AUDIO- SUBWOOFER ותחלץ על ON וזהו הפעלת את הסאב ואז לחיצה על ארוכה על MENU ליציאה.

ברגע שתלחץ על כפתור הווליום אמורה להופיעה עוצמתו של הסאב לפני הBALANCE.

פורסם

EDDY אתה צודק לחלוטין הסאב היה כבוי!

מה שמוזר הוא...שהסאב בפועל עבד!

איך יכול להיות כזה דבר?התקנה לקויה?לחזור למתקין?

פורסם

אם RCA הסאב היה מחובר למגבר ישירות הסאב לא היה אמור לעבוד אבל אם הוא מחובר דרך מפצלים אז יכול להיות שיש טעות בRCA או בכיווני המגבר.

פורסם

RTFM. בשביל מה הוא קיים?

אם אופציית הסאב הייתה על OFF והסאב עבד - חזור למתקין שיחווט את ה RCA כמו שצריך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש משהו שאני יכול לנסות לעשות?כלומר האם הפיתרון פשוט או שלא?

כי המתקין הוא בעיר אחרת...

אולי אני יכול לנסות משהו לפני שאני הולך אליו?

יש המלצות?

פורסם

לשלוף את המכשיר ולדאוג שחיוט ה RCA ביציאה לסאב, יהיה מחובר לכניסה המתאימה במגבר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

סודר,תודה רבה לכולם.

מה ההבדל כאשר אני לוחץ על הכפתור ווליום פנימה

מופיע לי סאב פעם בצד ימין ואפשר לשנות שהוא יהיה בצד שמאל של המסך(שליטה על שני סאבים?)

• תוכן חדש...