Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היסטוריה קטנה התרחשה בשבת האחרונה - הרכב המהיר ביותר במירוץ הראלי רייד הראשון לעונת 2009 בליגת באחה ישראל של נועם היימן אינו אופנוע. והוא גם לא הפאג'רו הצהובה של רז היימן והלל סגל. ואפילו לא המיצובישי האנטר של שי שמעוני.

ארז אברמוב והנווט גדעון בן שמואל הביאו את הנצחון הכולל הראשון לרכב 2X4 בנוי מאפס, בסגנון האמריקאי, על ידי ברוך טולידאנו הידוע כ"צפרדע". היום שרבים צפו אותו, ציפו לו או חששו ממנו, הגיע. כבוד! המתחרה שלו, הTT של צוות סרטינה צפוי להצטרף לליגה בהמשך העונה, ועוד כלים בדרך...

http://www.jeepolog.com/633.html

מי שמתעניין ברכב יוצא הדופן, תהליך הבנייה כולו מתועד על ידי ברוך בפורום הפרויקטים בג'יפולוג, כמו גם תהליכי בניית המתחרים העתידיים.

picture.php?albumid=100&pictureid=1760

Jeepolog.com

פורסם

ארז אברמוב תמיד ידע לנהוג - ראינו את זה גם באירוע הספרינט של IRDA.

הפעם נראה שגם יש לו כלי רציני (לא שהקודם שלו לא היה רציני...)

כל הכבוד ארז.

אלון חלווה

נ.ב.

נמרוד,

אולי תעלה פה כמה תמונות ודירוג סופי של המשתתפים?

תודה,

אלון

פורסם

בשבילך אלון

"הכל טוב"

"קצת עייף כי אני לומד הרבה".

זה התרגום

"ני האו מה?" זה בעברית: "אתה טוב?" או בתרגום חפשי הכל טוב אצלך?

מה עם התשובה לגבי השמשות?

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מי ביקש תמונות?

http://www.jeepolog.com/forums/album.php?albumid=100

אני חייב לומר סחתיין למיקי ויובל, ששוב ניצחו בקטגוריית הסטנדרטיים עם ה"סובארו סטיישן" שאני, אישית, מתפלא שעוד נוסעת בחתיכה אחת אחרי כל מה שעברה בשנתיים האחרונות:

subaru.JPG

וכמובן להוריד את הכובע בפני אלי אוחיון שגרר את צ'ופלה (יובל שרון) כל הדרן מקצת אחרי נקודת התדלוק ועד הסיום, כדי שיובל יוכל לקבל ניקוד ליגה, למרות שבית המצמד בטרקטורון שלו התפרק.

eli4.JPG

אסף.

פורסם

אכלה תמונות נראה ארוע מדהים כול הכבוד למארגנים ולנהגים!

אני קצת חדש בעסק ורציתי לדעת איפה אפשר להתעדכן על כל הארועים שקשורים לראלי אבל

לא אחרי שהם מתקיימים אלה קצת לפני שיהיה אפשר גם לבוא לראות וללמוד.

פורסם

לוח האירועים של ליגת באחה ישראל:

27-28.03.2009

באחה מנוחה

02.05.2009

באחה צאלים

18.06.2009

באחה ישראל – חוצה ישראל

22.08.2009

באחה לכיש

26.09.2009

באחה שיקמה

31.10.2009

באחה אשלים

05.12.2009

באחה ירוחם

עידכונים "חמים" לפני האירוע אתה יכול למצוא בפורום ג'יפולוג.

אסף.

• תוכן חדש...