Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מתנה לאבא.

דרישות - מכשיר קל לתפעול, ידידותי רצוי בעברית מלאה.

לא צריך להיות מחשב כף יד אלא מכשיר ניווט יעודי.

לאחר סקר שווקים וקריאה באינטרנט הגעתי למצב שאני יותר מבולבל ממה שהייתי.

אשמח לעזרתכם.

תקציב הגיוני עד 1,500 ש"ח +-.

תודה מראש,

אייל

BMW M135I

פורסם

יש את כל ה-MIO למיניו, אבל עם תוכנת MIO MAP.

אני קניתי לאמא שלי (היא בערך באותו גיל ועם ידע מזערי במחשבים) את ה- FUJICOM הזה, עם IGO8, למרות שלדעתי תוכנת DESTINATOR פשוטה יותר לתפעול.

מציע שתיקח אותו לחנות ותן לו לשחק עם המכשיר לפני קנייה.

פורסם

בגיל 60 הראייה כבר לא כמו פעם, ועדיף מכשיר עם מסך נורמלי. חוץ מזה - ככל שיש יותר פונקציות במכשיר - הוא יותר מסובך לתפעול.

פורסם
בגיל 60 הראייה כבר לא כמו פעם, ועדיף מכשיר עם מסך נורמלי. חוץ מזה - ככל שיש יותר פונקציות במכשיר - הוא יותר מסובך לתפעול.

זה מה שנקרא הבנת צרכי הלקוח :wink:

BMW M135I

פורסם

אני בדעה שעדיף להסתובב עם כמה שפחות מכשירים, טלפון יש ממילא.

וגם לא צריך להטעין פעמיים ועוד.

אני לא מבין אנשים עם טלפין, טלפון מובנה ברכב, GPS וORGINIZER או PALM PC כל אחד בנפרד

אחרי שמקלידים כתובת, אין מה לראות, ה- GPS / טלפוון מקריא את ההוראות

פורסם

גלובלסאט 1800ש"ח

p114841m.jpg

תכונות עיקריות

·מערכת ניווט מוכנה להפעלה ישר מהקופסה.

·באריזה: מכשיר ניווט/מולטימדיה, תוכנת ניווט ישראל IGO 8 תלת מימד, תושבת ואקום לרכב, מטען לרכב וכבל חיבור למחשב.

·מעבד סמסונג 400 מגה-הרץ ומקלט GPS SIRF 3.

·מסך 5 אינץ רחב ברזולוציה גבוהה. למסך תאורה אחורית מסוג LED - טכנולוגיית המסכים החדישה ביותר, מאפשרת צבעים מרהיבים וצפייה נוחה גם בשמש בצריכת חשמל נמוכה.

·כולל תוכנת iGo 8 , מפות ישראל 2008 בתלת-מימד על גבי כרטיס SD.

·דיבורית בלוטות עם מנגנון לסינון רעשים וביטול הד. אפשרות לחיוג מספרי טלפון ישירות ממסך המכשיר. אפשרות לצפייה ולחיוג לאנשי קשר.

· שיחה מזוהה: הצעת שם המתקשר בעברית ומספר הטלפון בגדול בזמן קבלת שיחה נכנסת.

·זוג רמקולים סטריאופוניים .

·26 שפות מובנות לממשק המשתמש ולקבלת הנחיות קוליות, כולל: עברית , ערבית ורוסית.

·סוללה פנימית מסוג ליתיום פולימר בהספק של . 2200mA

·השמעת מוזיקה ישירות ממכשיר הטלפון למערכת הניווט באמצעות בלוטות A2DP.

·נגן מוזיקה, נגן סרטי וידאו, אלבום תמונות דיגיטלי.

·מקלט SIRF3 מבית גלובלסאט.

·אחריות לשנה מטעם היבואן, .

·אפשרות למפות מערב אירופה, מזרח אירופה וצפון אמריקה (ארה"ב וקנדה).

פורסם
אני בדעה שעדיף להסתובב עם כמה שפחות מכשירים, טלפון יש ממילא.

וגם לא צריך להטעין פעמיים ועוד.

אני לא מבין אנשים עם טלפין, טלפון מובנה ברכב, GPS וORGINIZER או PALM PC כל אחד בנפרד

אחרי שמקלידים כתובת, אין מה לראות, ה- GPS / טלפוון מקריא את ההוראות

היה על זה שרשור ארוך מאוד.

טלפון אינו שייך לעניין. כדי לקבל מסך סביר ל-GPS, אתה צריך טלפון מסורבל לנשיאה (בטח ובטח אם הוא בכיס). עדיף טלפון נוח לנשיאה. ה-GPS נשאר גם כך באוטו.

לגבי PDA וכו' - אם יש בו שימוש - אז בוודאי שאפשר ללכת על מכשיר משולב. אם לא (אני מנחש שאדם בן 60 לא ירוץ להשתמש ב- PDA/PDC), זה סתם בזבוז כסף וסיבוך יתר. גדולתו של ה-GPS הייעודי היא בפשטותו, וזה חשוב מאוד לאנשים שאינם מצויים ברזי הטכנולוגיה.

פורסם

אאל"ט באיתורן אתה חייב להתחבר דרך השירות של החברה (לא בטוח, צריך לבדוק). אם כך, זו השקעה לא משתלמת, כי אתה כבול אליהם עם דמי מנוי.

פורסם

לא צריך להתחבר לאיתוראן, רק המכשיר של איתוראן, ובנוסף מקבלים מנוי למענה אנושי לשנה 24 שעות (לדעתי מיותר) לעזרה ויעוץ בדרכים.

• תוכן חדש...