Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי בעיה ברכב שלי.

כשאני בהילוך D ,לא בנסיעה, אלא בעמידה תוך כדי לחיצה על הבקרס שומעים רעש ,סוג של תיקתוק כזה.

וברגע שאני מעביר להילוך N הרעש המוזר הזה נעלם.

מה יכולה להיות הבעיה?

HU: Kenwood excelon KDC-X492 Comp:Dotech Ovation 4" Amp: Kicker 350.4 Sub:Hertz es250

פורסם

אולי זה מהרדיו ?

רעשים קיימים בכל רכב גם אם זה מרצדס חדשה כאשר הרכב במצב D.

הרכב באחריות לכן גש למוסך להתלונן :-)

איזה כייף לי :)

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שזה בסדר שאני מקפיץ את ההודעה הזו לאחר כל כך הרבה זמן.

ברשותי סיריון שנת 2007 (נקנתה מליסינג לפני שנה, כעת עם 26 אלף ק"מ בשעון).

הרעש המדובר ידוע ומוכר לי, זה מעין תיקתוקים מרגיזים אותם ניתן לשמוע אך ורק כאשר אתה ממש מרוכז או כאשר אתה עומד ברמזור עם רדיו כבוי בשעה 3 בבוקר :-)

מה שעוד יותר מציק זה שאת הרעש הזה לא ניתן למוע כאשר אתה מחוץ לרכב אלא רק כאשר אתה בתוכו.

נתתי לשני קציני רכב מיומנים לשמוע את "הרעש" ולמנהל מוסך מורשה דייהטסו ברחובות (מוסך "ליליאן"), למנהל העבודה שלו ולאחד המוסכניקים שלהם, כולם אמרו שאני הוזה וכי "הרעש" שאני שומע הוא הרעש הטבעי של המנוע (שלא קיים בדגם של שנת 2008 אגב). הם אגב לא זיהו את הרעש ואני נאלצתי להסביר את עצמי כמה וכמה פעמים.

בסופו של דבר החלטתי לחיות עם הרעש הזה. וזה הכל.

אחרי טיפול 10 אלפים לרכב (והחלפה לשמן סינטטי מלא), הרעש פחת. לפחות לעת עתה.

מקווה שעזרתי ושהתשובה, עד כמה שניתן, תסייע לכותב.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז גם אני מצטער להקפיץ את השרשור שוב.

גם אני רכשתי סיריון 2008 (עלייה לכביש ב- 2007), לפני כחודש.

כאשר אני עומד עם הרכב במצב D ישנו מין רעש לא מובן, לפעמים חזק יותר ולפעמים חלש....כמו שכתבו כאן קודמיי, כאשר אני מעביר את הרכב ל-P נניח, אז אין רעש והכל בסדר. חשבו לציין שזה רק בעמידה. ברגע שלוחצים על הגז הרעש נעלם כלא היה....

מישהו מוכן להסביר ממה זה יכול לנבוע?

וחוץ מזה שאלה אחרת ברשותכם, האם מוסך מורשה עושה כיוון פרונט? אם כן כמה זה צריך לעלות בערך?

אני חושב לפנות למ.א.ש ברמת החייל.

כל פריט מידע יועיל. תודה רבה

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מצטער על הקפצה של פוסט בן 11 אבל מישהו ממכם פתר את התעלומה ? מהתייעצות קלה עם אנשי מקצוע אמרו לי שהבית פילטר אוויר ידוע שמרעיש (החלק התחתון) ושצריך להחליף את הברגים שמחזקים אותו ולעטוף את השייבות עם גומי או משהו שיבודד את רעשי התנודות 

ואם זה לא זה אז מדובר בתושבת מנוע ימין עליונה 

אך עדיין נראה לי מאוד מוזר שבניוטרל אין רעש כלל ... אפילו לא טיפה גם לא בפארקינג .....

ורק כשהיא על d  או r יש את הרעש המעצבן ... 

וגם זה רק כשהמערכת מכובה ומתרכזים לשמוע 

מה כדאי לבדוק או אם מישהו פיצח את התעלומה לפני שאני סתם מחליף דברים וזורק כסף ? 

• תוכן חדש...