Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חבר קיבל מסך LCD חדש 22" רחב תוצרת Proview.

לאחר החיבור המסך נדלק, רואים את שלבי הטעינה והלוגו של Windows, אבל כאשר הדסקטופ עולה המסך נכבה.

המלצתי לחבר לשנות קצב רענון והגדרות מסך ב Safe mode, אך גם זה לא עובד. המסך הגיע ללא דרייבר.

המחשב ישן מ 2003, עם כרטיס Gforce פרימיטיבי שאין לו אפילו DVI. האם זאת עלולה להיות הסיבה? רעיונות נוספים?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאיזה רזולוציה המסך היה מכוון לפני כן?

במצב בטוח לא תוכל לשנות את ההגדרות של הרזולוציה כי הן שונות מאלה של הפעלה רגילה.

אולי אפשר לנסות למחוק במנהל ההתקנים את כרטיס המסך והמסך עצמו, ולתת למחשב לעלות ולזהות את הדרייברים מחדש.

אגב - אם מחברים כעת שוב את המסך הישן, הכל עובד תקין?

פורסם

אני לא יודע וכרגע הוא בעבודה.

מה שכן, הוא הצליח להעלות Safe mode VGA או משהו כזה, וברגע שהוא שינה רזולוציה המסך הוחשך. הוא היה חייב להישאר בברירת המחדל.

אני אמליץ לו למחוק את הדרייבר של הכרטיס מסך ולהוריד את הגרסה הכי עדכנית מהאינטרט, אולי זה יעזור.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שיעלה את המחשב עם המסך הקודם, ישנה לרזולוציה שנתמכת עי'י כל מסך כמו 1024*768 וקצב ריענון רגיל.

ואז להחליף בין המסכים בלי לכבות את מחשב

ואז לשנות לרזולוציה שנתמכת ע'י המסך החדש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אין צורך לעלות ב-SAFE MODE. אפשר לעלות ב-VGA MODE. מומלץ לשנות לרזולוצייה 1280X768 וקצב רענון 60. במצב כזה מסך אמור לעבוד. בנוסף, ממלךיץ להסתכל במדריך משתמש, שם רשומות רזולוציות שמסך תומך.

ראוי לציין שבד"כ LCD עובד טוב רק ברזולוצייה אחת שהוא תוכנן בשבילה. ברזולוציות אחרות איכות פחות טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עדכון:

הוא הסיר את הדרייבר הקודם והתקין את הדרייבר האחרון (מ 2006 :wink:).

לרגע היה נראה שזה עובד, ה Windows עלה ב 768X1024 ו 75HZ אבל נגיעה קטנה במחשב והמסך הפך לשחור. כנראה שמדובר בבעיית מגעים או בכרטיס מסך בדרך לעולם שכולו טוב.

תודה לעוזרים!

איתמר.

פורסם

ייתכן שהשנאי לא מספק מספיק מתח למסך, עקב ניסיוני עם בעייה זהה במסך תוצרת דייהו, לא פחות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
מסך LCD לא יכול לעבוד ב 75HZ המקסימום הוא 60HZ

שישנה ל 50 או 60 HZ וזה יעבוד

במסכי LCD אין שום משמעות לקצב רעינון המסך.

איזה כייף לי :)

פורסם

העדכון האחרון מהחבר היה שאם מחברים למחשב את הרמקולים והכבל רשת - המסך מציג בגוונים כחולים :shock:. כאשר העסק מנותק הכל בסדר.

אני מתחיל לחשוב שהמחשב כולו בדרך לעולם הבא :wink:

בכל מקרה אני אמליץ לו לשנות את קצב הרענון, לנסות לא עולה כסף.

איתמר.

פורסם

יש מצב שהמגעים שם לא תקינים .

תנסה לעשות עוד טריק !!

תדליק את המחשב ללא מסך תשמע שעולה המערכת ההפעלה .

לאחר מכן תחבר את המסך! תבדוק אם רואים . עוד דבר חשוב שאני פוגש הרבה בעבודה.

שיש למסכים החדשים דיסק התקנה .תבדוק את העניין אם כן וכבר רואים במסך עם הטריק .

תתקין את הדיסק אם לא תן לי דגם מלא של המסך אני יבדוק לך !

תודה מקווה שעזרתי

נתי.

פורסם

יכול להיות שמחשב דורש ניקוי מגעים. בן כמה מחשב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...