Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,עקב התקציב שיש לי כרגע עומד על 65 אלף שקל,יש לנו מכר מאלדן שהציא לי מזדה 3 או הונדה,הכיון יותר על המזדה שנת 2006,מליסנג קילמוטר בערך בים 60 ל80 אלף,אשמח לקבל חוות דעת על אלדן,אני בכל זאת קצת חוששת,ואגב מה דעתכם על אוויס?תודה תודה תודה....

פורסם

כמו כל רכבי ההשכרה/ליסינג הרכבים האלו עוברים בלאי גבוה ולכן כדאי לבדוק היסטוריה מלאה במסוף החברה דרך המכר שלכם.

אני לא מכיר את חברות המימון שאיתן אלדן עובדים .

Peugeot 208GTI

פורסם
שלום לכולם,עקב התקציב שיש לי כרגע עומד על 65 אלף שקל,יש לנו מכר מאלדן שהציא לי מזדה 3 או הונדה,הכיון יותר על המזדה שנת 2006,מליסנג קילמוטר בערך בים 60 ל80 אלף,אשמח לקבל חוות דעת על אלדן,אני בכל זאת קצת חוששת,ואגב מה דעתכם על אוויס?תודה תודה תודה....

אם המכר שלכם יודע מי, כמה ואיך נהגו במכונית ספציפית, את ההיסטוריה של הטיפולים והתאונית- הוא יכול לעזור לך יותר מכל המגיבים כאן בפורום (בלי להעליב את חברי הפורום המכובדים).

ואם הוא יכול לאתר לך מכונית שמורה, תלכי על זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקי אז ככה,מצאנו מזדה 3 עם 86 אלף קילומטר,זה נירא לי ממש המון,מה אתם אומרים?אמרו לי שצריכת הדלק שלה ממש שחיטה,האם זה נכון?אגב רוצים על הרכב 65 אלף שקל.

פורסם

אם רכב מליסינג, צריך להזהר, אני חפשתי עד לא מזמן, כל מה שהציעו במחירים "טובים" ,דמו יותר למכוניות שבעליהם (משתמשי הליסינג) חשבו שמדובר ברכב שטח, אף לא רכב אחד היה עם צבע מקורי כולו, כלומר, תיקוני צבע , וכל מיני דברים שרק הבריחו אותי.

בנוסף, נהגתי על מס' מכוניות, ומאזדה 3 נראית לי אישית ממש לא מעניינת, זאת בלשון המעטה.

אם כבר, אז לדעתי האישית , עדיף פוקוס.

צריך מישהו "מבפנים" ,שיוכל למצוא לך רכב נקי באמת, בשיטה זו, חבר שלי מצא מאזדה 3 שנת 2005 עם 55000קמ' בלבד, ללא תיקון צבע, ב 56K שח.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לכולם,מצאתי הונדה סיווק 2006 עם 130 אלף,מטופלת בהונדה,רוצים עליה 64 אלף,שווה הבעיה שני נוסעת בשנה 50 אלף ואני לא רוצה דיזל,אז אשמח לדעות,ואגב זה נכון שמזדה 3 שותה המון דלק?אחד ל8?

פורסם

יש לבדוק את שלדת הרכב בשבע עיניים ,כידוע חברות הליסינג אינן מבטחות את רכבן ומתקנות נזקים חמורים כקלים ,ורכבים אלה מוצעים למכירה לציבור הרחב

פורסם

היי, ממה שאני יודע על אלדן:

את הרכבים השחוטים יותר, הם מוציאים למכרזי סוחרים, מכוניות עם תאונות קשות לא ימכרו במגרשים של אלדן בדר"כ, גם רכבים עם ק"מ גבוה לא, אלא אם זה משהו שמור.

המלצה אישית שלי, להיות בקשר עם הבחור מאלדן פעמיים בשבוע, להמתין שיפול פוקוס 2005-2006 עם ק"מ סביר ובמצב טוב.

להוריי יש פוקוס 2004 שנקנתה מאלדן חולון לפני כ3.5 שנים, האוטו מאוד שמור, נרכש כאשר היה על הכביש שנתיים עם 58K ק"מ, כיום עומד על 101K ק"מ (אחרי 3.5 שנים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...