Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen C2?

BoJl4apa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ב40% כח, 60% שליטה (אם אפשר לעשות "הפרדה" שכזו : )

אבל כמו שציינתי, וכמו שגם קראתי בת'רדים רבים בפורום, ממה כבר יש לבחור בשנתון 2007, 80-90K?

C2 או איביזות... : (

אפשר לרדת ל2005, ולחשוב על WRX

או להשתעבד (וכנראה להתאהב) ל MX5...

אבל בגדול, אם להיות ריאליים, פשוט צריך לנהוג על C2 וקופרה, ולהחליט : )

e^(i*Pi) + 1 = 0

פורסם

מנסיון אישי- חיבור לWRX הוא השתעבדות לשמה, עלויות אחזקה גבוהות בהרבה לעומת הרכבים האחרים שהוזכרו כאן. מה עוד שבתקציב הנ"ל יותר רלוונטית WRX 2004.

פתרון נחמד- FR 2005 בסביבות ה70K ש"ח ושיפור הרכב בתחום האחיזה- בולמים+קפיצים + אנטי רול וכו' ב8K נוספים לקיט טוב, כמובן שלא לשכוח צמיגים איכותיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ולעצם העניין, ההגה בC2 (וכל שכן אם אנחנו זוכרים מאיזה בית היא באה) הוא כלכך רך וחסר תחושה לטעמי , עד שאני ממש לא מבין איך אפשר להגיד עליו מדוייק, כי בסופו של יום אם לי בתור נהג אין שום פידבק על מה שההגה יודע, כל הדיוק שבעולם לא רלוונטי... כי אני פשוט לא רואה אותו. ובמובן הזה היא מזכירה לי מאליבו, או לה-מנש, אפילו אם היא רכה פחות ויש לה פחות שטח מת או פחות סיבובים לנעילה.

אפשר גם אפשר להגיד שהוא מדויק, ולו מכיוון שמדובר בתכונה שונה לחלוטין ממשקל או תקשורת. לא קראת את המאמר שלי? :wink: ואתה בהחלט כן רואה אותו - קל לך מאוד להפנות את הגלגלים למיקום המדויק שתרצה אותם - בגלל שההגה מדויק. לקבל מהם מידע בנוגע לאן האוטו באמת נוסע - זה לא תקבל... (בשביל זה תאלץ להשתמש בעיניים ובתחת).

sronis, מה כוונתך שהאיביזות פחות מהנות לנהיגה ספורטיסית? פחות מה-C2?

על ה-FR, שמעתי על נושא התת-היגוי - ואני דווקא מעדיף פניות על קו ישר - ומה לגבי הקופרה? רכב דראגסטר?..

אם כך, אז I'm out of options :roll:

התנהגות הכביש של האיביזות פחות טובה משל ה-C2 - פחות מדויקות, יותר תת-היגוי, פחות מגיבות לדרישות הנהג.

יש MX5, אבל הביטוח... הזוי.

אם אתה נהג חדש או ללא עבר ביטוחי - הביטוח של ה-MX5 יהיה באמת מופרך. אם לא - אפשר למצוא ב-6000-7000 שקלים. הרבה, אבל שווה את זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני,

6-7K, הכוונה לחובה+מקיף? (יש לי וותק 8 שנים, היסטוריית ביטוח של 4 שנים, 0 תאונות, 0 תביעות)

שכן אם כך הדבר, הספק חזר לליבי, והריר לפי : )

אם לבחור בין MX5 לאיביזות למיניהן...

מייד פתחתי יד2, ומצאתי כמה רכבים מודל 2005 בכ-100K, ועוד פעם אני לא אשן בלילה : )

אז אני אשאל לגבי ה-MX5:

-יש מצב למצוא אקזמפלר לא קרוע? אומנם זה ממש לא ארס-מוביל, אבל היא בהחלט דורשת ש*ינהגו* בה : )

-טיפולים ועלות כללית לרודסטר בת 4, ללא אחריות יצרן - סיבה לדאגה, או סביר? (אני מתמטיקאי, מספרים יבורכו : )

בכלל, MX5 - זה משהו אחר - איזה סי-שתיים-ים? אילו איביזות?.. פאביה? חדשה? מה זה?! :shock:

וגם ככה אני לא מסיע יותר מאדם אחד ב-205, כי אז גם עם הגז בריצפה, היא נוסעת אחורה :lol:

אם לא עכשיו, אז מתי?

חחחח, נקודה חלשה נלחצה פה בלילה...

תודה רבה לכל העונים, בפרט לרוני על התקווה, ואשמח לשמוע פרטים "מעשיים" על הMX5

e^(i*Pi) + 1 = 0

• תוכן חדש...