Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר מאוד.

אתמול אמא שלי חזרה עם הרכב, וראתה משהו מטפטף מאיזור הגלגל האחורי. החננו את הרכב בחניה וכעבור שעה הזזתי אותו - וראיתי שהנזילה היא די רצינית ורק מתחת לגלגל האחורי ימני, בצד הפנימי שלו.

בדקתי נוזל ברקס- ולא היה חסר (בדיוק בין המינימום למקסימום - כלומר תקין).

הבעייה היא שאני לא זוכר אם לפני הוא היה במקסימום או כמו עכשיו.

היום עשיתי עם הרכב סיבוב זהיר (תוך כדי שאני שם לב למנורת ההתראה של הבלמים) - הכל בסדר גמור. אין שום נזילה, המפלס של הנוזל ברקס כרגיל.

השאלה שלי:

מה יכול לנזול מהאיזור ההוא חוץ מנוזל ברקס?

ניסיתי להעלות השערה שאולי הרכב עלה על שלולית, אבל אם ככה - למה מטפטף רק במקום הספציפי הזה?

תודה על העזרה, זה ממש מוזר. אם הייתה נזילה איך היא נעלמה פתאום?

• ספונסר פורום
פורסם

אתה חייב לבדוק את הרכב במוסך,לדעתי משאבת בלם נוזלת.

אך אתה יכול לבצע בדיקה בעצמך כדי לאשש את האבחנה(ולא במקום ביקור במוסך) בקש ממישהו שישב ברכב וילחץ ברקס חזק כאשר המנוע מונע,ואתה תסתכל אם מתחילה נזילה לאחר מספר רגעים,ואם יש הרגשה שהדוושה יורדת לאט לאט,במידה וכן,הייתי מציע לגרור את הרכב למוסך.

בברכה,אורן

פורסם
כן, מתחת לאגזוז. אבל אני לא טיפש, זה לא מים מהאגזוז. :)

הטפטוף הוא לפני היציאה של האגזוז, ממש מתחת לגלגל.

לפעמים יש חור לניקוז מים מהדוד האחורי ומשם מטפטפים מים עכורים וזה נראה כמו נוזל בלמים ישן....

בטח כבר בקרת מוסך אז ספר לנו מה היו הממצאים?

פורסם

אם יש פינצ'ר זכר בבית, או כל כלב גמד אחר, תבדוק שהוא לא מסמן טריטוריה.

במקרה אחר - בדוק אם הנוזל שמנוני מעט או לא. לדעתי חברינו צודקים, ואכן יש נזילת נוזל בלמים. גש למוסך לפני שהבעייה תחמיר.

פורסם

נוזל בלמים הוא לא שמנוני ואני ספק אם אדם מהישוב ידע להבדיל.

טריק פשוט הוא לשפוך מים על השלולית נוזל החשודה, אם יש הקצפה לבנה, זה נוזל בלמים ואם לא זה מים.

• תוכן חדש...