Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

לפני שבועים קנית פג'ו 306 קבריולט.. הכל עובד יופי

ועכשיו אני יורד להניע את האוטו העזעקה לא מגיבה..

פתחתי את האוטו עם המפתח ושוב העזעקה לא מפסיקה לצפצף..שמתי בטריות חדשות בשלט וזה לא זה..

עם למישהו יש פיתרון או רעיון אני ישמח לשמוע

תודה וערב טוב...!

פורסם

אהלן.

המנהלת שלי רכשה 306 חדשה מהחברה (לפני כ3-4 שנים),טיפולים בזמן רכב שמור להפליא אבל.. ופה מגיע אבל גדול

בעיות החשמל התחילו וללא התרעה מוקדמת,כל חשמלאי בפז'ו הספיק לנגוע במערכת החשמל של הרכב

לדבריה של המנהלת שלי (שהיא אגב מאוד אמינה אני מדבר על מנהלת QA בחברת תוכנה) בימים שהרכב היה במוסך היא נתקלה לא פעם בבעלי 306 עם תקלות אין סופיות במערכת החשמל. פעם הזעקה פעם חלונות פעם נורות בקרה בדש

וכו..

עצה שלי היא להכנס למוסך המורשה ששם בטח מכירים את הרכב והבעיות הצרפתיות הנלוות ועם קצת מזל אתה תצא מרוצה

בסה"כ רכב מעולה בנוי טוב ויושב טוב,אני לפחות נהנתי לנהוג בו

קח לך יום ביקור במוסך בתקווה שהם יעלו על בעיית החשמל והרווחת רכב מצויין במחיר שרק הצרפתיות יודעות לפנק

פורסם
תחליף מנהלת. הפז'ו 306 האחרונה נמכרה כאן בשנת 2001. זה היה לפני 8 שנים.

סליחה לא הדגשתי נכון את מה שאמרתי לפני 3-4 שנים אני התחלתי לעבוד איתה הכוונה היא לא לרכישה של הרכב לפני 3-4 שנים סליחה על הטעות וברור לי שלפני 4 שנים 306 לא נמכרה

פורסם

ברשותי פיג'ו 306 1.6 99, גם לי היו בעיות חשמל עם האזקה והחלונות שקניתי את הרכב (לפני שנה), אצלי היתה את המערכת המקורית - קוברה, הבעיות נפתרו כאשר הוצאתי אותה ומאז לא היו יותר בעיות לפי דעתי גש למתין מורשה של המערכת והוא יפתור את הבעיות יותר מהר מהמוסך.

אייל

פורסם
אצלי היתה את המערכת המקורית - קוברה,

פיג'ו סיטרואן באמצע שנות ה90 הגיעו לארץ ללא כל אזעקה מקורית, מקסימום אימוביליזר מקורי עם קודנית מקורית. היבואן נתן או כאופציה בתשלום או במסגרת מבצע כתוספת חינם מערכת קוברה שהותקנה בחצר היבואן בבני ברק.

למרות שבאופן כללי ניתן לומר שהמערכות וההתקנות היו ברמה טובה והפגינו אמינות לאורך שנים, ושהשירות של קוברה היה מצויין (מנסיוני לא מעט לקוחות קיבלו שלטים חינם גם הרבה שנים אחרי תום האחריות), הרי שככל מערכת לא מקורית שהותקנה ברכב היו גם מקרים של תקלות עקב התקנה לקויה או כשל במערכת האזעקה.

אבל שוב הכל יחסי, לעומת המזגנים הישראלים שהיו מתקינים באותן שנים ב205 ג'וניור, או סקסו 1.1 - הקוברה הייתה לא פחות ממודל של התקנה מקצועית ואמינות...:wink:

HFturbo

• תוכן חדש...