Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קצת רקע, הרכב הוא מרצדס C200 קומפרסור שנת 2003 עם 80K ק"מ סה"כ, לפני כשלושה חודשים נדלקה מנורת Check engine ולאחר חיבור למחשב דיאגנוזה התגלתה התקלה והיא:

P200B-001 Hot film Mass Air Flow sensor: Short circuit to plus (P0103).

לאחר איפוס התקלה היא היא חוזרת כל חודש וחצי בממוצע.

לאחרונה התקלה מופיעה באופן תדיר יותר כל שבועיים שלושה.

לאחר חיפוש נרחב בפורומים בארץ ובחו"ל בנושא ה-MAF יש לי עדיין כמה שאלות למביני עניין בפורום.

כמה פעמים רציתי לנקות את החיישן אך חזרתי בי לאחר שראיתי את הדעות כאן בפורום(ניקוי עם ספריי מגעים למיניהן וספריי קרבורטורים).

השאלות:

1. מדוע החיישן נותן התראה פעם בחודש בערך וחוזר לעבודה תקינה(או שהוא תקין ועובד או שלא)?

2. בשום חנות בארץ(שאני הצלחתי להגיע)לא מכירים ספריי יעודיי לניקוי החיישן הספציפי הזה בניגוד לחו"ל ששם כן קיים אחד

כזה ואפילו ממליצים להשתמש בו בפורומים(בחו"ל)מצורפת תמונה שלו בקישור :http://www.autobarn.net/maairflsecl1.html

3. האם יש למישהו את הערכים התקינים שאמורים להיות במדידת נתוני החיישן?

נ.ב יש לי תכנה ייעודית לדיאגנוזה לרכבי מרצדס.

תודה.

פורסם

לא ספריי קרבורטורים !! רק ספריי לניקוי מגעים שלא משאיר שכבה שמנונית של חברת סרוויסול בצבע צהוב בלבד.

דעות תמיד יש לכאן ולכאן אבל אם לא תנסה לא תדע כיצד משפיע הניקוי על החיישן ברכב שברשותך.

L(315).jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה מרק , אבל למה באף חנות אביזרי רכב/חלקי חילוף אין את הספרי הייעודי שצירפתי למעלה?

האם מישהו יודע מי מייבא את המוצרים של חברת CRC?

פורסם

המוצרים של חברת סרוויסול יקרים לכן קשה להשיגם בכול חנות לאביזירים לרכב.

אני רכשתי את הספריי אצל כהן אלקטרוניקה בת"א.

חפש ספריי שווה ערך לניקויי מגעים אשר לא משאיר שכבת שומן ובטוח לשימוש על חלקי פלסטיק.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...