Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מנורות H4 בפנסים הראשיים והעוצמה לא מספק אותי כי אני רגיל לעוצמה של פיאט פונטו (ספייס), העניין הוא שהאור הגבוהה בכלל לא עושה הבדל גדול כשמדליקים אותו ודווקא הפנסי ערפל הקדמיים נותנים יותר אור ממנו וכזה אני רוצה שיהיה באור הגבוהה! מה יכולה להיות הבעיה?

אני רוצה אם אפשר לרכך את דוושת הגז שיהיה כמו בפורד פוקוס (בפוקוס קל מאוד לשלוט בסל"ד בגלל דוושה קלה ורכה), יש אפשרות לעשות את זה? ואם כן אז איך (מבלי לפגוע בתגובת הדוושה או בכל דבר אחר)?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

גם אצלי יש אור מעבר חלש (יחסית לקורולה 2003)

בזמנו הבנתי שזאת בעיה ב 106 ולכן גם הועלה דיון של נסיעה עם פנסי ערפל.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

נסיעה בפנסי ערפל אינה באה בחשבון, אני לא מתכוון לממן את משטרת ישראל ומעבר לכך זה מסנוור אנשים!

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לריכוך דוושת הגז,

בד"כ הבעיה נוצרת כאשר יש עודף ליכלוך בכבל גז והחיבור שלו לפרפר המצערת, וגם הציר שעליו נע פרפר המצערת צובר ליכלוך שמקשה עליו את הפעולה הרכה.

נסה בעדינות ובאופן מדוייק להתיז WD40 באיזורים האלה ובדוק אם יש שיפור.

פורסם

לגבי תאורה דרך חלשה -

ראשית אני ממליץ על שימוש בנורות איכותיות כגון פיליפס,hella,osram ודאג שפנסי החזית יהיו נקיים.

אם עדיין התאורה חלשה לך סביר להניח שהרפלקטורים בפנסים במצב לא מזהיר.

עד כמה שידוע לי אין אפשרות לפרק את הפנס ולנקות או לשפץ רפלקטור בפנסי חזית ב-106 דור 2.

לגבי קושי דוושת התאוצה - ב-106 הקפיץ המחזיר במצערת חזק וגם כשהכבל משומן וציר המצערת נקי הדוושה לא רכה, לתשומת ליבך.

לשימון כבל המצערת אני ממליץ על מתקן פשוט וזול שהייתי משתמש בו רבות באופנוע בעיקר אחרי רכיבות שטח, הוא חובק את הכבל לשימון ומתחבר לצינורית ספריי שמן ומקל מאד על מלאכת השימון.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

תודה על העזרה דיויד, ידוע לך אם הפרסי מוכר רפלקטורים תחליפיים? או אם יש חנות אחרת שלא תקרע את הכיס (מה בכלל המחיר של כזה דבר?)?

בקשר לדוושה, יש אפשרות להחליף את הקפיץ? האם זה שווה או שזה יכול להתקלקל עם הזמן או בכלל לפגוע בביצועים או בכל דבר אחר?

in the face

with a chair

פורסם

לגבי אור גבוהה חלש,

ברכב של יותם ק. (106 ג'י טי איי) יש פיתרון לעניין הזה.

ברגע שהוא מדליק אורות גבוהים, פנסי הערפל נדלקים.

זה לא יפריע, כי אתה מדליק את האור הגבוהה כשאין נהגים ממול.

נסה לשאול אותו איך חיברו ביניהם.

יובל.

פורסם
תודה על העזרה דיויד, ידוע לך אם הפרסי מוכר רפלקטורים תחליפיים? או אם יש חנות אחרת שלא תקרע את הכיס (מה בכלל המחיר של כזה דבר?)?

בקשר לדוושה, יש אפשרות להחליף את הקפיץ? האם זה שווה או שזה יכול להתקלקל עם הזמן או בכלל לפגוע בביצועים או בכל דבר אחר?

לפי מה שדוד כתב, לא ניתן לפרק ולנקות/לשפץ רפלקטור,

לכן אתה תאלץ לקנות פנסים חדשים.

יובל.

פורסם

ברכב של יותם עד כמה שזכור לי זה ככה בא מהחברה שזה נדלק רק עם אור גבוהה, אצלי עשו קומבינה שהפנסי ערפל שלי נדלקים כמו כל פנס אחר ואינם תלויים באור הגבוהה (אני מניח שעשו את זה כדי להדליק אורות חניה ואת הפנסי ערפל לפוזה אצלי).

ואם חייב פנס חדש אז השאלה היא איפה אני מוצא כזה ושלא יעשה חור ענק בכיס כי מקורי לרוב עולה הרבה, לכן שאלתי איפה יש בזול אפילו תחליפי ואם ידוע כמה זה עולה בערך.

in the face

with a chair

פורסם

עוד דבר שנזכרתי בו הוא שיש ב106 דור שני (אם אני לא טועה בשנתון 97') בעייה בציפוי החיצוני של זכוכית הפנס. הציפוי נוטה להתקלף ולדהות. יכול להיות שפשוט זה קרה אצלך ובולע חלק מעוצמת התאורה. יש חומרים שמסוגלים לטפל בזה (גלאס פוליש).

יובל.

פורסם

כבר עברתי על הפנס עם הפוליש המדובר אבל עדיין הפנס הזה נשאר בו מעין צבע של שרוף וברור לי שהוא לא מאיר משהו משהו (על הכיף כיופק) אבל בכללי בכלל בכביש אין אור שאני יכול לראות כמו שראיתי בפונטו או בכל מכונית אחרת שיצא לי להיות בה עד היום.

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל, פנסי הערפל לא מתאימים כאורות דרך. הם לא רק מאירים למטה, אלא גם עוצמת האור שלהם מתאימה לפיזור למרחק קצר למדי, והם לא מאירים למרחוק.

בכל מקרה אני לא מבין למה צריך קומבינה להפעלה שלהם ביחד עם אורות אחרים. הם לא עוזרים בכלום מלבד להאיר כמה מטרים קדימה את הכביש. אצלי הם מופעלים עם מתג מיוחד על ידית האורות ובלי קשר לאף פנס אחר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי מנסה קודם את מה שהציע דוד ומחליף נורות.

לפיליפס יש נורות שנקראות +50. הם חוקיות לגמרי (בניגוד לכל מיני נורות אחרות) ואמורות לספק 50% יותר אור, מורגש הבדל. הן לא זולות, אבל יכולות לפתור את הבעיה.

תנסה גם לבדוק את מחיר הפנס. מדי פעם יש מחירי חלפים שיכולים להפתיע.

גיא.

• תוכן חדש...