Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביקה, קודם כל תתן לאנשים מהצפון את האפשרות להגיב, השרשור הועלה רק אתמול.

דיברתי אתמול עם יחיאל והוא הבטיח שיגיע ואני מקווה שכמוהו יגיעו עוד אנשים, מעבר לזה, המפגש הזה הוא החלטה של מנהלי הפורום ולכן אני לא חושב שמתפקידך לקבוע באם יש או אין טעם לקיימו במיקומו הנוכחי.

איציק.

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים יקרים, אני רוצה להבהיר את דבריי, אני מתנצל, הם כנראה לא הובנו כראוי.

אני הראשון שברך על היוזמה הנפלאה לבצע מפגש משולב.

אדרבה, אני חושב שגיבוש כזה - הכרח.

במפגש הראשון שלי, הייתי במפגש צפון ופגשתי כמה וכמה חברים מקסימים. בעיקר זכור לי אמיר שמאד עזר לי.

אם דיברת עם יחיאל, אני בהחלט שמח אישית לפגוש אותו שוב. יחיאל בחור על הכיפאק, שמחתי לפגוש ולשוחח איתו במפגשים.

אני משוכנע לחלוטין שתגובות שמופנות ליוזר שמוכר לך ברמה האישית, שונות בתכלית מתגובות שמופנות כלפי אישיות וירטואלית.

לא הייתי מתנגד גם להצעה שהניק יהיה השם האמיתי בתוספת תמונה.

אני רוצה מאד שתהיה היענות רחבה של כל החברים, הן מהצפון, הן מהמרכז והן ממקומות אחרים.

אנחנו מתעסקים כאן בתחביב שלנו, אנו מתאגדים סביב תחביב משותף לכולנו. רצוי וצריך שהאווירה תהיה ידידותית, ואין כמו מפגשים לבצע זאת.

אני מאד רוצה שיהיה מפגש משולב, שישתתפו בו חברים רבים מכל חלקי הארץ.

אני מאד רוצה לשוחח במפגש בכיף עם כמה חבר'ה מהצפון, למשל, על אודיו, על הא ועל דא.

אני מאד רוצה שנהיה כולנו קהילה מגובשת וחברית.

אני מאד רוצה.

אני חס וחלילה לא קובע שום דבר, ולא אני בעל ההחלטה בסופו של דבר.

ציינתי שלאור חוסר ההיענות אין טעם בזה. זו דעתי האישית והלגיטימית. אך בסופו של דבר לא אני ולא אף אחד אחר קובע, אלא ההנהלה.

כולי תקווה שתהיה היענות רחבה, ואז הטעם במפגש יהיה גם יהיה. יהיה טעים.

צביקה.

פורסם

המפגש הזה הוא היוזמה השנייה שהעולתה בפורום (לפחות ב 3 שנים האחרונות) לקיום מפגש צפון-מרכז.

ילך ילך, לא ילך לא ילך. אף אחד לא ימות מזה (גם אם יבוא רק צפוני אחד חוץ מיחיאל :wink:).

מה שכן, המפגש הזה יצליח רק אם חבר'ה מהמרכז וגם חבר'ה מהצפון ישקיעו קצת (=לנסוע קצת יותר רחוק בשביל מפגש גדול ומעניין). לפי כמות האנשים שהתפקדו עד עכשיו המפגש הזה יהיה מאוד מוצלח.

המקום שנבחר נוח מאוד להגעה והוא במרחק שווה פחות או יותר לכולם.

באמת, חבל להתמרמר. אף פעם לא נגיע למצב שכולם יהיו מרוצים, אז לפחות ננסה להפיק את המיטב. יש למפגש הזה פוטנציאל לא מבוטל בכלל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וכמות החומוס?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת הייתה בדיחה פרטית :wink:

ומה פתאום לקחת ב.מ.וו סדרה 5 ולתקוע אותה בתיבה אטומה?

טוב, חדל קשקשת, נשמור את השרשור הזה למטרתו האמיתית.

פורסם

מפגש צפון-מרכז, במרכז , תפתחו מפה תראה מזה להגיעה מקרית שמונה,צפת כרמיאל,צפון זה לא רק חיפה!

לאומת זאת ת-א,ירושלים אשדוד,אפילו החברה מאשקלון (דרום) יגיעו לפנינו. :|

למרות שאני מסכים עם זה שהחברה מהמרכז רבים יותר והמטרה להביא כמה שיותר אנשים זה בא על חשבון הצפונים.

"שצריכים להשקיע קצת".

*יאללה לחברה שלא מוצא חן בעייניים ההודעה אתם מוזמנים לקפוץ עלי.

פורסם

לא טוב לך להיתאמץ קצת אז אל .....אתה יודע מה ההמשך גם אם זה לא מוצא חן בעיניך

דרך אגב אולי אני יגיע מנתיבות שזה יותר רחוק מאשקלון

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
לא טוב לך להיתאמץ קצת אז אל .....אתה יודע מה ההמשך גם אם זה לא מוצא חן בעיניך

דרך אגב אולי אני יגיע מנתיבות שזה יותר רחוק מאשקלון

אני ממש לא יודע את ההמשך .. אז אל מה..תמשיך?

מה לא מוצא חן בעייניך? הדעה שלי?, סליחה באמת.

מאיפה לך שזה קשור למאמץ, חשבת על דברים אחרים?

אל תקפוץ בראש עם תגובות של ילד.

פורסם

אז אל תגיע:-) {שלא תבין אותי לא נכון אין לי בעייה שתגיע להיפך כמה שיותר חברה יותר טוב אני עשיתי ניראה לי פעמיים את הדרך מנתיבות ל-ר"ג אז גם אתה יכול להיתאמץ קצת זה קורה בעם בהמון זמן }

עריכה :אז למה זה קשור לדלק

והלוואי ואני ישאר ילד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
אז אל תגיע:-) {שלא תבין אותי לא נכון אין לי בעייה שתגיע להיפך כמה שיותר חברה יותר טוב אני עשיתי ניראה לי פעמיים את הדרך מנתיבות ל-ר"ג אז גם אתה יכול להיתאמץ קצת זה קורה בעם בהמון זמן }

עריכה :אז למה זה קשור לדלק

והלוואי ואני ישאר ילד

אני לא התייחס "לאל תגיע", באמת מיותר ואפילו עלוב, זה לא במקום!

אז בוא נציין כמה דברים.

מאיפה אתה?? דרום , שלא כמוך אני יברך אותך אם תגיעה!

התיחסתי פה לאנשים שנמצאים במרחקים גדולים מנקודת המפגש!, המפגש הוא לכלום אבל הוכרז כ-צפון-מרכז ,

היחס שאני נתתי הוא ביחס לצפון לעומת מרכז!

ויותר מזה,ההשוואה שלי היא שאנשים מהדרום יגיעה ליפני החברים מהצפון (לא מדבר על חיפה אלה הערים שציינתי).

איציק רצית לשמוע גם אנשים מהצפון ?

אתה לא תשמע, אתה יודע למה? תראה איך אנשים מגיבים!

אף אחד לא רוצה להיות מטרה.

פורסם

אל תיפגע מכל תגובה שלא נראית לך, תעשה מה שטוב לך, אם אתה רוצה להגיע - תגיע ואל תעשה חשבון לאף אחד.

מעבר לזה שישראל הוסיף סמיילי אחרי ה"אל תגיע" ככה שזה משנה את הכוונה של הכתוב, לדעתי כמובן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...